Neviem si nájsť chlapa

29. jún 2022

Ahojte dievčatá, idem sa vypísať. Som veľmi smutná, mam jedno dieťa, som tridsiatnička a nedokážem si nájsť chlapa. Netlačím na pílu, len proste chcem byť aj ja milovaná, mam v sebe lasku na rozdávanie, keby som niekoho nasla, dala by som mu zo seba maximum, len neviem kde ho hľadať, keď bývam v mini mestečku, kde hádam už slobodný chlap v mojom veku nie je. Zoznamky skúšam, no každému tam ide iba o jedno podľa toho, čo píšu. Velmi tuzim milí at a byť milí a a, no mam pocit, že mne už asi nebude dopriate niekoho mat 😞Niekedy mám pocit, že som úplne na vsetko sama, všetko mi prerastá cez hlavu😞všetci v mojom okolí majú pri sebe milovanú osobu, len ja nie,😞

catch22a
29. jún 2022

napis tu :D tu urcite niekoho spoznas :D Ak si z BA alebo KE tak pod na pivo :D

derdia
29. jún 2022

Nuz nedine sa zacat modlit... Aby prisiel ten spravny, s ktorym ti bude fajn a bude to fakt stat za to. Lebo mat magora tieuz nie je vyhra..

derdia
29. jún 2022

Len si daj pozor lebo chlapi niektori su hovada.. A prave mamicku su pre nich lahka korist...treba si ho velmi preverit...

zdenkastanka
29. jún 2022

@catch22a ba alebo ke su mini mestecka?😂🤭

catch22a
29. jún 2022

@zdenkastanka jop :D :D :D

kate211
29. jún 2022

Skus sa zamysliet, naco tak veeelmi toho chlapa chces. Ked stretnes niekoho zaujimaveho a je to obojstranne, tak chapem. Ale ked takeho nepoznas a takto veelmi nutne ho potrebujes, vies aj vysvetlit preco?

autor
29. jún 2022

@kate211 lebo každý chce milovat a byť milovaný

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catch22a
29. jún 2022

@zoro9836 mozni mala na mysli to, ze to daju na javo velmi rychlo... typ spravy: poslem d#ck pick ...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
29. jún 2022

Tak skús sa presťahovať, zmeniť prácu alebo začať nejaký nový koníček typu ísť na turistiku, kúp si psa alebo dačo iné. Proste chce to nejakú zmenu. A zoznamky by som nezahadzovala, ja som si tam našla muža. Len napíš, že máš záujem o vážny vzťah a nie flirt. Alebo skús nejakú serióznejšiu zoznamku, sú aj platené.

111jozefina111
29. jún 2022

Odporucam knihu: moc nasho podvedomia od dr. Jozeph murphy. Ja by som dala ruku do ohna, ze kvoli zmene mojho rozmyslania som nasugerovala mojho milovaneho manzela. 🙏🏼

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
30. jún 2022

Nestačí ti aspoň virtuálny vzťah? Je to takisto pocitovo reálne, ale tiež to trvá kým niekoho normálneho so záujmom nájdeš. Trebars kamaráta, to je jedno.

iveta1970
7. okt 2022

Skús azet, je tam síce veľa šialencov, ale na pokeci keď napíšeš niečo z humorom....vytvoríš si správny profil....nemusíš hneď s fotkou....len niečo o sebe. Príklad :Je tu niekto na papierovom lietadle?...alebo ....Kráľovná bielych tenisiek ....hľadá...a písať si nejaký čas...ono sa to vyvŕbi...želám veľa šťastia...

mimka2019
7. okt 2022

Haha...to akokeby som písala ja 😂 ja sa na tom už smejem...po 11 ročnom vzťahu, sama s dieťaťom...3 roky sama...ani pes nezabreše 🤣 azet neodporúčam...aj keď napíšte niečo vtipné...napíše vám 10-20 mužov...a z toho 90% chce diskrétne stretávania lebo sú ženatí alebo zadaní...a zvyšok odpisuje jedným...dvoma slovami...žiaden záujem o normálnu kvalitnú komunikáciu...Taktiež by si ľudia mali uvedomiť, že hľadať dokonalosť v tom druhom nie je dobré, lebo ani ja...ani ty a vlastne nikto nie je dokonalý ☺ ale netreba prestať veriť, že jedného dňa nám do života vstúpi ten pravý človek...možno vtedy, keď to nebudeme čakať...alebo keď to nebudeme tak veľmi chcieť...držím palce 😊

vakaveronika
27. sep 2023

zrejme nie si jašterica