Ahojte, prosím neodsudzujte ma..Ja len neviem ako ďalej.. nikdy som si nemyslela, že sa raz aj ja dostanem do takejto situácie..celý život pomáham ľuďom na okolí, rozdala som sa vždy kvôli každému..Som dobrovoľníkom v 2 útulkoch, mam krásne bábätko a to ma skvelého otca..ale od decembra sme vo finačnej tiesni a už to nezvládam..mm bol od novembra na PN, ťažký úraz..momentálne našťastie nastúpil do prace, dokonca vzal ďalšie 2..domov chodí každý tretí deň vlastne len prespať..Snaží sa, vyčíta si kde nás dostal.. V decembri prišli ďalšie výdavky, nabúrali nám auto, odišiel nam doma kotol..celá rezerva ktorú sme mali je preč.. A čaká ma ďalší mesiac bez peňazí..V decembri som si našla brigádu, roznasam letáky, žiaľ iné sa mi nedá, keďže nemám komu nechať dieťa.. pomoc od jeho rodiny je nulová, nemajú vlastne ani nie je z čoho, nevyjadrujem sa k nim, je to zbytočné..nestarali sa o deti ani keď boli malé nie to ešte aby pomohli teraz..Meškáme s platbami, teda celý príjem tento mesiac ide preč, plus vyúčtovanie vody krore treba zaplatiť.. so stravou nám pomáha moja mama, avšak tiež žije sama zo smiešneho platu (pracuje vo výrobe) periem veci už mesiac len v jari, nadarmo všetkého pred par dňami odišla práčka 🙄 sype sa to z každej strany..dieťa vyrástlo oblečenie, nemáme z čoho dokúpiť nové (bazarové)..predala som už všetko čo sa dalo aby sme posledné mesiace vychádzali..ale nevládzem.. mám doma posledné tri plienky, prázdnu chladničku, posledné mlieko..Neviem či žiadam touto cestou o pomoc alebo sa potrebujem len vyplakať..Žiaľ pomoci ani na úradoch som sa nedočkala, keďže poberám RD..ako zvládnuť toto ťažké obdobie?Viem, že za 2-3 mesiace už bude lepšie..ale ako pokryť tieto takže týždne?!Nemám z čoho šetriť..ak niekto vie, budem veľmi rada za každú pomoc - teda radu 🙏
@veronikaszabova súhlasím. Rada pomôžem.
@veronikaszabova súhlasím, tiež pomôžem
Napis odkial si a ako stare je dieta,popripade velkost plienok.nieco mi po detoch zostalo,aj sme dostali co nepouzivame.rada poslem
Pošli kontakt, tu sa zdy nájdu ľudia, čo pomôžu, pošleme aj poštou hocijako. Nejaká pomoc príde na vykrytie tohoto obdobia. Mne je sympatické, že vieš, že bude o pár mesiacov dobre. Nie je v tvojom okolí nejaká organizacia? Katolícka charita, skauti, materské centrum...? My sme robili zbierky a keď sme aj robili napríklad v skautingu nejaké akcie, kde ľudia dobrovoľne prispievali, tak sme peniaze darovali núdznym v okolí, alebo sme za ne niečo potrebné kúpili.
Tiež ti môžem pomôcť, napíš mi.
Existuju aj rozne organizacie ktore pomahaju s trvanlivymi potravinami,oblecenim a podobne. Netusim odkial si no pogoogli co je v tvojom okoli. V PO je to OZ pdaj dalej,verim ze aj v tvojom okoli sa najde takato organizacia.
@chodec15 samozrejme som chodila, som zamestnaná stále ako manažérka skladu..mala som sa počas práce a v podstate ešte donedávna z čoho hrať na dobrovoľníčku 🙈 žiaľ nastala sitiacia na ktoru sme dokonca boli pripravený s fin. rezervou avšak nie možno na také reťazové výdavky..ver mi, že robíme všetko pre to, aby sme tomu malému dali do úst aj čosi navyše a uberáme zo svojich len aby on nepocítil zle obdobie 🙏
Nepises odkiaľ si.
Napis mi prosim ake velke mas dieta, ci chlapec/dievca a rovno aj adresu do spravy..
Žienky ste úžasné ďakujem krásne 🥰 Už len týmito komentármi mi dávate silu 🙏🙏 Sme od Galanty, malý nosí veľkosť 98-104, plienočky 6-7 z DM, babylove, striedame väčšie menšie..
@finett áno viem lebo mam muža ktorý robí všetko pre to, aby sme sa mali dobre a som mu nesmierne vďačná.. po pôrode som sa rútila do úplnej depresie, malý sa narodil skôr, 12 diagnóz sme mali po narodení, mesiac v nemocnici, dalsi mesiac doma som mu musela ešte injekcie denne pichať, týždenne behačky na kontroly a odbery..strašne ťažké obdobie..a jedine jemu ďakujem za to, že som to zvládla bez lekárskej pomoci .. takže viem, že aj teraz spraví všetko aby sme sa mali lepšie 🙏
@korylan písala som len si písala medzitým 😊
Nemoze vam niekto pozicat na to kratke obdobie? Ak nie rodina, tak priatelia?
napis mi adresu, nieco malo ti pre maleho poslem
Pošli mi adresu
napis mi sukromnu spravu, ak chces, mam 1 maly napad
@evkao ďakujem veľmi krásne, písala som správu ❤️
@mabenn písala som ❤️
@thereisabear písala som, prosím prišla správa?Posielam už myslím druhú 🙄
Toto je strašný systém na Sk človek robí zarába snaží sa a príde obdobie kde vypadne jeden príjem napr.na dlhšie obdobie úraz ako u vás alebo choroba niekto má rezervy niekto nie pn biedna a ešte do toho jak naschvál sa niečo pokazí a človek je v ri.....autorka manžel sa snaží to je pekné neviem sice aký mal úraz ale nešiel do tej práce nejak prirýchlo dokonca do 2 ,aby si ešte nepohorsil čo sa týka zdravia ináč prajem aby ste toto obdobie zvládli a dúfaj že zachvilu bude lepšie človek je raz hore raz dole tak to v živote chodí😴
@ma77 ďakujem za správu..nie nešiel, do práve sa vrátil po dôkladnej liečbe..ďalšiu prácu ma nočnú ktorú nevykonáva manuálne - nepracuje vo výrobe.. zdravie mu pracovať po vyše 3 mesiacoch regenerácie dovolí..áno presne, každý je raz hore a raz dole..ale verím, že po tejto skúške nás čaká zas niečo pekné 🙏 Aspoň teda ja som naučená nestrácať vieru a s pomocou dobrých ľudí sa problémy ľahšie zvládajú 🥰 aspoň na duši
Ahoj nápis mi číslo úctu rada ti trošku pomôžem 🥰
@kosican1 kupujem každý mesiac aktuálne, ak sa pýtaš na zásoby tak nie, tieto veci som sa nejak nenaučila zásobovať
@katarinaforever ďakujem veľmi krásne, píšem správu ❤️
Napíš mi správu a čo chýba (nech neposielam 15te balenie plienok 😉).
Este mi napadlo, ze v praci sa da vyziadat zaloha.
Napis mi spravu.
@jazula ďakujem krásne, písala som správu ❤️
Napis odkial si. Mozno sa najde niekto, kto pomoze s potravinami, plienkami, oblecenim....