Dobrý deň, neviem prestať mínať peniaze. Na túto dobu zarobím celkom slušne, aj si vždy peniažky odložím. Ale potom tu je večera s kamarátkami, obedy, nechty mihálnice, a neustála potreba nakupovať a aj z toho odloženého si na konci mesiaca musím zobrať aby som prežila do výplaty. Na jednu stranu sa riadim tým že žijeme len raz a na druhú ma to veľmi trápi. Deti nemám a bývam vo vlastnom byte.. Poradte mi ako si prenadstaviť hlavu prosím
@citron25 len či dožijes haha
Uprimne, nevidim dovod drzat si velke peniaze na ucte, zbytocne stracaju na hodnote. Byt mas, tak ti staci mat len nejaky objem v pripade nudze, keby si prisla o pracu alebo bola PN alebo nieco, aby si par mesiacov prezila. Tie peniaze si daj bokom napriklad na druhy ucet s nejakym urocenim. Ak si chces odkladat na dovolenku alebo co, tak to musis mat volu. Ak nepotrebujes odkladat, tak si tie peniaze uzivaj, co je na tom? Ved su tvoje. Ci myslis ze na smrtelnej posteli budes spominat, ze si mala radsej od dvadsiatky setrit na hrobove miesto? Asi nie 😆
To je nezmysel takto pomíňať peniaze, treba kupovať iba potrebné veci a oblečenie. Mať nejaké našetrené peniaze sa vždy zídu, napr. na opravu auta, spotrebičov, mladí si môžu odkladať aj na obdobie, čo budú doma s deťmi, nebudú potom musieť hľadať prácu na doma, keď budú mať dosť práce aj s malým dieťaťom.
Sprav si rozpočet koľko môžeš mesačne na čo minút a veď si tabuľku s výdavkami. Nenos so sebou karty iba minimálnu hotovosť.
@citron25 už len aby všetci pokapali 🤣
@citron25 Jej chcela by som mať tvoju istotu. Zdedím byty len aby si neostrúhal naprázdno. Pokiaľ žijú TY majitelia bytov vždy môžu svoje byty podarovať aj iným ľudom. Nebud si taký istý. TY si taký ako moja kolegyňa hej rozvedený otec jedináčik je ONA dá byt a nakoniec sa oženil a dal byt žene takže až tak istá by som si nebola na tvojom mieste. Ak si sa chcel pochváliť tým že ešte ich nemáš tak smola. Nikde nie je napísane že byty zdedíš .Minule tu bolo že otec dcére nedal nič dal svojej druhej žene všetok majetok. Pokiaľ žijú TY ľudia aj keby to boli rodičia nič TI nemusia dať nikde to nie je napísane môžu to za života dať hoci komu. Aj nechať závet .Ani si nenáročný 3 byty zdedíš ešte nič nemáš niečo tu smrdí žeby samochvála. Chcem mať tvoju istotu.
@citron25 bodaj by tie byty predali a ostaneš s holým onym
@alickapusinka Veď chlap na modrom koníku, dôležitý ako olej v akcii 😂
@janaolas332 on sa dožije. Nemôže umrieť, lebo je veľmi dôležitý ako písal dnes vo svojej diskusii 🙈😂
@citron25 hej určite a teraz rýchlo tu o červenej čiapočke. Pokiaľ rodičia žijú môžu ich dať komukoľvek .Ver im ver len aby Ti neostali oči pre plač .Ešte nič nemáš na papieri a už budeš mať byty hej jasne píš vtedy ak budeš mať listy vlastníctva.
@valeria_h máš pravdu.
@citron25 ich deti sú vlastne charita, keď svoj majetok chcú nadobudnúť dedením.
Užívaj si to pokial môžeš 🙂 ked tak hned ako pride vyplata odloz niekam časť ( fondy, terminak) a zvysok si užívaj bez výčitiek ☺️
Novy level zavisti a neprajnosti na MK - nepriat a zavidiet niekomu byty, ktore este ani nezdedil 🤦🤦🤦
@januska12323
@babulkomale Kde vidíš závisť a neprajnosť? Ja vidím jedného somára, ktorý nevie nič iné len urážať.
Zeny, velmi dufam, ze tuto citron je len obycajny trapny troll…
len si v pohode užívaj, deti ti prestavia hlavu raz - dva...