Neviem, či sa muž teší

mamusa34
18. feb 2021

Ahojte ja už neviem čo si sebou . 😞Mávam náladu raz tak raz tak ..no ako som tehotná, tak mám pocit že sa neviem tešiť pretože viem že muž až tak veľmi nechcel dieťa , no ja som chcela strašne a teraz stále na to myslím ..neviem sa tešiť ako pri prvom tehotenstve . ..to som si riadne užívala .

mischelin999
18. feb 2021

Podla mna s tebou len plieskaju tehotenske hormony. Ako chces vediet ako to ozaj je, tak nic ineho ako si proste nad to s nim sadnut ti neostava. Normalne mu povedz o svojich pocitoch a uvidis, co ti povie

tenerifka
18. feb 2021

@mamusa34 urcite sa tesi, muzi to nevedia dat najavo ako my, zeny. Ale mozno sa aj trochu obava, ze sa vase manzelstvo zmeni a nebudes mat nañho tolko casu, ako pred tehotenstvom. Chlap sa zeni s vidinou domaceho zazemia, teplej stravy a kazdodenneho sexu, preto vela manzelstiev krachuje po prichode deti, kedze zena zabudne byt manzelkou, je len matkou.

julie19
18. feb 2021

Ja to vidím na tehotenské nálady 😅... ja som sa v prvom trimestri denne v mysli rozvadzala lebo som mala pocit že mužovi je jedno že som tehotná že sa chová úplne ako keď som nebola a vyzeral že sa vôbec netešil ... potom má prešiel nával hormonov, začalo mi rast brucho a už si aj on všimol že som tehotná a začal sa s bruchom rozprávať a dnes sú to nerozluční partaci, keď je mala pri tatovi na rukách tak ani mna nechce 😅... muži veľa krát čo nevidia neriešia... keď začneš mat bruško alebo uvidí reálne bábätko na ultrazvuku, nie len čierny fľak tak uvidis že sa začne tešiť 🙂

1aduliatko1
18. feb 2021

môj muž nejako neprejavoval tešenie sa, nerozprával sa s bruškom atď, aj keď boli naši vytúžení, plánovaní...ale chlapcov ľúbi, sú to parťáci. niekto to proste nevie prejaviť.

stanulienkat
18. feb 2021

Tak ked muz nechcel a ty si si vydupala,tak sa mu necuduj.

limetka69
18. feb 2021

@mamusa34 u nas to bolo takto, muz nechcel velmi dieta, respektive sa ho bal, ako ah hypoteky, byvania spolu, svadby, moj muz neznasa akekolvek zmeny. Cele tehotenstvo sa tvaril, ze je to bezna vec, nic extra. No ked ho vzal prvykrat na ruky, vtedy mu to doplo a teraz je najlepsi otec na svete, lepsi ako manzel. Ale tak, nemozem chciet vsetko. 😂

dankanka
18. feb 2021

@tenerifka to ani nie ze zabudne, ale uz nemá čas.. Ale ked dietko trochu podrastie, vsetko sa vrati do starych kolaji.. Treba aby zo zaciatku mali obaha vela pochopenia pre toho druheho.

miadi
19. feb 2021

Chlapi sa netesia na babo ako zeny. Oni prve mesiace myslia len na to co stoja plienky ze ty budes doma no on bude makat atd. Zas pribudne do domu clovek dolezitejsj od neho.. Chlapi su egoisti, a babo v brusku je take abstrakrne.. oni sa zalubia az ked sa narodi.. su Proste vizualne tvori, ked sa vase druhe narodi on bude cely dojsty pyšny akoby to on porodil a 9m v sebe živil a uplne zabudne na to co bolo -z jeho strany no nezabudne ze ty si bola divna teho hormonalna emocionalna Proste tebe šibe on Nema problem , Takze klud a uzivaj si zazrak pod srdcom vsetko bude ok.

dankanka
19. feb 2021

@miadi vieš čo.. Konečne aspoň rodicaky tu na sk dvihli. Ak sa zena uskromni, snad ani chlap uz tolko nepinda.. Prvy polrok ma vlastne zena matersku vo vyske platu, ktory mala pred materskou, da sa povedat.. A potom uz z tych 400€ sa dako pretlcie. V lepsom pripade jej pomoze nirkto z rodiny a ona sa vrati do práce.. Lebo vacsina muzov tym ze zarába , sa citua na koni, no neuvedomuju si, ze ak by mali na starist male dieťa, pracovať by nemohli. Na sk su ťažké podmienky - ano, mozme byt doma ale kolkokrat aj musíme.. Vela zuen napíše, dat dueta do jaslí, ale zaciatky su vzdy ťažké, večné sopliky, kasliky a dieťa viac doma ako v jasliach.. V tomto citim handicap..