Neviem, čo v živote chcem

123mamca
1. mar 2016

Mam obdobie že neviem čo živote chcem. 😕 Mám prácu, no chcela som ju zmeniť. Lenže sa zase bojim ako to dopadne. Aj babo by som chcela druhé ,kedze syn je už veľký. .Uplne mám s toho depku. A ešte aj rodicia chcú sa stahovat do domu a chceli by aby sme isli s nimi. .teraz sme v byte aj naši. Mám s toho takú hlavu 🙄.Rozhodnut sa ,fakt to je niekedy ťažké 😨 S mužom sa možno zhodneme na niečom...??

natalym
1. mar 2016

Keby človek vedel, kedy spraví dobre, však?
Ste na to dvaja, porozprávaj sa s manželom.
Práca? Peniaze, vzdialenosť, kolektív - odpovedz si a tieto otázky a rozhodni sa
Dieťa? Manžel, bývanie, peniaze, zdravie - odpovedz si na tieto otázky a rozhodni sa
Zober papier a píš, sprav si dve strany. 😉

horana
1. mar 2016

Urci si priority, co z toho chces najviac? Na to sa zameraj a ostatne tomu podriad, ci je to s tym v sulade, da sa sklbit alebo s tym ostatnym pockat...

123mamca
autor
1. mar 2016

Jej diky,asi si to ozaj spisem 😊alebo necham tomu čas, čo ma byt bude.ale kecnem o tom z muzom vecer, ak bude vhodny čas 😉😘

123mamca
autor
1. mar 2016

@123mamca s mužom 😀nie z

jarka800
1. mar 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

to je mala chybicka 🙂

zsoja
1. mar 2016

nikdy clovek nevie ci dane rozhodnutie je spravne, treba len skusit

agiagi
1. mar 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

Presne vsak sa aj hovori na vlastnych chybach sa ucime