Nevhodný dar od manžela

28. dec 2021

Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/

kabinka11
28. dec 2021

Určite navrhni výmenu, načo Ti budu v skrini. Aj keď neviem si predstaviť, že by manžel také niečo kupoval ako prekvapko bez vyskúšania.

tykat
28. dec 2021

Pochval ze su pekne ale povedz ze ta tlacia maju nevhodny strih... vymenite za nejake ine. Predsa nebudes mat 600€ lodicky ktore nevynosis 😉

sona96
28. dec 2021

Vo vzťahu je u mňa úprimnosť na prvom mieste, ale v tomto prípade by som zvolila milosrdnu lož. Nepovedz že sa ti nepáčia, ale že ťa tlačia a preto ich chces vymeniť.

sidicek
28. dec 2021

Keď budeš teraz milosrdne klamať, nabudúce ti znovu kúpi niečo drahé, co nechceš. Normálne mu povedz, ze oblečenie, šperky a topánky si chceš vyberať sama, ze každý má iný vkus a ty nebudeš nosiť niečo mimo ten tvoj, len aby boli darcovia spokojni.

autor
28. dec 2021

Ide o to že už veľa krát mi kupil nevhodný dar mame úplne rozdielny vkus 😀 a vždy na to povedal že no a čo aj keď to nebudes nosiť je to odo mna mne sa to páči a chcem aby si to mala . Tak mi veľa takýchto veci lezi v Skrini ale tieto lodicky fakt nechcem keď viem že ich môžem vymeniť za take ktoré sa mi už dlho páčia a Aj ich vynosim 😆 tak ďakujem za názory pomohlo mi to 🙂

autor
28. dec 2021

Len on ešte s takým nadšením mi ich dával pomaly mal slzy v očiach od dojatia lebo ešte cely taký bez seba že ako strašne sa mu páčia a hlavne a farba , tak preto mi to tak bolo ľúto žeby som ho nerada sklamala :( tak poviem tak že sú nádherne ale že proste nie na moju nohu a že neviem v nich chodiť

natalienka12
28. dec 2021

nemáš foto? zhodnotíme, aký má manžel vkus

deti95060810
28. dec 2021

ja by som si ich nechala...však jesť nepýtajú a raz za čas by som ich zo skrine na nohu vytiahla.... 😉
však z nohy mi neodpadne.

oli18
28. dec 2021

@natalienka12 Ani tak o vkus neide, ale o prehlad, ze aku znacku. Kolko znaciek a druhov musel nastudovat na nete, kym prave tieto vybral😀. Pre mna neuveritelny pribeh.

dadis
28. dec 2021

@natalienka12 Presne 🙂 aj ja som velmi zvedava, ake su

maris5
28. dec 2021

Tak mozno mu bude stacit, ze ich budes nosit do spalne. 🤷‍♀️

elizabet173
28. dec 2021

tak si ich nechaj, mne by to bolo ľúto ich meniť, bol by sklamaný. Obuješ ich raz, dva krát do roka do divadla, tam pôjdeš do neho zavesená, aby si sa nezabila a v divadle budeš sedieť a bude aj koza celá aj vlk nažraný

dadis
28. dec 2021

Aj mne by bolo luto ich vymenit, aj keby sa mi nepacili. Tak ich budes aspon do spalne nosit a raz za cas niekam. Ak nie su uplne šiši, tak by som ich neachala

autor
28. dec 2021

Znacka Christian Louboutin .. tuto značku pozná nie je to jeho prvá kúpa 😀 moment foto nájdem na nete ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
28. dec 2021

Su krásne podla mňa 😍

autor
28. dec 2021

@dadis fakt ? Tak to ma teší ešte počkám čo napisu iné baby možno ma presvedčíte 🙂 ale buďte úprimne prosím 😀

barbie1981
28. dec 2021

Ja mám zasa opačný názor, ja by som ich zaraz vymenila. Mne sa stalo tieto Vianoce to isté, dostala som drahé náušnice, ktoré boli úplne mimo môjho vkusu, keď som otvorila krabičku skoro ma porazilo. Priateľ to videl že som nie nadšená a sám mi ponúkol bloček na výmenu, keby neponúkol sama si ho vypýtam a vysvetlím mu to. Presne ako ty vravíš keby to bolo niečo lacné usmejem sa a odložím do skrine, ale mať takú dráhu vec a vôbec ju nevyužiť je pre mňa smutné. Ale musím povedať , že môj priateľ to chápal a bol rád že som si ich vymenila za niečo čo sa mi pacilo

nikynike
28. dec 2021

Su kraaaasne, nosila by som ich najprv do spalne a potom s prijemnymi asociami aj von 😉

iwesska
28. dec 2021

Uuu,to si teda neviem predstavit,kde by som si toto obula,a uz vobec,ako by som v tom 90 stupnovom uhle chodila. Ja by som mu to povedala tak,ze sa ti v nich zle chodi a rada by si ich vymenila. Snad kazdy dokaze pochopit,ako sa clovek citi v topanke,ktora je nepohodlna.

rooberta
28. dec 2021

Akoze lodicky dobre, len pri tej farbe trocha uletel 🥴 ja by som si vymyslela, ze ma tlacia a vymenila za take ktore uz odsuhlasis/ vyberies ty.

jankapepe
28. dec 2021

Nádherné za mňa na inom, ja by som ich z úcty k mojim nohám neobula 🙂

autor
28. dec 2021

Jemu sa strašne páčila ta farba . Že koli farbe mi ich objednal že aj ku rifliam a tak

autor
28. dec 2021

Keby boli čierne tak by to bola uplna topka 😆 len fakt mi je to ľúto vymeniť keď som videla s akým nadšením mi ich dával a ako veľmi sa jemu páčili. Vôbec neviem čo mám urobiť aach

natalienka12
28. dec 2021

Sú krásne, a prečo si dala foto z netu? Daj skutočnú fotku, fotka z netu skresľuje.

klarolinne
28. dec 2021

Skus mu povedať, ze ta tlačia, ak nebude súhlasiť s výmenou, tak ponosíš doma v spálni 🙂 mne osobne prídu krásne❤️❤️❤️, ale doslova vražedné 😂

zuzka102
28. dec 2021

Sú krasne.. 😉 Ale chodiť by som v nich nechcela, maximálne tak z kúpeľne do spalne by som v nich prešla. 😂

sense
28. dec 2021

Mne sa nepacia

autor
28. dec 2021

@natalienka12 mám ich zabalené . A práveže cez mobil mi fotka skresľuje vyzerajú presne tak isto . Ale keď väčšina píšete že sú krásne tak začínajú sa mi páčiť 😆

bmuller
28. dec 2021

akoze su krasne.. ale nosis veci tohto typu? najma teda vysky a stylu opatku 😅 ak ano a nechces sa natahovat s muzom, tak si ich nechaj, ved nieco k nim doladis a obcas ich mozes vytiahnut. ale ak je to pre teba ale absolutne neprakticke, tak radsej skus vymenu... neexistuju nejake topanky v podobnej farbe, ale "praktickejsie"?