Hovorí sa,že nepatria problémy na sociálne siete.
Každý si má upratať doma a riešiť problémy medzi sebou a nie s cudzími.
Keď má dobre dni je najšťastnejší človek že nás má,miluje ma/nás. A koli nám robi to všetko a my mu dodavame silu.
Akurát, že dochadza mi sila a som bez,radná.Nemam nikoho s kym by som sa porozprávala a ten koho sa to týka odmieta si priznať svoju časť viny,lebo nehovorím že len on môže za všetko ale jeho správanie a uražanie ma psychicky ničia uz začína aj fyzicky.
Nie sme najmladší mame cez 40 rokov a som z chlapa s ktorým žijem zúfalá. Máme deti z predošlých vzťahov aj spoločné. Preskakali sme toho dosť on ma oporu u svojho otca ja nemám nikoho.
Chlap ktorý je zadlženy az po uši sedi doma a nerobi.
Samozrejme hľadá si prácu no častejšie ho vidim pozerať FB,podávať tikety ako hľadať si prácu ,venovať sa nám ked je už doma.Keď robí tak robi v zahraničí aj niekoľko týždňov sa nevidime.Na fb ma 2 učty co mi sľúbil že ten druhý zruší a nedávno som sa dozvedela úplne náhodou že nie (písala som mu na messenger a neprišlo mu to,zvyknem mu posielať pin čo potrebuje kuriér cez e shop kupujeme plienky).Pytala som sa ho ci ma zablokoval lebo neviem mu poslať pin.On že na ktorý účet mi píšeš. Neriešila som to ale nezabudnem ako sa ofucal ze "zrušil "koli mne fb účet.Sklamal ma neskutočne.
Hovorila som mu ak sa ti nedari zamestnať sa ostane doma pri malom a pôjdem ja.Tak ostal nervózny že to určite nie čo si myslim ako môžem byt taká sprostá prečo Nerozmýšľam(mám invalid)ak sa mi zhorši stav vôbec nebude môcť robiť a.Tak som začala robiť doma to čo robim veelmi rada s tym robim ked bol ešte vonku rozbieham sa pomaly ale snažím sa.Čakala som vacsiu podporu ale nie ked bol vonku a maly bol náročný tak som to robila ked malý spal cez den a v noci.Je doma a vlastne to isté,malého mi nezabavi..Keď má zle dni tak p...ča všetko možné, ja môžem za jeho problémy
ak sa zmenil po narodení vášho spoločného dieťaťa tak tvoju frustráciu chápem.
Super otec,ak jeho dieťa počuje,že matka je pi-a.Viac písať nemá význam.
Povedal by mi že som pi.. a ešte aj pred dieťaťom?
Načo čakáš? Na potlesk? Tak ti tlieskam aby si sa prebrala a kopla ho do tej lenivej riti ale rak, že by letel aj s dverami
Keby ma partner nazýva pi-ou, a viní ma za svoje problémy.. Nebudem sa snažiť byt ticho.
To za koho sa považuješ, za nejakú handru o ktorú si on kedy chce obtre svoju drzu papulu?
Takého sa chces držať, lebo je otec?
Otcom bude, ostane vždy.. Aj vtedy keď ti už do pi..c nebude môcť nadávať.
Dovolí si do teba iba toľko, koľko mu ty sama dovolíš.
@mondolina ano presne. Predtym som bola dokonala matka všetko som robila dobre.Maly sa narodil som najhoršia matka na svete,som najsebeckejši človek, a najnevdačnejši aky existuje,som žena ktorá nezvládne 1 dieťa a domácnosti. Ostatny sú uz starsi ...Tieto slová zazneju pri každom bordeli,či ked sa hadame..mam náročnejšieho najmenšieho a vzdy ked sa vrati z cesty domov čaka ho min.2 chodove menu plus nejaky zakusok.Snazim sa vyluxovat ale stalo sa že som nestihla kuchyňu.
Mne staci, ze chlap zadlzeny po usi a bez stabilnej prace a este bude tikety podavat?? Za co?? Za tvoje peniaze?? A este on si bude na teba papulu otvarat??
Takehoto otca veru ziadne dieta nepotrebuje…
Dlhy ti nevadili, nepracovanie ti nevadilo, pičovanie na teba nevadí len sa nemáš komu vykecať. Čo ti už bude vadiť? Jedna facka, dve alebo počkáš kým prehrá dom?
@sissy27 Nevyznám sa v tom ale tie peniaze sa mu nejak dostane naspäť..Nie koli tyketom nemame peniaze ale ze nikde nevydrzi robit jeden mesiac či tyzdnov odrobi a potom skoncil.Tymto tempom o byt pride este tento polrok.Aj to že kebyže verim vtom že podáva a vyhra tak davno vyhra len ja som negativna.
@januska12323 Od začiatku pracoval posledne 2 roky ani za svet nikde nevydrži.Dlžoby som si myslela že zvladneme aj spolu no iba sa prehĺbili..
Ja by som takéhoto otca a vzor pre svoje dieťa teda nechcela. A rozmýšľala by som ako sa z toho vzťahu vymotat, bez dlhov a čo najskôr. Načo ti vlastne je ten muž? Nepostara sa o vás, nepomáha ti, nemáš v nom oporu, nedá sa na neho spoľahnúť. Je to len guľa na tvojej nohe.
koľko sa vlastne poznáte?
Maly vobec nepotrebuje takyto otcovsky vzor, to si len ty myslis. Ak ano, tak len nespravny vzorec spravania. Tento clovek, ktoreho ty povazujes za otca, o ktoreho dieta nemoze prist je jednoducho stratena existencia, ktora vas dvoch zatiahne do problemov, z ktorych sa nevyhrabete. Zacni rozmyslat o tom ako zachranit aspon vas dvoch, lebo tu lemru uz asi zachranit nejde, pretoze on nechce zachranit ani seba, nie to este aby sa postaral o rodinu.
Každý si mysli aky starostlivy otecko a milujuci muž keď sa zatvoria dvere a má zlé obdobie tak frfle nadava v kuse kritizuje..idem vysavať mam prestat teraz..idem robit ine teraz to nerob.Ked nie je doma porobim si ako viem kedy viem ale je to spravené.
Proste neprejde asi to co chcem povedať...Nevadi.Kritizovať sa dá chcela som rady ako to zvládnuť.
Preboha skonči to s ním. To sú iba výhovorky malému nechcem brať otca. ON síce otca ma ale nezaujíma sa o neho. Nerobí ma dlhý a stávkuje nechodí do roboty. Pane bože načo TI takého človeka. Ak by si žila sama zo synom musí TI platiť výživné tak by si vyžila. Otec tvojmu synovi bude navždy ak aj bude žiť a mať 100 rokov vždy bude to jeho syn. Načo TI takého. Všade je niečo sme ľudia hádame sa ale nikdy sa môj muž neznížil na úroveň pri hádke aby mi vulgárne nadával. Ja by som s takým človekom nebola ani kedy som mala dieťa radšej s ním odídem. Povedz načo TI je taký zadlžený. Hrať a stávkovať plus dlhý je cesta o pekla. Môj svokor je hráč a moju svokru to dostalo do hrobu. Ten čo narobil dlhý platila za neho aj po dobrom po zlom nič nezaberalo. Nakoniec svokra s toho dostala mozgovú príhodu a zomrela.
Vyživne..za staršieho plati 50e..
Nie neviem odist.
@mondolina 10rokov posledné 2 roky ho nepoznavam vôbec
Mila autorka, toto sa neda zvladnut. Ty kde mas rozum, hrdost, sebeuctu a kde je laska a zodpovednost k vlastnemu dietatu? Ty nehladaj sposob ako to zvladnut, ty sa zacni konecne spravat zodpovedne. Zodpovedas nielen za to ako tvoj zivot dopadne, ty hlavne zodpovedas za to ake detstvo prezije tvoje dieta? Ty chces aby zazivalo toto az do osemnastky, ponizovanie, chudobu, otca, ktory sa o neho nestara, ponizuje jeho matku... Toto je podla teba detstvo, ktore si tvoje dieta zasluzi? Mozno ty si vyrastala v podobne nastavenej rodine, mozno si bola vychovana v tom, ze zena ma ustupit a zvladnut vsetko lebo... Ale toto uz nie je normalne, dnes zena nema "zvladat" vsetko, len aby doma bol klud. Zena a matka sa ma postarat aby ochranila seba aj dieta od toxickych jedincov, aj keby to mal byt toxicky a nepouzitelny otec jej dietata.
Hej, otca vandraka mu isto treba
Ty sa na syna iba vyhovaras, ze nemozes od neho odist. Keby malo mat moje dieta takehoto otca tak ho radsej zaprem akoby som s nim mala byt len kvoli tomu aby mal syn otca. O cca 30 rokov pride za tebou nevesta a sa ti podakuje co ste z neho vychovali.
@0kristina0 kebyze odidem musim do ineho mesta...nie len koli sebe a malemu neviem odísť.
Autorka, a prečo tak veľmi chces dopriať dieťaťu život v toxickej rodine? Čo ťa k tomu motivuje?
@zmrzlinka2021
Myslela som že dostanem radu ako ho usmernit trochu že to je len zle obdobie atd
Mam pocit že v dnešnej dobe je lahsie sa rozist.
Ak ho poznas 20 rokov znamena, ze si aj z prveho vztahu vycuvala s pomerne malymi detmi. Vtedy si nepozerala na deti, ze budu vyrastat bez otca? Teraz na to pozeras.
ako usmerniť povaľača, hulváta? 🤣 no veď pekným slovom, full servisom, zvýš dávku sexu, dávaj mu viac peňazí z rodičáku...🙈
a teraz vážne - načo ti radiť keď rady nepočúvaš.
raz by mi povedal, že som piča, sedel by bez roboty doma, mal dlhy...tak by som sa odsťahovala aj na Mesiac... kvôli synovi.
@oli18 Tam som nemala na vyber zaľúbil sa do kolegyne.
Prepac ale zvladla si to 1 x, zvladnes aj teraz. Mas doma chuja, co ta nazve p … a male dieta, kt potrebuje otecka gamblera, hulvata, kt za to, ze existuje caka full servis. Mas syna - mas potrebu vychovat podla vzoru ocka pre dalsiu generaciu dalsieho podarenca, aby MK nezanikol? Nie, neusmernis, teba ma “chytenu” a istu spolocnym dietatom, ze ho neopustis, tak sa k tebe bude spravat ako chce … lepsie to nebude … on nevidi dovod. Raz by ma nazval p … taky cirkus este nezazil …
Co chces pre boha pocut?! 🤷🏼♀️ no ano kebyze moj muz 2 roky nerobi poriadne, ma dlhy a este stavkuje a dlhy zvysuje, dokonca by mi nadaval, ze som pica a este panko velkomozny kritizoval ako sa staram o dieta/domacnost, tak by som ho tak nakopala do zadku, ze by sa nespamatal a nie pytala rady ako to zvladnut, ako ai jeho urazky nebrat osobne a podobne. Pre dieta je ovela horsie zit v takejto toxickej rodine a vidiet co sa u vas deje ako zivot iba s mamou.
@olimuc Prvý krát som mala kam ísť a nebola som ani invalid.
Je to porovnatelne, tento ta psychicky tyra.
Iba chcem sa naučit to zvládať a jeho zlost nebrať moc osobne.Rozist sa nechcem maly potrebuje otca.Snazim sa byť ticho ale proste niekedy aj mne prasknu nervy.Vadi mu že to co robim doma s cim trochu zarabam ze je z toho bordel,namiesto toho aby mi pomohol frfle a fuci sa.