Ahojte, už je to moja druhá diskusia.
Chcela by som sa trošku s vami poradiť a možno si prečítať myšlienku, ktorá mi pomôže.
Píšem si cca 3 týždne s jedným chlapom, obaja máme 26r, stretli sme sa 3x. Veľmi si rozumieme povedala by som že ako dlhoroční kamarati. Po prvom stretku som sa veľmi nadchla pre to (už som bola mierne namotaná), no potom to po dni dvoch prešlo (povinnosti v robote). On mi hneď začal davať naznaky že ma chce a dosť priamo. Potom sme sa videli o pár dní znovu asi na 5hod, mala som z toho neutrálny pocit skoro ako s kamošom, ďalšie dni mi zas začal chybať (proste ako na hojdačke) a robila som si o neho starosti keď mal problémy. Potom sme sa stretli ešte raz len to sme boli obaja veľmi unavení a bolo to tiež fajn. Nebola ani pusa, len silnejšie objatie a dosť ma posledné dni volá k sebe aby som prišla k nemu a prespala u neho. Odmietla ssom keďže mu nechcem davať možno falošné nadeje a príde mi to odveci keď nebola ani pusa.
Dnes sme sa ale mali stretnúť, no bol unavený tak nič z toho a mňa vnútorne niečo ťaží a neviem či predsa len to že zeušil to stretko alebo celkovo neviem čo chcem. Mierne sme sa povadili v správach lebo ma volal k sebe a ja som ho priamo odmietla keďže nechcel prísť za mnou (bývame cca 40km od seba on robí v mojom meste).
Chcem ale podotknúť že som č´ovek ktoremu dlhšie trvá utvoriť si kamaratske alebo aj partnerské puto. Som zmätená a neviem čo chcem a vnútirne ma to ťaží a neviem či to že ma odmietol dnes alebo neviem.
Ďakujem za odpovede.
😅… prepáč, ale tu už aj ja musím napísať, že dotyčný má podľa všetkého posteľné úmysly..
40 km je nič v začiatkoch, ak by Ťa chcel...ani unavený by nebol.Tiez si myslím, že nehľadá vzťah a už vôbec čo sa má s tebou hádať po pár stretkach, keď odmietnes ist k nemu...
Ďakujem vám všetkym za nazor, možno ste mi trošku otvorili oči. Na prvý pohľad ale taký nebol, prišlo mi to tak že mu ide o vážnejši vzťah ale bohvie ako to v skutočnosti je.. ľudia sa môžu aj pretvarovať..
Len teraz ma štve že sa kvoli nemu trápim takže predsa lenniečo cítim 🥲
Môj ma hned po par dňoch volal k sebe 🤣🤣
Sme spolu 18r. 😆
Neboj prestanes sa rychlo trapit. Mas len 26, mozes si vyberat. A ked uz ta niekto tak ocari, ze mu neodolas - vyberies si ho v prvom rade sama. To teraz nema byt navod na jednorazovky aby si ma soravne rozumela. Ale aby ta niekto takto donucoval, nech ide do kelu! Prvy prispevok od lukasa bol velmi trefny a to od chlapa. Tiez som rovnakeho nazoru. Posli fešiho k vode a rovno mu povedz, ze frens with benefits nehladas. A kludne nech sa urazava naparuje. Po 2-3 schodzkach mas u neho uz spat? To je jasne o co mu ide.
@fadama
vy patrite skor k tym vynimkam 😁. U nas s muzom to bola tiez bleskovka 😅 Ale mali sme uz 1-2 riadne vztahy za sebou a okolo 30tky, vedeli sme celkom dobre co chceme a co nie. Tam sme sa na vodenie za rucicky nehrali. Po dvoch "rande" sme boli spolu, teda po tyzdni. Sme spolu 8 rokov. Jasne ze aj to funguje, ked si dvaja okamzite sadnu 🙂 Len tam u vas ani u nas nebol ani len naznak natlaku.
Nic nesil. A urcite mu hned nevlez do postele, ak to nie je tvoj styl. Ak mu ide naozaj o teba a nie iba o postelne hratky, tak to pochopi. Ak nie, nestoji za to.
Tiez si myslim, ze mu ide len o jedno... A teda nie je ochotny stretavat sa na "zbytocnych rande" - preto ta vyhovorka s unavou. Ziadny chlap nie je unaveny, ak sa ma stretnut s osobou, na ktorej mu zalezi (neberme vynimky ako lekar po 24h sluzbe a pod).
Ja to vidím trošku inak ako spoludiskutujúce... si typická žena, ktorá túži po chlapovi len do chvíle, kým sa do nej on nezaľúbi. Grantujem ti, že by si po ňom znova zatúžila v momente, keď sa zaľúbi do nejakej inej. Neber to v zlom, je to úplne bežná vlastnosť u žien. Ja som na tom zbalil svoju manželku.. na jednej strane som jej dával signály záujmu, na druhej strane som hral nedostupného, až sa to dostalo do štádia, keď už bola zo mňa totálne mimo 🙂 Tvoj kamarát to zjavne neovláda a robí hlúpe chyby, preto ho budeš "mať rada len ako kamaráta"...
No nedá si pokoj, dnes ráno ma ignoroval a poobede sme písali striedmo a zas začína s tymi rečami…
No nic,chce si uzit,ma pocit ze investoval uz hodne casu (cha chaaaaa) a chce odmenu. Akoze nevadilo by mi,kebyze to ide prirodzene a prebehla riadna chemia. Ale taketo oduvacky a natlak nie je veru moja salka kavy. Podla mna nehlada vztah,lebo to by ho neriskoval takto. Skor si chce uzit.
Tak on sa v podstate urazí, ze po troch rande nechces s nim hned spať. Nuz keby mu na teba a vztahu s tebou naozaj záležalo, kludne by s tebou randil oveľa dlhsie. Takze za mna- z jeho strany úbohé.
Áno baby, dnes sme sa mali stretnúť a zas sa vyhovoril. Takže to je jasné.. keby ma mal rád a záležalo by mu na mne ako na osobe, prišiel by.. ďakujem vám za rady.. ideme ďalej 🙂