Neviem sa rozhodnúť medzi dvomi mužmi

19. máj 2021

Ahojte,prosím vás o názor,neviem sa rozhodnúť medzi dvoma mužmi a odlišnými situáciami s týmito mužmi. Budúcnosť v zmysle seriózneho vztahu už vylučujem,už mám rada svoj kľud,ale občas mám svoje potreby. Iste chápete. Ide o to,že muž c.1. má veľmi málo času a vídame sa sporadicky kvôli obojstrannej vyťaženosti, muž c.2- jeho spoločnosť mi je príjemnejšia po každej stránke,ale vyhľadáva aj iné ženy a intímne sa styka aj s inou ženou, avšak mne to tajil a dlho sa tváril ako že sa nič nedeje. neviem sa rozhodnúť čo ďalej. Ďakujem a prosim vás nesudte,rešpektujme sa navzajom

1aduliatko1
19. máj 2021

tak ty musíš vedieť, či ti nevadí, že ten č.2 bude spať s tebou aj s inými...
za mňa ani jeden

mamamasama
19. máj 2021

ja by som na muza c.2 nemala zaludok, no ak by ma muz c.1 zas az tak nepriťahoval, tak by som sa vykaslala na oboch... samotu si treba vediet uzivat... 🤩

marseillefan
19. máj 2021

Ak vylučuješ seriózny vzťah, tak ti teoreticky môže byť jedno, že sa muž č. 2 stýka aj s inou ženou. Ak ti to vadí, tak si hľadaj muža č. 3.

autor
19. máj 2021

@1aduliatko1 najhoršie na tom je to,že mne to nevadí a to sa mi nezdá v poriadku,preto zvažujem či sa mám pripraviť o niečo čo funguje len pre existenciu "bokovky"

janinah
19. máj 2021

Ozaj mieniš čakať kedy sa č.1 utrhne ,aby bol chvíľu s tebou? a u č.2 by som sa bála,že budem riešiť pohlavné choroby....kašli na nich,ten pravý ešte len niekde čaká na stretnutie s tebou,dovtedy to nesiľ a užívaj si život bez chlapa

7miriam77
19. máj 2021

...len sa opytam a oni dvaja o sebe navzajom vedia? Ked pises, ze teba zarazilo, ze druhy ti tajil, ze sa stretava s inou. Ja osobne by som sa nestretavala ani s jednym...

autor
19. máj 2021

@7miriam77 áno,oni o sebe vedia,žiadne podrobnosti,ale o vzájomnej existencii v mojom živote vedia obaja.

7miriam77
19. máj 2021

tak potom musis ratat s tym, ze aj oni budu mat dake bokovky, kedze to chces brat ako nezavazny vztah a nie partnerstvo....

autor
19. máj 2021

@7miriam77 viac menej s tým rátam,ale dohoda bola,pokiaľ nemáme nikoho ďalšieho,stykame sa len my dvaja,nech už ten vzťah nazveme akokoľvek a prípadne nedorozumenia a očakávania si vykomunikujeme ak bude treba podľa zmeny v aktuálnej situácii. Muž c 2 sa prezentoval spokojnosťou a preto ma prekvapilo,že druhu tajil.

martina0303
19. máj 2021

Vybrala by som si muza č1

7miriam77
19. máj 2021

aha, tak v tom pripade uz ak by som si musela vybrat,. tak v 1, kedze muz c 2 tajil inu....podla mna bude mat vzdy v zalohe inu a neprizna sa ti....

lucka_ke
19. máj 2021

ak ti ide len o "výhody nezáväzného vzťahu" a si spokojnejšia s dvojkou tak to rob s ním, len pozor na choroby

autor
19. máj 2021

@lucka_ke uvažujem nad tým,prečo by som sa mala ochudobnovat o niečo čo vyhovovalo obom, keď v "praxi s nim" ma to nijako neovplyvnilo,aj keď bol to šok, skôr ma zarazilo to zbytočne klamstvo

lucka_ke
19. máj 2021

keď ti nejde o vzťah tak nechápem celkom, prečo to riešiš, možno aj jednotka má inú/é ženy

dilino
19. máj 2021

Partner čislo 2: moja ked nechceš za mladá behať od dveri k dverám u bieloplašťových že nejakú pliagu pochytiš tak daj od neho ruky preč čim skôr tým lepšie. Ten chlap spi s tebou a z dalšimi tie dalšie spia zo svojimi mužmi a ty muži dotyčný z dalšimi ženami.Reťazova reakcia hanbou by som sa prepadla sedieť v čakárni a čakať na výsledky z vyšetrenia či som niečo nechytila.Nájdi si normálneho chlapa s ktorým to bude ako tak všetko vyvážene všetko z mierou.Aby si ty mala svoje súkromie aj ON. A ten 1:Možno tiež nebude len tak sám žiť a nejakú tak občas prehne a výhovorka som prácovne výťažený je ta najčastejšia.Nechceš vzťah iba take pobavenie tak sa bav nezaväzne ale bez ujmy na zdraví.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
19. máj 2021

nechápem čo chceš počuť... nechceš seriózny vzťah, len uspokojiť svoje potreby ako píšeš v príspevku, alebo chceš vzťah s dôverou a potom je to celé inak

janka_23
19. máj 2021

Tiež som mala vzťah na báze kamarátstvo s výhodami, ale prva podmienka bola, že ani jeden z nás sa nebude intímne stykat s nikým iným. Toto by som ja nedala už len z obavy kvôli tomu čím by ma mohol nakaziť. To ze ta oklamal musíš riešiť s nim, tu ti odpoveď žiadna z nás nedá. A btw pokiaľ ti ide iba o sex tak to ze nebol k tebe úprimný ti môže byť jedno navyše keď ty sama prezentuje ze ti je fuk s kým popri tebe ešte spáva

makova333
19. máj 2021

Ja asi myslim, ze v minulosti si tu uz dostala xy nazorov na tvoj problem. No dobre, tak dajme dalsie kolo...

littlebubble
19. máj 2021

Za mňa muž číslo 3 😂 hľadaj ďalej ak ide len o sex.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
19. máj 2021

@janinah alebo nech si užíva život s dvomi chlapmi 😀

ovaaa
19. máj 2021

Ani jeden, hľadala by som muža, ktorý má čas rozvinúť so mnou vzťah a nebude naháňať ženské. Ak by som hľadala len úlet tak vyhovujú obaja ..

nistika
19. máj 2021

mozes mi napisat prosim spravu? venujem sa poradenstvu, mohla by som ti pomoct sa rozhodnut - nejde o nadiktovanie mojho nazoru ale pomoct ti najst rozhodnutie, najlepsej cesty pre teba vzhladom na tvoje potreby 🙂 ak mas zaujem napis....vsetko zadarmo a anonimne.

tinka308
19. máj 2021

Dobry den, mozem vam pomoct popremyslat nad riesenim/uvedomenim, neviem ci ste sa niekedy stretli s koucingom. Bezne sa vyuziva na rozne temy, s ktorými si nevieme rady. Som momentalne na materskej a nechcem vyjst z cviku, preto ponukam rozhovor zadarmo. Ja vam len pokladam otazky na prehlbenie vasich myslienok.

jana_eyre_2
19. máj 2021

Nečítam viac ako úvod.. napadlo ma len, kde sa dvaja bijú, tretí víťazí..

mpg
19. máj 2021

Ten druhý, keď má aj iné a tajne - tak to by som nechcela. A ten prvý, keď má tak málo času, má tiež pravdepodobne aj inú, lebo kto chce, tak si čas nájde.

number19
19. máj 2021

Nevyberaj si medzi dvoma, najdi si tretieho - toho praveho. 🍀

monka105
19. máj 2021

Nechcem byť zlá, ale podľa mňa aj ten muž č. 1 ti niečo tají 😄 a nechápem, aký máš problém s mužom č. 2, keď ty sama sa ,,stretávaš” s dvoma 🤷🏻‍♀️😄 neuznávam takéto hromadné šírenie pohlavných chorôb, ale keď sa cítiš lepšie s mužom č. 2 a ide ti teda naozaj iba o vzájomné uspokojenie, tak neviem čo riešiš.

atack
19. máj 2021

@tinka308 dobrý deň mala by som záujem mám taktiež takýto problém ale nie čo sa týka pohlavného styku ale čo sa týka mužov... ďakujem