ahojte
chcela by som vediet vas nazor.....mam priatela,sme spolu 5 rokov a min roku sa nam narodil krasny syncek, nie sme zosobaseni, ..po narodeni, to bol ukazkovy priatel,ale trvalo to iba dva mesiace. Staral sa o nas, pomahal, uuuuplne zo vsetkym...ma dost nestalu robotu,cize ani ten prijem nebol staly, napr. tri mesiace robil...mesiac nie...pol roka robil...pol roka nie atd..atd...tento rok napr robil iba od jula do septembra, kedze som vedela ze v auguste mi konci materska a aj prijem,tak som trosku aj ja tlacila na neho a jeho robotu...vzdy ked mal volno si mohol najst nejaku brigadu. Ale jeho teoria je,ze za tristo euro on robit nebude...tak samozrejme vznikali hadky ako inac,ked nie o peniaze...
zmenil sa aj jeho postoj k malemu...prestal sa nie celkom starat,ale ked som ho poprosila o pomoc,tak strasne neochotne sa zatvaril a akoze pomohol..musela som ho prosit o vsetko,o kazdu jeho pomoc s malym,nic neurobil sam. Jedine,co ho zaujimala bola telka..pc a jeho mobil....stale bol nervozny,ze nieco od neho chcem. Raz mi aj vykrical,ze nema svoje sukromie,nema pokoj...ze nic nemoze...a do toho hadky o peniazoch...vsetko sa to kopilo a az sa to vyostrilo.....neverou...jeho neverou.....
min vikend bol na chate u kamarata,zevraj co je na tom zle.....ved je zatvoreny v lese na chate bez elektriny a vody....vratil sa vsetko sa zdalo byt ok...ale vratil sa s tabletom...(je to jej tablet) vraj ma od kamarata pozicany.....a dnes rano som nasla,co som nechcela....(preco som sa v nom rypala???) nasla som maili...vela mailov..jej maili a medzi nimi aj maili od priatela pre nu.....a tam bolo ze....mi chybas...je mi smutno....chyba mi vies co...milujem ta....prislo mi zle....strasne zle.....prisla som za nim,ukazala som mu ich....a on v tej rychlosti nevedel,co povedat,ze to iba tak zo srandy sme si pisali......do mna samozrejme nerv....a neskor sa priznal,ze ano bol s nou cez vikend a aj sa s nou vyspal.....vsetko olutoval,ze to bolo v alkohole,ze to nechcel,ze sa vsetko na neho kopilo,nase problemy.....a tak to skoncilo....vraj jej aj napisal,ze to bol omyl,ze sa to nemalo stat,ze ma dieta a priatelku......vyhodila som ho z bytu a teraz sedim a rozmyslam,co dalej........
dakujem
@zuzikto ja si myslím a možno to bude znieť kruto, ale vyriešil sa ti problém sám od seba, aj my sme sa hádali pre peniaze, ale vždy sa snažil, či už si nájsť brigádu, fušku, v práci sa snažil ísť vyšše, sme spolu 8 rokov, ale nikdy neurobil to, čo on a vyhovárať sa na alkohol a podobne, ako fajn stane sa, sme len ľudia, ale načo si s ňou písal? A takto chce riešiť problémy, keď sa vyskytnú? Opiť sa na chate a vyspať sa s prvou čo sa naskytne?
Moja, je to ťažké o to viac, že máš dieťatko. neviem nakoľko mu veríš, ale ja mám taký pocit, že s ňou to nebude len 1x? Čo myslíš, kam išiel teraz? Je to smutné, ak sa chlap takto správa. A obzvlásť neznášam chlapov, ktorý povedia, že pre 300 eur sa im neoplatí vstať z postele a zbytočne zadlžuje rodinu. ja s mojou povahou na tvojom mieste, asi nie.... ja neviem, či by som mu niečo takéto dokázala odpustiť. Ja neznášam tento typ chlapov.... je mi to ľúto, rozhodnuť sa musíš sama, ale pravdepodobne si zaslúžiš niečo viac. Ak som moc úprimná repáč mi, ale normálne somm sa nad nim rozčúlila. 😠
@zuzikto odpustila by som,no nezabudla, zbalila mu veci a odchod!..s takym chlapom by som viac nedokazala fungovat,,,,!
@zuzikto úprimne? alkohol nie je ospravedlnenie... keď nevie piť, nech nepije... a ešte dajme tomu že by som uverila, že bol na party, opil sa a tam sa to stalo, ale hádam ti nechce tvrdiť, že je opitý vždy, keď jej píše mail, že opitý išiel za ňou a opitý si požičal tablet - už len to naznačuje, že minimálne ešte raz by sa s ňou musel stretnúť, aby jej ten tablet vrátil a povedzme si ako je, po jednej vášnivej noci, kde by išlo len o sex, si nebudem požičiavať tablet, že? 😅
a čo ďalej? uvidíš sama... teraz je to čerstvé, bolí to, si sklamaná, zhnusená, ale vyčisti si hlavu, porozmýšľaj, či naozaj chceš fungovať s človekom, ktorý svoju neschopnosť postarať sa o rodinu rieši v cudzej posteli, či ti ten vzťah s ním viac dáva alebo berie (nie len po finančnej stránke)... uvidíš, či bude nejaká snaha a záujem aj z jeho strany, lebo je na ňom, aby sa posnažil napraviť čo pokazil... ak nie, myslím, že nemáš čo ľutovať, a ak áno, tak uvidíš sama... prejde pár týždňov, mesiacov a budeš sa na to pozerať inými očami...
@nada1326 ma 30sat a je odo mna mladsi....vybureny je....vzdy bol ku mne uprimny a vzdy mi povedal pravdu..nevie klamat,hned to spoznam...aj na toto zbieral sily,ako mi to povedat....len som ho predbehla...on tvrdi,ze to bol len sex...ten sme totiz od mojho otehotnenia nemali:(to je uz rok a pol....a ked som sa ho opytala,ze ako dalej,...bol totiz pri porode,a ze ho to dost poznacilo....v zlom bohuzial....
ked som sa pytala na to,ze ved ju miluje....tak ze to nic neznamena...ze to jej iba tak povedal....
my sme si to vyjasnili tak....a je to pravda,ze mam na tom podiel aj ja...ale na druhej strane sa to dalo riesit inac......utekal od problemov,od vsetkeho,pri nej mal pokoj,klud..nemusel nic riesit....
@verca2687 teraz je u mamky, verim,ze tam je, on nie je zly clovek....nechcem ho tym ospravedlnovat.....ale poznam ho....pracuje v brandzi,kde je prilezitost na sex vsade a vzdy.....vzdy mi rozpraval o aferkach,ktore sa tam diali,kto s kym a kedy....kde....on sam si myslel,ze to nikdy v zivote zene neurobi....ale priznal,ze pochybil......
@zuzikto Ako nic v zlom, samozrejme ak s priatelom nespis rok aj pol - ze to bude hladat inde 😒 😒 😒 😒
neodpustila by som...uz len kvoli tomu ze si nevazi co ma doma....a co ze bol opity ...to akoze vtedy clovek moze podviest ?........nechat ho tak, nechat ho potrapit nech vie co moze stratit..
@marienka1703 to mi je jasne...ale nie nespali sme spolu z mojej viny....ja som o tom aj hovorila,aj riesila som to....sex mi chyba,ako kazdej zdravej zene....ale ked druha strana spi....viem,ze zacat som mohla aj ja....ale nechcela som...na co mam chlapa? vzdy mam vsetko riesit ja? ale pravdu som sa dozvedela v podstate az vcera,ze kde je problem....
@marienka1703 je velka pravdepodobnost, ze chlap, ktory doma nema sex, bude hladat inde. Ale nie je to pravidlom, ze kazdy je taky, i ked urcite vacsina. Keby bol uprimny a nebol by slaboch, ako pise autorka temy, ze po porode mal problem so sexom, zrejmw iba so sexom so svojou zenou/partnerkou, nie s inou, mal vyhladat psychologa, ale na tom mala trvat aj @zuzikto. Ale nie je zarukou, ci by tomu zabranila. A ked mal taku chut a nemal to doma, to sa radsej mal robit pri pecku sam. Nijako ho podgurazeny stav neospravedlnuje, naopak, to znamena, ze len stratil zabrany... Ja by som ho uz naspat tiez nevzala...
uz druhu sms som od neho dostala......ze ako velmi to lutuje, ze nas nechce stratit, lututovat bude do konca zivota, ze sme jeho vsetkym.....
neodpisujem....neriesim.....na isto viem len jednu vec,ze vo vlastnej stave ho necham sa dusit velmi dlho....
on s ňou tú chatu plánoval,či sa pletiem?nezdá sa mi to ako náhoda,že tam bola.a teda za to alkohol nemohol.nejdem sa vám rýpať vo vzťahu a zisťovať kde začal problém,na to príď ty,aby si sa nabudúce vyvarovala problémov.naber silu,otras sa zo šoku a kráčaj ďalej.časom mu možno odpustíš,nie je dobre držať v sebe hnev,ale ak raz plánovane zahol,poslal na kašu zamilovaných mailov,doniesol DRZO!!! jej tablet domov...pobaliť kufre a čau.
Vieš čo moja, podľa mňa sú to len jeho výhovorky. Veď podľa toho, čo píšeš v úvodnej správe je jasné, že spolu komunikovali viackrát. Snažíš sa ho sama pred sebou ospravedlniť, no ale klameš samú seba a on klame teba. ☹
Podľa mňa keby si na to neprišla, pokračovali by v tom. Nech ti ukáže správu kde jej napísal že to bola chyba (alebo niečo podobné). Normálne mi je na zvracanie, keď si predstavím, že by som niečo také našla svojmu mužovi.
Si si istá že ho poznáš? ☹
@malinkaaninka nebolo to planovane...on tam bol od piatku...ona v sobotu iba tak napisala,ze kde je,co robi...a ze super,ze dojde kuk a ostala tam...alkohol tam uz davno bol...
no maili boli....tablet tiez...co na to povedat....
@zuzikto 😕
takže, to, že nemáte sex, je jeho vina - ako píšeš, nesnažil sa...ale ani ty
no ale divné je, že sa nesnažil on, lebo väčšinou sú chlapi viac iniciátormi 😉
a zrazu jedna chata a už chuť na sex bol 😒
a inak - ony sa teda zrejme poznajú dlhšie, keď mu písala, kde je a prišla za ním
a to by mu písala, aj keby bol doma?
asi vedela o ňom...kde ho hľadať....
divné celé
Fakt ti neviem poradiť. Isto ti je pod psa. Bože takáto situácia, zrúti sa človeku celý svet. Asi tomu treba čas, no ale ako si písala, nechaj ho poriadne sa trápiť a trápiť a trápiť. A inak si uvedom, že si chybu nespravila ty a že máš právo byť šťastná a milovaná. Či už ním, alebo niekým iným.
Moja mne sa stalo to iste s byvalim priatelom nikdy to neskocni verm mi. Proste neviem aky je to je pravda ale mslis si ze je to ferove voci tebe ?? to mozes aj ty ist smiknut si a povedat mu ze si s opila a nech ti odpusti. Myslim ze by ta pohnal lebo on vie co spravil a ked niekomu pises ilujem ta a chybas mi to nieje ulet. Ja som poslala byvaleho k vode a nakoniec prislo na to ze ma celych 4 roky podvadzal dala som mu dve sance ktore samozrejme os..l podviedol zas. Teraz mam manzela uz 11 rokov skvely clovek. Mojenko ty musis citit ci ta miluje ci si ta vazi a ci vobec stoji za to s nim nadalej stracat cas. Mlady niesme uz nieje to taka sranda. Ale radsej sama ako s muzom ktory ta dokaze podviezt a klamat ti do oci. Drz sa ja som odpustila raz aj dva krat ale nepomohlo. Hlavne hlavu hore. Na svete je milion inych co by za teba dali zivot.
@zuzikto to sa do seba zamilovali od soboty do nedele?a predtým nič?sa mi nezdá
@zuzikto ja budem uprimna....po uvodnom prispevku by to cchelo hodit vinu len na neho (aspon tak to z neho vyzera)....ale ja vzdy vravim, ze za tym vsetkym nikdy nie je len jeden!...pozri, kolko problemov ste spolu mali a nevedli ich vyriesit, financie, nervozita....zjavne nedostatok komunikacie (bez toho sa vztah nepohne.....fakt nie)....a rok a pol bez sexu?!..... 😕 tak to ma dorazilo...... nehnevaj sa, ale po tomto vsetko sa nieco taketo dalo cakat.... ak sa chces poucit (nech uz si sa akokolvek rozhodla)...treba si uvedomit, kde sa vo vztahu stala chyba...a ta sa stala...a nie jedna!.....(nabalilo sa vam to riadne a takto to skoncilo)...ale je fakt, ze na vztah treba dvoch.....obaja musia chciet ten vztah, obaja musia spolu komunikovat, obaja musisa chciet riesit problem a priznat si chyby.....inak to nejde....ak uz to nevratis spat, tak si aspon spatne premietni vas vztah, ze o com bol a kde sa stali chyby (pre buducnost)...vela stastia!
@zuzikto, reagovala si rovnako, akoby som reagovala ja. Vacsina partnerstiev si prejde tymto, nemaju na seba cas, nespi im dieta, su nervozni, do toho nie su peniaze, ale neriesi sa to neverou. U nas bolo vsetko, ale nevera nie. Drzali sme spolu, manzel pomahal a pomaha s malou, je to samozrejmost. Podla mna on ani nie je malej otec, ale jej druha mama. Neurobila si ziadnu chybu, prajem ti aby si mala dostatok sil to prekonat a drzim ti palce, aby si to vsetko zvladla.
@zuzikto ahoj, a kolko ma priatel rokov? ci to je len jednorazová zálezitost, alebo je nevybureny a bude v tom pokracovat. podla mna ked muz podvadza je to len o sexe, rozum ide v tom pripade bokom. ale ked jej uz pisal ze ju miluje, tak neviem...