Neviete mi s tým poradiť. Stojím pred veľkou dilemou. Neviem sa rozhodnúť medzi falošnou kamarátkou a frajerom. Ide o to že ona mu furt kecá o mne somariny a on je potom na mňa nahnevaný , no neskôr ho to prejde. Stalo sa to už po tretí raz že mu povedala o mne blbosť. Hnevá ma to a občas ju aj neznášam za to , že nás chce klamstvami rozdeliť. Samozrejme on uverí jej , je dosť naivný. A zase kebyže ju od seba odstrihnem , tak by som v škole ostala sama lebo nemám nikoho okrem nej. A samota v škole mi tiež nerobí dobre. Takže buď ostať sama a neriešiť klamstvá od nej , alebo ostať s ňou a ďalej sa trápiť preto čo povie.
On je sprosty že veri rečiam a ona za to čo robí sa nemoze nazývať kamaratkou, takze pošli oboch kade lahsie a v škole si len pár hodin takze ..
Prečo takúto osobu nazyvas kamarátka? Nechápem
@kate211 tak lebo žiarli. V iných veciach je úplne normálna ale v tomto by ma pred ním najradšej zdupala pod zem
Ako on nie je zlý , len ona je "sviňa". Ale stále ma k nej niečo drží 🤦🏻♀️ale neviem čo
Oboch by som poslala do ahoj a nech sa im darí. Zbytoční ľudia v tvojom živote, jeden aj druhý, sorry.
Jedna dobra rada do zivota: priatelov si drz blizko, nepriatelov este blizsie.
Vzdy je dobre mat ich pod kontrolou a dohladom. Ale je to pre uz viac dospelejsich ludi, ktori vedia, ako na to.
Takze toto az neskor.
Dalsia vec je, ze az rokmi pochopis, ze nepotrebujes ani priatela, co uveri klebetam o tebe (a este sa potom tak aj k tebe chova), ani kamosku, co ta ohovara.
Ani jeden totiz nie je hoden tvojho casu, pozornosti a emocii.
(Aj ked teraz si zalubena a dotycny chlapec je ten naj super chlapec na svete).
Najlepsie co urobis, ak das zbohom kamoske a skusis si najst novych priatelov.
A tomu svojmu povies, ze ak sa mieni nadalej verit cudzim klamstvam a k tebe sa preto chovat hnusne, tak vas vztah nema zmysel a mal by sa dat dokopy s tou babou. Bude im to svedcat.
Ver, ze ak ta ma ozaj rad, tak sa lakne, ked pochopi, po akom tenkom lade chodi. Zeby ta mohol stratit.
Ak sa ofukne a odmlci, lepsie je teraz preplakat tyzden, ako potom lutovat stratene roky s nim.
@moonlight1210 a môže ho prejsť to "zaľúbenie alebo láska" za to že teraz si už po tretí krát myslí "že mám iného frajera"
nečítala som diskusiu, poslala by som do čerta obidvoch. Kamarátka, ktorá ťa chce rozdeliť s frajerom, rozpráva mu o tebe nepravdy, nie je kamarátka. Od frajera, ktorý verí jej a nie tebe a žiarli, utekaj čo najďalej. Takýto ľudia ti v živote budú spôsobovať len problémy, takých nepotrebuješ. Takže žiadne ťažké rozhodnutie, mala by som to vyriešené ešte dnes
Zbav sa falosnej "kamaratky" aj naivneho frajera
@cocolino234 ok. Takže ho to nemôže nejako prejsť? Že už o mňa úplne stratí záujem aj to čaro?
Podrazáčky sa zbav. A ak chalan verí viac kamoške ako Tebe, tak sa zbav aj jeho. Spoznáš nových ľudí. Existujú aj čestní a féroví ľudia, radšej menej kamarátov, ale kvalitných. Nevydržiavaj si hada alebo hadov na prsiach len preto, aby si nebola sama, lebo Ťa môžu škaredo raniť.
On ziarli uz len ked pocuje hoaxy od Agentury JPP?
No to utekaj kadial mozes.
ziarlivci lubia takou, povedzme, zvlastnou laskou. Skor sebeckou. Medzi naozaj uprimnou laskou k partnerovi a nimi stoji este ich vystrasene ego. Pre ktore, zialbohu, neexistuje ziadne uistenie na svete, ze nie je podvadzane.
Vsetko uistenie zaberie iba nachvilu.
Kamoska ocividne kápla na to, co je jeho slabina.
Ale je tu aj druha strana ziarlivosti: v zaciatkoch, ked ziarlivec dostane jasnu hranicu, vie ju respektovat.
Takze pohrozenie, ze odides, ak sa tak bude chovat, moze zabrat. Nebude ta chciet stratit, lebo to je nocna mora ziarlivcov.
(Ale predstav si cely zivot takto - stale byt v strehu, aby si neostala na nom zavisla - byvanim, peniazmi - lebo vtedy sa to moze zhorsit. Nie prave lakava predstava.)
Tak ona je sviňa a on je potom čo.... Riadny blbec a záleží mi viac na tom co povedia iný ako tebe. Keby ta miluje a verí ti, tak tvoju kvázi kamošku pošle do prdele... Vykaslala by som sa na oboch
To načo Ti je partner, ktorý Ti nedôveruje? ... oboch ich odstrihni, život budeš mať jednoduchší.
Rozchod medzi priatelkami je niekedy tazsi ako s frajerom. Mala som to 2x a poviem ti ze som to dost zle znasala (raz ked som mala 17 a raz ked som mala 25) a este aj dnes si na tie moje ex-kamaratky spomeniem takze ta chapem. Na druhej strane nic nelutujem pretoze ked ti raz clovek takto ublizuje a ty vies ze to robi naschval (je jedno preco ci ziarli alebo nie) tak to proste nie je priatel. Bez ohladu na to ake bude tazke sa od neho odseknut. Na svete je vela ludi ktori ti budu dobry priatelia. Ja som tiez nasla nove kamaratky s ktorym mam otvorene a blizke priatelstva. Co sa chalana tyka tak sa s nim o tomto treba OTVORENE porozpravat a musi ti zacat verit a nie nejakej inej zene, zvlast ked su to len klebety. Drzim palce !
Odstrihni obidvoch, naco ti naivneho chlapa a falosnu kamaratku??? To akoby si sa rozhodovala ci facku zlava alebo zprava.
A teba vôbec nezaujíma príčina prečo o tebe rozpráva klamstvá? O čo jej ide? A jeho si sa pýtala prečo verí jej a nie tebe? Či ty cely čas co si s frajerom a on ta obviňuje z klamstiev, tak tie klamstvá poslušne vysvetlujes?
@fleur1111 robí to lebo žiarli a nikdy mi nechcela dobre. Už vyššie som to písala👆
Ty si zas Ta 16ka co tu nedavno pisala ze ked muz miluje mà odpustit neveru ? A nakoniec to bolo len ze si sla von so spoluziakom 3x ? Anyway Mala by si zamysliet preco nie si schopna najst si kamosku ktora nie je “ svina.”? A frajera ktoru by veril tebe a nie kecom nejakej zlej kamosky .? Radsej by som bola sama ako s ludmi ktorym sa neda verit.
A prečo sa kamosis s takou osobou?
a preco chodis s chlapom, co ti nedoveruje?
Neviem preco, ale moj prvy dojem z tejto temy na diskusiu je, ze je vymyslena. Tak ako ta vcerajsia, kde zena chcela prebrat sestre muza 🙄
Ako fakt vazne. Ak by toto bolo realne,tak " kamosku " bez zavahania poslem doprdele
Žiarli a nikdy mi nechce dobre - a ty sa pýtaš, či sa s nou máš kamaratiť?Však ti bodne dýku do chrbta hocikedy, ked si tvoj frajer 3x myslel, že máš ineho, tak asi ta za chrbtom ohovara, lebo ho chce pre seba. Potom aj ty budeš nejaka naivna. On jej slepo verí, neviem sice na zaklade čoho, ale mala som to podobne, ked som mala 19, dokonca som raz aj facku dostala od nej, lebo ho zrejme chcela a natarala mu, že som sa vyspala s inym. Od takých ľudí čo najdalej na hony sa vzdiaľ alebo aj nie a trp..možno ich raz v buducnosti v posteli načapáš predpokladám..
@karolinakr tak ako nie sme zase tak že "Super kamarátky". Vonku spolu nechodíme už , aj keď pred tým sme chodili dosť často. Bavíme sa už vlastne len v škole a cez sociálne siete
Ahoj, počuj a nepomohlo by, keby mi povieš, že prečo on jej verí tie klamstvá? Veď aj minule tvrdila to a to a nebola to pravda. Mne to celkom rozum neberie, že jej viackrát uveril. Ja som tiež dosť naivná, ale keď mi niekto klame už tretí štvrtý krát, tak už ho mám zaradeného a neverím mu ani nos medzi očami. Tak keby zas bolo niečo čo na teba ona narozprava, možno by frajerovi stačilo pripomenúť, že klamala aj minule a prečo si myslí že teraz zrovna by mu hovorila pravdu. Kamarátku by som neodstrihovala keď je ináč normálna. Skôr by som ju držala ďalej od frajera, nech nemá toľko príležitostí nakecavať mu blbosti 🙂. Beriem že ste násťroční a vo vzťahoch sa ešte všetci traja hľadáte čo a ako je a nie je správne. (Alebo kamoške pomôž nájsť vlastného frajera, nech sa jej pozornosť sústredí inde 😁😁😁). Držím palce
A preco hovori o tebe tie klamatva si sa jej pytala?