Ahojte,vytvorila som si nový nick,nechcem totiž ,aby a niekto spoznal,dufam ,že to chápete...Som dosť zúfala,tak to chcem dať so seba von,nemám sa moc komu zdôveriť...Tak začnem,mám vztah nejakych 9 rokov,žijeme celý ten čas v jednej domácnosťi s jeho mamkou,teda je to dom jeho rodičou....Ale o tom som nechcela.Citím sa sklamaná,zúfala s priatela,neviem snim komunikovať ,,hned vybuchne...Pride mi agresívny,správa sa velakrát nevhodne.Už sa stalo že ma ponížil na verejnosťi.pred kamošmi,nerobí mu problém na mna nakričať pred jeho rodinou,čo mne je totalne trápne a cítim sa potom na nič...Dovod je vždy maličkosť ,,,teda aspon podla mna.Napr.nechutí mu jedlo,popritom na druhej strane ma všeob.chváli že dobre varím...Vie ma skritizovať za ulne hovadiny...!Ja vidím vztah uplne ináč,partneri by si mali byť rovnocenny...necitím v nom oporu,a kedže velkarát vešia ,,naše,,problémy na nos svojej mamičke,už mu ani neverím...povie to aj mne štýlom takým ,že samá kritika,výčitky,a potom to zavesí na nos aj svojej mame,vrcholne sa mi to nepáči,no nechcem mu o tom hovoriť ,bojím sa že sa ho dotknem.Možno si myslí,že takto je to v poriadku.Ale nieje...Mimoch.už bola situacia ,kde pri vymene názorou ma prefackal,ozaj si už nepamatám dovod,no stalo sa...prepáčila som ,nezabudla...Už ma nebaví takýto vztah,a je mi strašne lúto tých rokov...pride mi to akokeby som aj jeho vodila za nos,tým ,že ja rozmyšlam nad rozchodom,lenže nemám silu to urobiť...Kým on si myslí ,že toto všetko sú obyčajne hádky,snád...Niekt.den mi povedal,že už by mi asi trebalo krídielka pristríhnuť.vraj už moc vyskakujem...Mimoch.ak príde s práce ,moc sa mi nevenuje,pride mi že prvá je jeho mamka...Maju medzi sebou čudný vztah nepači sa mi ani to....priatel má 35 ,a ešte vždy všetko hovorí mamke ,však do niekt.veci ju už nič ...alebo som ja tá blbá?Mimoch.ak počuje že sa ,,hádame atd.pride bez zaklopania sa opýtať ,že čo sa deje...Príde vám to ok?A ešte vela vecí ohladne jeho mamy,kt.mi vadia...ale to teraz nechcem mocriešiť..Skor neviem čo s tým priatelom teda....čo by ste mi poradili?Budem vdačná za vaše názory...
@majka4567 čo ti poradiť?
Príde vám to ok?Skor neviem čo s tým priatelom teda....čo by ste mi poradili?- nie si zaňho vydatá, nemáte dieťa, zbaľ si kufre a zbohom! čo tam po tých rokoch čo si bola s ním, pred sebou máš plno rokov s niekým iným, lepším.
Zbaľ sa a odíď, iné riešenie nie je!
Ber nohy na plecia,HNED!!!!
Vieš, vždy lepšie ak ti bude ľúto tých 9 rokov ako keby ich malo byť 20. Je to dlhá doba a zvyk je železná košeľa, ale nie ste manželia, asi ani nemáte dieťatko, tak by som ten rozchod považovala ze nie zlý nápad. Možno by pomohlo bývať preč od jeho mamy, ale, ak on nevidí, resp. je mu ľahostajné ako sa k tebe chová, tak to asi nebude riešenie. No a to prefackanie....fuu.....ľahko sa to píše, som si toho vedomá, ale podľa mňa treba utekať kým nie je viac záväzkov. Držím palce.
@majka4567 ja by som z takéhoto vzťahu zutekala čím skôr... čudujem sa, že si vydržala 9 rokov... naber odvahu, postav sa na vlastné nohy, začni nový život bez neho, keď je to teraz takto, nečakaj, že sa niekedy niečo zmení. buď si na to zvykneš, alebo sa z toho zblázniš... držím palce...
Ty o čom ešte rozmýšľaš? Zbaľ sa a odíď.
Možno ti je ľúto zahodiť 9 rokov ale keď budú deti bude to ešte horšie odísť. A keby ma partner raz vyfackal a v kuse na mňa vrieskal a ponižoval ma, určite by som v takom vzťahu nezostala. Moja rada, odíď od neho lebo dobre už bolo a bude už len horšie. Vieš si ho predstaviť ako otca svojich detí?
Nechapem jednu vec. On po tebe hulaka, zhadzuje ta pred ludmi, kritizuje ta za malickosti, prefacka ta a ty mu nechces nic povedat, lebo sa bojis, ze sa ho tym dotknes?????? Som v soku. Rada je jednoducha a pozostava z 2 krokov: 1. rozchod so zakomplexovanym mamickarom 2. popracuj nejakym spôsobom na svojom sebahodnoteni, aby si zas dalsich 9 rokov nestravila s podobnym debilom, ktory si na tebe bude liecit svoje mindraky
prefackal ? ty rozmyslal nad rozchodom ? nemyslis vazne... Ak nemate deti ... utekaj cioo ti nohy stacia... lebo tu budes roky prispievat pravidelne a riesit problemy s DESPOTOM a IDIOTOM !!!! Nechapem nechapem nechapem.... nemas zavazky ... v minute by som odisla.... Jedine ze tioi ponizovanie vyhovuje
@majka4567 ok? nie nie je ok, ze ta to napada az po 9tich rokoch....ale radsej neskoro ako nikdy 🙂
ok to nie je....taketo spravanie, by som vyzdrazala.....kolko....? pol dna? .....ok, keby nebolo inej moznosti mozno aj cely den.
najdi si chlapa co je v 35ke zrely, samostatny, zodpovedny, vyspely, slusny 🙂 aj taki su 🙂
@maria1989 v prvom rade by sa mala spýtať sama seba, či je takto šťastná, či sa cíti dobre, keď ju ponižuje, hučí na ňu, prefacká ju,či si takto vždy predstavovala svojho partnera .....a sama by si aj odpovedala. Táto téma mi pripadá vymyslená, decká ešte nemajú nič na učenie, vonku sa schladilo.....
majka4567, radila by som rozchod. toto nie je normálny partnerský vzťah. Tvoj partner si potrebuje nejako dokázať, že má nad tebou moc.
Vyzerá to tak, že po tých 9 rokoch, už nevieš kde je sever a čo je správne. Berieš ohľady na neho, ale on na teba vobec. Ak sa necítiš šťastná tak odíď.
@majka4567 prepáč, ale teba prefacká tvoj priateľ (ani nie tvoj manžel) a ty riešiš to, či je to normálne ako sa chová jeho mama? Dievča, kde si stratila svoju hrdosť? Ty si tam čo, za slúžku? A potom sa divíme, že existuje domáce násilie. Bohužiaľ každý si dovolí len to, čo mu je dovolené. A ty tvojmu priateľovi dovolíš aj to, čo by mať dovolené nemal. Čo ti na to povedať? Rozmýšľaj, šťastná zjavne nie si a on ťa nemiluje. MILOVANÉ OSOBY SA NEFACKAJÚ A NEZHADZUJÚ
@majka4567 ahoj.dufam,ze si zoberies vsetky rady k srdcu,co ti tu dievcata dali a opustis ho.lebo vela zien z takychto zlych vztahov to neurobi,vzdy si na vsetko najdu vyhovorku,len aby chudacikovi chlapovi neublizili.a to robis uz aj ty,ked pises,ze ho nemozes opustit po tolkych rokoch,lebo ho vraj vodis za nos.nie,nevodis,sam si je na vine,keby sa k tebe takto nespraval,neopustila by si ho.tak silno drzim prsty,aby si sa rozhodla spravne,nysli na svoje buduce deti,opusti ho a urcite si cason najdes niekoho lepsieho
priserne co pises
@majka4567 po deviatich rokov sa ludia rozchadzaju a ty uvazujes o zachrane vztahu?Ved tu sa uz neda hovorit o zamilovanosti.Napisala si"Bojim sa,ze sa ho dotknem"a on sa neboji sa k tebe spravat tak ako sa sprava.
A este take,ze mamicka.....bal caky paky a je najvysí cas zakotvit niekde inde
dakujem za vaše názory a aj rady!
@majka4567 tak som nad tym co pises v noci rozmyslala.... Tazko je hodnotit, ked nepozname situaciu a ked si zmenila Nick tak si toho uz asi popisala o tom despotovi viac a inde....... aaale. Podla mna mas strach odist, ale preco nepises. Ak sa ti nebodaj "vyhrazal", ze ti nieco spraví ak odijdes v momente zajdi na policiu ... pripadne ak mas nejaku lekarsku spravu z "prefackania alebo nejakej bitky" .... ak nie, zbal sa a vyhybaj sa mu ako sa len da... nad cim rozmyslal... ked to urobil raz , bude to robit stale... nechapem zeny , ktoré sa nechaju otlkat... ja by som ani na neho necakala, aby som mu dala facku na oplatku, Proste STACILO., SKONCILI SME ! Hadam mas nekoho kto by ta prichylil.. nemams rodinu? A to s tou jeho mamicko !!!! na tieto cecky zamamickovane mam alergiu.... nikdy sa to nezmeni.
Utekaj - navždy a ďaleko!!!
KLOBUK DOLE dievca, ze si vydrzala zit tolke roky so svokrou :D ale nie...nerobim si srandu, fakt ta obdivujem...aj tu tvoju situaciu...bud mas taky skvely prah bolesti, alebo ti k stastiu naozaj staci postel a kôrka chleba...
@tomi16 nie nevyhráža sa mi...bola už tema rozchodu (nieže by sme riešili rozchod už nikedy..)ale je toho názoru ze byto samozrejme toleroval,bolo by to moje rozhodnutie.Len ktovie...Ja viem ,že som to celé opísala tak že hádky a bitky akokeby boli u nás na dennom poriadku ,ale to tak nieje samozrej.tým sa ho nechcem zastávať!na druhej strane mi každý den nezabudne povedať ako ma miluje,aká som krásna atd...lenže ja potrebujem činy,mna už rečičky nezaujímaju...A hlavne chcem mať usporiadaný život ,klud....ja už niesom pubertiačka,že sa budem s chlapom natahovať o nejaké banality...A tá facka...no tak som mu to patrične vrátila,neviem či sa mám zato na seba hnevať,jednod. som to tak citila a duplom som to vrátila..
@majka4567 keby tvoja dcéra takto žila a pýtala od teba radu, čo jej povieš?? že prekonaj sa dievča zlaté, je to skvelý chlap, stojí za to??
ja neviem ženy, ale naozaj máte také zatmenie, že sa potrebuje pýtať, či stojí za to žiť s chlapom, ktorý vás ponižuje, bije, neváži si vás, nestará sa o vás?? to načo sú vám??