Neviem sa zmieriť s rozchodom, chcem to dostať von

16. nov 2020

Čaute, len sa chcem podeliť o svoj príbeh. Som ženatý 17 rokov a mám 2 deti. S manzelkou sme mali spokojný život, bývali sme na byte, porodila mi dve krásne a zdravé deti, lubili sme sa. Deti začli rást, tak sme sa zhodli že je na čase ísť na dom. Vlastnými rukami som ho postavil za 11 mesiacov, podla malzenkynich predstáv, bola naozaj spokojná. Prestahovali sme sa, zoznámili s novými susedmi. Hned vedla býval slobodný mladý sused. Začli sme sa kamarátiť, stale sme boli spolu. On mal priatelku, chodili sme spolu na dovolenky. Jedneho dna ked zme mali oslavu u nas zaspal a manzelka mi navrhla, ze ci nechcem sex aj s nim, ze ju to strasne vzrusuje. Miloval som ju a pristal som na jej návrh. Ona si to uzila, ja az tak moc nie. Pojedal som jej ze viac uz toto nechcem, nech na to uz nenalieha, a suhlasila. Po dvoch mesiacoch sme boli u suseda, isiel som von , ze za chvilku prídem a ked som sa vrátil uz boli v sebe. Odoovodnenie bolo zvedavost. Odpustil som a zili sme dalej,, ale uz som to mal stale pred ocami. Zaclo hladanie pravdy, ci v tom pokracuju nadalej, sledovanie, strazenie, hadky. Srale obaja tvrdili ze spolu nic viac nemaju. Manzelka nastupila do novej prace kde spoznala noveho kolegu s ktorim si rozumela. Po dvoch rokoch prezivania a neistoty sa priznala ze zo susedom mala pomer cely cas. Po prvotnych vycitkach s mojej strany somi povedala ze toto nechce, ona to s nim ukoncila. Neznese moje vicitky a odchadza za kolegom s ktory jej nic nevycita. Takze v neakom case sucastne bola s troma muzmi na raz. Podal som ziadost o rozvod, ale len na jej podnet. Zajtra si ide so svojim novym priatelom obzret novy dom a ja som vybuchol. Nechcem o nu prist, aj ked viem ze som prisiel uz davno, no napriek tomu ju milujem. Viem ze je to nepochopitelne, ale je to tak. Pri otazke preco, som dostal odpoved ze som sa jej nevenoval a sam si za to mozem. Neviem sa s tym zmierit a nic uz neocakavam. Proste som to chcel len dostat zo seba von. Pribech

majkeel
16. nov 2020

A? Co chce dalsiu trojku s kolegom?
To je ako vystrihnute z tych pribehov zo "zivota" na joj, ci kde to bezalo. 🙂
Miloval som ju, tak som pristal na trojku so susedom. :D A keby navrhla, aby ta tiez to one pre..., tiez by si suhlasil ;)

andreatytler
16. nov 2020

No je mi luto. Len rozvod uz teraz. Tu nie je co riesit alebo napravat.
Stale mas krasne deti. Venuj sa urcity cas im pred tym ako si pohladas novu zenu.

hindakus
16. nov 2020

Dalsi zo serie uveritelnych pribehov od anonymneho autora...

kittykat22
16. nov 2020

@hindakus myslis pribechov? 😎 Je zaujimave, ako vzdy zufaly clovek co tu pride 1x najde ako zalozit diskusiu, a este anonymne 😀

marca12
16. nov 2020

Fuuuha tak to je strasna situacia. Ale tak ti poviem. Zien je vela a ovela lepsich ako ta tvoja,ktora si nic nevazi. Cas vsetko vylieci.

autor
16. nov 2020

Ja necakam, porozumenie, polutovani, ani nic podobne, proste som to chcel len dostat von a myslim ze je to dost chulostive, tak sa vam nebudem predstavovat

autor
16. nov 2020

@andreatytler po tom vsetkom, uz dalsiu zenu riskovat nebudem

miriamsenica
16. nov 2020

Cele zle. Musis sa naucit mat rad sam seba. Neda sa robit vsetko co partner chce. A co sa tyka odpovede na otazku "preco" hodila vinu na teba. Je to z jej strany manipulacia. Vsetok bol duse prejde a casom mozno budes na to, co si prezil pozerat o kus inak.

renata1405
16. nov 2020

Odporúčam aby si si dal spraviť test na pohlavné choroby.

autor
16. nov 2020

@miriamsenica vsetko som uz davno pochopil, ale je to strasne tazke, aj kvoli detom

nenne27
16. nov 2020

Neverim ze normalny chlap by sa v pohode od lasky rozlial az tak ze by sa prizeral ako mu zenu klati sused.cize vymyslena story🙄

marca12
16. nov 2020

Je to tazke a bolestive,ale po rokoch suzovania sa a patrania,ci ta podvadza,sa ti ulavi. Deti ta budu vzdy milovat a budes este vzacnejsi,ak budu byvat s mamou.

marca12
16. nov 2020

@nenne27 nemusi to byt vymyslene. Ze sme nieco take nezazili,neznamena,ze to neexistuje. Poznam takeho chlapa a poznam aj zenu,ktora toto podstupila. Pre mna nepochopitelne

autor
16. nov 2020

@nenne27 pravdupovediac pred par rokmi by som to ani necital

miriamsenica
16. nov 2020

Verim, ze je to kvoli detom tazke. Ale ak im budes davat lasku a budu pre teba na prvom mieste, tak im urcite vsetko ulahcis. Vzdy budes ich otec a ked budu citit z tvojej strany podporu a porozumenie budu sa na teba s doverou obracat. Ak mozem povedat svoj nazor...nehovor v negativach na ich matku. Mohli by mat v hlavickach chaos a mohlo by ich to poznacit.

autor
16. nov 2020

@miriamsenica snažim sa aj ked to je tažke, ale ďakujem

katkami123
16. nov 2020

Ahoj. Pozri si na nete videa na YouTube - Jan Dvořak - poznej svého psychopata. Tam pochopíš

deti95060810
16. nov 2020

znie to ako vymyslený príbeh...
Sa mi nezdá aby bol niekto tak blbí a nevšimol si že mu sused opaľuje ženu...však to museli aj vrabce na strechách čvirikať a to už nevravím o susedoch...😉

katkami123
16. nov 2020

Inak hodiť neveru celu na partnera je riadna manipulácia. Na druhej strane ťa podvádzala a ešte je ukrivdená, že si sa vôbec ozval? Čo cakala, ze jej pri tom ešte budeš drzat sviečku? 😀

janetinka27
16. nov 2020

uz ked navrhla trojku po tom,ako ti porodila dve deti a ty si vam postavil dom,mal si s nou urobit poriadky. alebo ste boli obaja napiti abo obaja taki postelni fajnsmekri,ze ste na toto pristali.a este aj sused sa pridal,to je nahoda,ze ste sa stretli traja rovnako trepnuti.

autor
16. nov 2020

@deti95060810 ano vsimli si a rozpravali o tom, len mne to nik nepovedal

autor
16. nov 2020

@janetinka27 vtedy som jej mal dat poriadnu facku, to do dnes den lutujem

janinah
16. nov 2020

Miloval si ju,tak si pristal..keby milovala ona teba,tak to nikdy nenavrhne,to ti vtedy nedošlo? a teraz o ňu nechceš prísť,hoc niet o čo/koho / stáť,však je to obyčajná ku..a....ostať s ňou by znamenalo vždy čakať kedy sa jej zas dáky "sused" zapáči...toto hádam nechceš mať taký život plný nedôvery...no,čo už teraz...deti idú ku komu?

autor
16. nov 2020

@janinah striedava starostlivost

katkami123
16. nov 2020

Obávam sa, že je taký typ ženy, ktorá nikdy verná nebude. Časom zistíš, že susedom to nezačalo.

marca12
16. nov 2020

Tak to mate idealne. Zbavil si sa bosorky a este aj deti budes mat casto. Hlavu hore,kamo. Caka ta pekny zivot. Len nezanevri na zeny.

autor
16. nov 2020

@marca12 momentalne som zanevrel, proste citim ze ziadnej verit uz nemozem

autor
16. nov 2020

@janinah ano, uvedomujem.si to, rozum mi hovorí utekaj a srdce stoj

stela01
16. nov 2020

Pekne to celé hodila na teba ! Má tá prečítaného . Istotu u teba . 🤦🏼‍♀️

autor
16. nov 2020

@stela01 povedala mi ze som jej nedaval co potreboval ze za to mozem ja, ale lutuje to a hned za tym dodala ze lutuje ze si rozbila rodinu kvoli susedovy ktory ju odkopol