Neviem sa prinútiť rozprávať s priateľom

bvabik
19. feb 2015

Tak ako som už písala v nadpise, mám problém komunikovať s mojím chlapom.....keď som v práci v hlave sa mi premieta taký rozhovor a keď prídem domov, nevidám ani hlások.....čo mám robiť poradte mi baby moje....

gurmanka
19. feb 2015

Akoze sa vobec nerozpravate? Asi tomu vobec nerozumiem...

zuzin78
19. feb 2015

@bvabik skus mu napisat list . 😉

mysicka36
19. feb 2015

čo spolu chodíte pár dní že máš blok? nechápem tomu 😒

vidím, že nie už si aj tehotná tak fakt tomu nerozumiem, ale ak to jemu nevadí...

lalinko2010
19. feb 2015

@bvabik ahoj ja mám to isté, a to sme manželia, ale asi je to tým že môj manžel je taký aký je, on nekomunikuje keď nechce, nežeby sme sa nerozprávali ale on NECHÁPE že mu ja hovorím, to sú tie babské hormóny, riešim niečo čo je preňho vyriešené...
toto nezmeníš, on je proste taký a hotovo....

bvabik
autor
19. feb 2015

nieee aby ste boli v obraze....to mám blok len teraz ak som tehotná.....

bvabik
autor
19. feb 2015

@lalinko2010 no tak sme presne dve, ako keby som hovorila o svojom chlapovi...

nasta55
19. feb 2015

@bvabik to je dost smutne, my nemame problem komunikovat uplne o hoc com vsak je moj.

bvabik
autor
19. feb 2015

@nasta55 však to trápi aj mna......ale neviem čo mám robiť.....to mám takého bloka....či čo, už ja si idem na nervy!!!!

gretocka
19. feb 2015

napis mu list v ktorom mu popises aky je to pre teba problem a popros ho, aby sa prechodne pokusil komunikovat viac on s tebou

bvabik
autor
19. feb 2015

ale aby sme si rozumeli, ja sa s ním rozprávam, len teraz akosi neviem riešiť problémy a sex. život, o tom mám problém s ním komunikovať....

gretocka
19. feb 2015

aha, no ale nic to nemeni na tom, ze ak mas nieco na srdci a nevies mu to povedat priamo, tak si to napis a naserviruj po veceri ku telke 🙂