Ex povedal synovi, ze ma velký pipík, a ten to opakuje, ze má velký...viackrat to spomenul..ze ..,,mám veľkého. Čo si o tom myslite, akoby ste zareagovali, co potom este nabuduce mu povie? Syn má 3a pol. Aj ine nevhodne mu vraví.
Nereaguj na to, maximálne by som povedala: dobre
Keď uvidi že už to nie je zaujímavé, tak prestane
To je ako keď deti objavia nadávky, keď rodičia prestanú reagovať a deti zbadajú že už s tým nestrhavaju pozornosť na seba, tak prestanú
S exom ak sa dá, treba prebrať, že toto je fakt mimo
@pribinak nedá sa s ním, rozpráva mu aj iné hlúposti, ja keď si predstavim, ze to povie v skolke inym detom..
A urcite mu to hovori otec? Moj maly syn tiez momentálne zije svojim... ehm telom a stale hovori: mam velkeho pinda, mozem ist do skolky/do sveta a podobne hlasky 😆 myslim, ze my sme mu to nehovorili 😀
@zorkahorka 😂😂😂
deti medzi 3-6 rokov si prechadzaju odbobim personifikacie ci ako sa tomu hovori. uvedomuju si, ze clovek sa deli na muza a zenu a ake ma odlisne vonkajsie znaky. pockaj ked zacne hovorit o hovienkach a zadkoch 🙂 neboj prejde ho to len ho netreba na to stale upozornovat
@kacena4 toto práve prebieha u nás, kde hovienko tam hovienko,len oči vypliešťame🤣
@zorkahorka áno, povedal to, este ked bol mimino, ze o ňom, ze má velký penis a aj maly povedal ze mu povedal otec. Inak to ani nemá skade mať.
@elizabet173 on si tiez vybral mňa, ze ma oplodní, stava sa to casto.
Závisí aj od toho v akom kontexte to synčekovi povedal. Možno jemu v detstve niekto povedal že má malého a trpel tým. Tak chcel svojmu synovi vsugerovať do hlavy presný opak toho čo on zažil keď bol malý.
Môj sám začal hovoriť pozri akého mám veľkého pipika. Trvalo to pár mesiacov. Stále dokola to hovoril. Tak som mu vždy odpovedala. Áno máš krásneho veľkého pipika.
Dieťa spokojné.
Nechápem prečo to chlapcov tak veľmi trápi táto tematika 🤦♀️
@terry658 netrápi. Kým sa na to nezačne poukazovať. Debatovať o tom. Mne napríklad mama povedala, že mám šťastie, že mám veľkého, lebo inak sa mi budú dievčatá smiať. Našťastie to neopakovala a nemal som s tým problém. Ale načo vôbec o tom hovorit a tá druha veta o smiechu dievčat je úplne o ničom. Raz sa mi už ked som mal deti stala taká situácia, že tri moje kolegyne o ktorých som vedel že komentujú chlapom rozporky ma videli v cyklisťákoch a v zime po daždi. Prišiel som bicyklom na firemný rekreačný pobyt a ony sedeli v reštaurácii na kávičke a vítali ma. Zrazu ich pohľady tam dole a ja som si uvedomil že si už urobili názor. No vysvetľuj že je zima. Vtedy som pocítil že mi predsa len záleží na tom, akého ho mám. A pochopil som mužov čo to riešia. Trvalo to pár dni kým som na to prestal myslieť. A je to tak s celým životom. Kým som zdravý silný bohatý, neriešim a som spokojný. Ale macher je ten kto nezávidí neporovnáva a neurčuje svoju hodnotu ani tu sexuálnu podľa veľkosti. Ani pipíka a ani auta.
V 3 rokoch mi pridu taketo hlasky od dietata usmevne.
Ale celkove komentovat dieta, alebo o nom hovorit v jeho pritomnosti je velmi nespravne a nevhodne. Trvaj na tom ze priatel s tym musi prestat.
keď som pracovala ako súkromná opatrovateľka, malý zverenec (4 a pol roka) zahlásil v Bille pani pokladníčke, adekvárne nahlas: Teta môj tato má tááákúú veľkú cik*lu a aj ja budem mať takú keď budem veľký. Ešte na dôraz vážnosti tatovej veľkosti ruky rozpažil 🤭 Pokladníčka, aj pán za nami tak vybuchli smiechom, že iná predavačka vyšla spoza rohu, že čo sa deje.
Podla mna je to tiez nevhodne, porozpravala by som sa s nim.