Muž ma dlhodobo podvadzal a ja to neviem spracovat, stale placem, neviem fungovat Mám malé deti potrebujem sa o ne starat ale potom zasa pride ta myslienka. Nechce sa mi vstat ,vyvesit pradlo, varit nic. Aj ked chcem nejde sa zbavit tych myslienok a toho co som si precitala ako spolu boli. Co mam robit ? 😢
a čo keby si od neho odišla?? Toto ja nepochopím ako môžu ženy ostať s takym chlapom, a vyhovorka že kvôli dieťaťu nie je na mieste...
Ako jasne chapem, ze nie vzdy sa da zbalit a odijst s detmi s byvania...ale vzdy sa da zbalit a posadit pred dvere jeho, nech si ide k maminke alebo milenke... a ty zajdi za psychologom, ak nemas taku kamosku, ktora aktivne vie s tebou problemy riesit. Urcite to neuzatvaraj do seba, to znie ako zaklad slusnej depresie a ty pritom za nic nemozes, ale on.
Určite zajdi za odborníkom, toto sú typické príznaky depresie, nechuť a neschopnosť fungovať v bežnom živote. Nie je to sranda, veľa síl prajem ❤️❤️
a aky mate momentalne vztah? olutoval to, ste spolu? podla mna viac ako psycholog by ti pomohol uprimny rozhovor s nim a posunut sa... bud spolu alebo od seba...
Ty s detmi si nepodviedla, zbal mu igelitku a zaves zvonku , nech si ide. Ja by som sa na neho nemohla pozerat, nie to, aby sa ma dotkol.
Zažila som to a tiež som na Tom bola ako ty a to som mala 3 malé deti a len som sa ubijala myšlienkami na to a to som prestala úplne jesť schudla som viac ako 25kg za 2 mesiace a vzťah sa už aj tak nedal zachrániť lebo som mu už nedokázala veriť za všetkým som videla len neveru . Nakoniec som odišla a bolo to to najlepšie čo som mohla spraviť ,nevravím že to bolo ľahké ostať sama a deťmi ale zvládla som to a máme sa lepšie s deťmi ako on .
Tak hore hlavu a zvládneš to aj ty ,len sa neubijaj myšlienkami na to .
Začni žiť s deťmi nový život .
Toto je dosť silná depresia. Ty sa neobvinuj. On by mal pracovať na záchrane vztahu.
@monique89 on to vzdy olutoval a plakal a ja naivna som mu vzdy odpustila, chcem aby trpel uz to bolo velkrat tie pokusy ho vyhodit ale on nechce place no proste manipulator a ja som teraz taka ze mu stale nadavam aby za to tpel velmi co spravil
Z pôvodného príspevku som myslela, že len teraz si zistila, že ťa dlhodobo podvádza. Verím, že si úplne na dne a nemáš chuť udržiavať chod domácnosti a užívať si rodinu, lebo tvoja rodina je už rozpadnutá. Len nechápem, keď si už predtým viac krát zažila takýto stav prázdna a depresie kvôli jeho opakovaným neverám, stoji ti zato, aby si to prežívala viackrát? Veď si zničíš zdravie, dostaneš sa do psychických aj somatických problémov. Kto sa postará o tvoje deti tak, ako si to zaslúžia? Aby mali spokojnú mamu, ktorá má v hlave ich potreby a neutápať sa v žiali kvôli jednému nenapraviteľnému idiotovi. On môže za tvoju nepohodu a ty prosím nedovoľ, aby deti boli v nepohode kvôli tebe. Ešte pár dni sa vytráp a potom začni riešiť svoj život tak, aby bolo dobre tebe a tvojim deťom. On je v tejto chvíli už nepodstatný ako manžel, pretože do manželstva patria dvaja, nie traja. Ako otec nech sa stará, ale nelipni na ňom ako na mužovi. Chceš sa o neho deliť s nejakou štetkou?
A co neplakal ked ta podvadzal😤hrdina,co teraz place...keby to spravil 1x, ospravedlnil sa,olutoval a robil vsetko preto aby si ta udobril a nikdy to nezopakoval, ale opakovane??? A potom mi je to akoze luto,hodim slzu,zena odpust? Zase to prekusnes a ver,ze to urobi znova lebo vsak zena odpusti......cez zavtrete dvere by som ho vyrazila...vynadas mu,ulavi sa ti trosku ale nebude ti lepsie,kazdy den sa na neho pozerat,vsak by som ho prizabila...zbal ho a posli prec,nech sa aj pokraja....ty si daj cas a uvidis....ja by som ho spat uz nechcela....ale byt tebou,povedz mu nech sa zbali a odide,ze potrebujes cas,klud a premyslat co dalej....potom mu postou uz len rozvodove papiere posli. Ak chce byt s detmi kedykolvek nech si ich pride vziat a odchod
myslíš si, že trpí, keď mu nadávaš? Opakovane ťa podvádza, má na háku teba aj tvoje nadávky. Keďže píšeš, že si sa ho už pokúšala vyhodiť, byt/dom asi nie je jeho, čo je dobre. Aké že on nechce?! Namiesto plaču a nadávok venuj energiu radšej konštruktívnej činnosti, obráť sa na všetky inštitúcie, ktoré ti môžu pomôcť, políciu, sociálku, rozvodového právnika...to všetko samozrejme za predpokladu, že sa chytíš rozumu a chceš sa toho nahovno chlapa zbaviť. Ak nie (čo mi tak pripadá), tak ti nie je čo poradiť. Plač, hysterči, nadávaj a čakaj, kedy to zopakuje znova, skrátka raj na zemi. Ale ešte by si si mohla spomenúť na to, že máš deti a tie si zaslúžia vyrastať v normálnom prostredí
určite chceš s ním zostať? Ak nie, tak nepredlžuj toto trápenie...
ja by som neveru nikdy neodpustila. Ked ma podvadza pri plno vedomi, tak ja by som mu pri plnom nedomi neodpustila
Z nadavok si on podla mna nerobi nic, ma ta za nic,moj osobny nazor. Soravil to raz,hral divadlo,prezili ste a ide si svoje dslej. Jemu je uplne ukradnute,ako sa ty citis a aky to bude mat dopad na deti. On si je isty,ze sa to zase vyriesi nejakym jeho teatrom a ty mu budes nadalej prat trenky.
Pobal mu veci a nech ide bývať ku mladej, keď ju lubi a neľutuje to. Trochu hrdosti a sebaucty, žena. On je ten, ktorý to dosral, tak nech sa pakuje.
Tak ty si sa s tým už niekoľkokrát zmierila, keď s ním stále žiješ. Ak je to len trochu možné a utiahneš bývanie sama + výživné tak ho pošli preč a nech si odrbáva niekoho iného. A plač? No to už je len vyjadrenie lútosti nad neverou. Ano, plače a bojí sa, aby si ho nevyhodila. Ak chceš, aby trpel za bolesť ktorú ti spôsobil, sprav to, čoho sa najviac bojí a pošli ho tam, kde si trtkával.
Dúfam, že s ním od vtedy ani nespavas, aby ťa ešte nenakazil. A tie teatrálne výstupy videli aj vase deti?
nie je riesenie, ze ostanes sama s detmi- bez penazi a v jednom kolotoci...nechapem, co ti tu za hluposti radia- z ucty a hrdosti sa vyzit neda- potrebujes zit, prezit a toto by bolo este horsie pre teba ....vobec neodchadzaj, zaval ho starostlivostou o deti, o domacnost o vsetko, nerob mu sluzku, staraj sa viac o seba, cvic, chod niekam von (aj ked teraz neviem kam) a ver , ze ho tieto zabavky rychlo prejdu...
Nezbavuj sa myšlienok, ale toho zbav sa toho debila.