Neviem sa zmieriť s neverou

15. dec 2020

Muž ma dlhodobo podvadzal a ja to neviem spracovat, stale placem, neviem fungovat Mám malé deti potrebujem sa o ne starat ale potom zasa pride ta myslienka. Nechce sa mi vstat ,vyvesit pradlo, varit nic. Aj ked chcem nejde sa zbavit tych myslienok a toho co som si precitala ako spolu boli. Co mam robit ? 😢

ckocka
15. dec 2020

Nezbavuj sa myšlienok, ale toho zbav sa toho debila.

klarissa25
15. dec 2020

a čo keby si od neho odišla?? Toto ja nepochopím ako môžu ženy ostať s takym chlapom, a vyhovorka že kvôli dieťaťu nie je na mieste...

anjelicek26
15. dec 2020

Ako jasne chapem, ze nie vzdy sa da zbalit a odijst s detmi s byvania...ale vzdy sa da zbalit a posadit pred dvere jeho, nech si ide k maminke alebo milenke... a ty zajdi za psychologom, ak nemas taku kamosku, ktora aktivne vie s tebou problemy riesit. Urcite to neuzatvaraj do seba, to znie ako zaklad slusnej depresie a ty pritom za nic nemozes, ale on.

martulienka58
15. dec 2020

Určite zajdi za odborníkom, toto sú typické príznaky depresie, nechuť a neschopnosť fungovať v bežnom živote. Nie je to sranda, veľa síl prajem ❤️❤️

monique89
15. dec 2020

a aky mate momentalne vztah? olutoval to, ste spolu? podla mna viac ako psycholog by ti pomohol uprimny rozhovor s nim a posunut sa... bud spolu alebo od seba...

tosomja
15. dec 2020

Ty s detmi si nepodviedla, zbal mu igelitku a zaves zvonku , nech si ide. Ja by som sa na neho nemohla pozerat, nie to, aby sa ma dotkol.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cerz
15. dec 2020

Zažila som to a tiež som na Tom bola ako ty a to som mala 3 malé deti a len som sa ubijala myšlienkami na to a to som prestala úplne jesť schudla som viac ako 25kg za 2 mesiace a vzťah sa už aj tak nedal zachrániť lebo som mu už nedokázala veriť za všetkým som videla len neveru . Nakoniec som odišla a bolo to to najlepšie čo som mohla spraviť ,nevravím že to bolo ľahké ostať sama a deťmi ale zvládla som to a máme sa lepšie s deťmi ako on .
Tak hore hlavu a zvládneš to aj ty ,len sa neubijaj myšlienkami na to .
Začni žiť s deťmi nový život .

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkami123
15. dec 2020

Toto je dosť silná depresia. Ty sa neobvinuj. On by mal pracovať na záchrane vztahu.

autor
15. dec 2020

@monique89 on to vzdy olutoval a plakal a ja naivna som mu vzdy odpustila, chcem aby trpel uz to bolo velkrat tie pokusy ho vyhodit ale on nechce place no proste manipulator a ja som teraz taka ze mu stale nadavam aby za to tpel velmi co spravil

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkati
15. dec 2020

Z pôvodného príspevku som myslela, že len teraz si zistila, že ťa dlhodobo podvádza. Verím, že si úplne na dne a nemáš chuť udržiavať chod domácnosti a užívať si rodinu, lebo tvoja rodina je už rozpadnutá. Len nechápem, keď si už predtým viac krát zažila takýto stav prázdna a depresie kvôli jeho opakovaným neverám, stoji ti zato, aby si to prežívala viackrát? Veď si zničíš zdravie, dostaneš sa do psychických aj somatických problémov. Kto sa postará o tvoje deti tak, ako si to zaslúžia? Aby mali spokojnú mamu, ktorá má v hlave ich potreby a neutápať sa v žiali kvôli jednému nenapraviteľnému idiotovi. On môže za tvoju nepohodu a ty prosím nedovoľ, aby deti boli v nepohode kvôli tebe. Ešte pár dni sa vytráp a potom začni riešiť svoj život tak, aby bolo dobre tebe a tvojim deťom. On je v tejto chvíli už nepodstatný ako manžel, pretože do manželstva patria dvaja, nie traja. Ako otec nech sa stará, ale nelipni na ňom ako na mužovi. Chceš sa o neho deliť s nejakou štetkou?

adriannasvk
15. dec 2020

A co neplakal ked ta podvadzal😤hrdina,co teraz place...keby to spravil 1x, ospravedlnil sa,olutoval a robil vsetko preto aby si ta udobril a nikdy to nezopakoval, ale opakovane??? A potom mi je to akoze luto,hodim slzu,zena odpust? Zase to prekusnes a ver,ze to urobi znova lebo vsak zena odpusti......cez zavtrete dvere by som ho vyrazila...vynadas mu,ulavi sa ti trosku ale nebude ti lepsie,kazdy den sa na neho pozerat,vsak by som ho prizabila...zbal ho a posli prec,nech sa aj pokraja....ty si daj cas a uvidis....ja by som ho spat uz nechcela....ale byt tebou,povedz mu nech sa zbali a odide,ze potrebujes cas,klud a premyslat co dalej....potom mu postou uz len rozvodove papiere posli. Ak chce byt s detmi kedykolvek nech si ich pride vziat a odchod

danica2711
15. dec 2020

myslíš si, že trpí, keď mu nadávaš? Opakovane ťa podvádza, má na háku teba aj tvoje nadávky. Keďže píšeš, že si sa ho už pokúšala vyhodiť, byt/dom asi nie je jeho, čo je dobre. Aké že on nechce?! Namiesto plaču a nadávok venuj energiu radšej konštruktívnej činnosti, obráť sa na všetky inštitúcie, ktoré ti môžu pomôcť, políciu, sociálku, rozvodového právnika...to všetko samozrejme za predpokladu, že sa chytíš rozumu a chceš sa toho nahovno chlapa zbaviť. Ak nie (čo mi tak pripadá), tak ti nie je čo poradiť. Plač, hysterči, nadávaj a čakaj, kedy to zopakuje znova, skrátka raj na zemi. Ale ešte by si si mohla spomenúť na to, že máš deti a tie si zaslúžia vyrastať v normálnom prostredí

deti95060810
15. dec 2020

určite chceš s ním zostať? Ak nie, tak nepredlžuj toto trápenie...

12romi34
15. dec 2020
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

ja by som neveru nikdy neodpustila. Ked ma podvadza pri plno vedomi, tak ja by som mu pri plnom nedomi neodpustila

prhlavka
15. dec 2020

Z nadavok si on podla mna nerobi nic, ma ta za nic,moj osobny nazor. Soravil to raz,hral divadlo,prezili ste a ide si svoje dslej. Jemu je uplne ukradnute,ako sa ty citis a aky to bude mat dopad na deti. On si je isty,ze sa to zase vyriesi nejakym jeho teatrom a ty mu budes nadalej prat trenky.

katkami123
16. dec 2020

Pobal mu veci a nech ide bývať ku mladej, keď ju lubi a neľutuje to. Trochu hrdosti a sebaucty, žena. On je ten, ktorý to dosral, tak nech sa pakuje.

mysicka36
16. dec 2020

Tak ty si sa s tým už niekoľkokrát zmierila, keď s ním stále žiješ. Ak je to len trochu možné a utiahneš bývanie sama + výživné tak ho pošli preč a nech si odrbáva niekoho iného. A plač? No to už je len vyjadrenie lútosti nad neverou. Ano, plače a bojí sa, aby si ho nevyhodila. Ak chceš, aby trpel za bolesť ktorú ti spôsobil, sprav to, čoho sa najviac bojí a pošli ho tam, kde si trtkával.

katkami123
16. dec 2020

Dúfam, že s ním od vtedy ani nespavas, aby ťa ešte nenakazil. A tie teatrálne výstupy videli aj vase deti?

alana1
16. dec 2020

nie je riesenie, ze ostanes sama s detmi- bez penazi a v jednom kolotoci...nechapem, co ti tu za hluposti radia- z ucty a hrdosti sa vyzit neda- potrebujes zit, prezit a toto by bolo este horsie pre teba ....vobec neodchadzaj, zaval ho starostlivostou o deti, o domacnost o vsetko, nerob mu sluzku, staraj sa viac o seba, cvic, chod niekam von (aj ked teraz neviem kam) a ver , ze ho tieto zabavky rychlo prejdu...