Zeny viem ze potrebujem pomoc. Psychologa. Citim to, viem to. AKO sa hlada "ten spravny?"
- Mam nenormalne uzkostne stavy
- Vo vsetkom vidim len to zle
- Myslim na hrozostrasne veci (ze moje dieta ma leukemiu, ze mi umrie moj milovany muz....)
- Som tehotna a netesim sa ani z toho a tiez myslim na to ze co ked babu nieco je a narodi sa "chore"
- Som zufala zo svojej hlavy a myslienok
Predstavujem si peknu buducnost ale pritomnost akosi neviem pozitivne zit. Nie som cvok ani nic podobne len akosi tie moje myslienky su LEN negativne. Uz sama sebe tym ublizujem a idem na nervy. Samozrejme tym ake mam myslienky sa neviem niekedy fyzicky vzpruzit. Citim sa slaba az chora...
Som z BA cize ak by ste mi vedeli napisat resp.odporucit konkretneho odbornika velmi to uvitam. Kontaktovala som uz aj IPcko ale uz 5dni neodpisali...a ja som este nikdy svoje dusevne zdravie neriesila tak neviem ako postupovat. Ale viem ze uz fakt musim lebo mi je ZLE a tazko na dusi. Dakujem za precitanie pripadne za radu😔
MUDr Sigmundova, poliklinika Mlynská dolina
Ahoj, som terapeut. Napis mi, ak chces.
To bude OCD, moze sa to spustiť aj takto cez tehotenske hormony, skus si o tom nastudovat nieco a zistis ci to na teba sedi ci nie 🙂 tiez by som lieky neriskovala skus terapiu najprv
A nieje to tehotenstvom?
Mne nikdy nič nebolo, myslím ze som psychicky naozaj odolná, nič na nevyvedie z miery, nestresujem, nemám výbuchy zlosti, skôr optimista
Ale v tehotenstve... Od prvého dňa hrôza, svet bol temné miesto (presne tie predstavy o všemožných chorobách, nešťastiach ktoré sa isto úseku mojim blízkym, chuda bábätko v bruchu všetky diagnózy som jej predpovedala)
Posledné mesiace tehotenstva silná klaustrofobia, sociofobia, panicke záchvaty..... Fakt peklo, je mi ľúto ľudí čo s týmto bojujú celý život.
Ale teda mne bolo jasné že to je z tehotenstva a medikamenty som nechcela, tak som sa to snažila nejako prečkať sama