Neverim, že patrím ku skupine žien, ktoré naleteli, aj ja. Verila som svojmu manzelovi že to urobil len raz. Pred piatimi rokmi som mu odpustila a verila v nový začiatok. Obviňovala som aj seba, že som sa venovala viac detom ako jemu. Ale nie, nevydržal, tak ako tu pisete všetky, že urobil raz urobi aj druhýkrát. Aj keď som bola obozretna, dával si pozor, mal skrytý chat, vypnuté upozornenie a písal s ňou keď som nebola pri ňom. A ja som bola spokojna že veď ma pri mne položený mobil a zasvietil len keď mu pisali známi. To v akom strese som žila ani nepíšem, boli lepsie ale aj horšie dni. Keď sa zdržal v praci, tak som len myslela na to že je s ňou ale nedala som nič na sebe vedieť. Stretávali sa keď si zobral volno v praci, o com som ja nevedela. Vraj sa zamiloval a nechcel nas s deťmi opustiť a nevedel ako z toho von. Ale už je všetkému koniec, keďže toto už odpustiť nedokážem. Našťastie nie som na neho odkázaná a mám kam ísť. Dávajte si pozor zienky a nebuďte naivne ako ja:(
Je mi to ľúto, ale je to naozaj pravda- ak to urobi raz- urobí to znova.a žiť v tom kolotoči stresu je ubijajuce, neustále myslienky, čo ak je s ňou, nenapísala mu práve, kto mu to pise- vola....vždy byť v pozore lebo je tam ta nedôvera. Chuť dat šancu v nádeji,že sa to zmení.....drz sa
och moja... a ako si na to prišla? ako reagoval on?
Chyba nie je v tebe .on je jednoducho taký ...
Podla mna to pravda nie je, niekomu staci fakt poucenie do zivota po prvom raze a uz to raz neurobi, ak ma motivaciu udrzat rodinu a ostat s danou zenou. To nie je zavislost ako alkoholizmus, nevera je rozhodnutie! A aj z tych alkoholikov vydrzi cast abstinovat do konca zivota.
Este mas urcite kus zivota pred sebou, tak kasli nanho a zacni zit pre seba.
kolegyňa mala s tým obrovský problém...
odpustila raz pred veľa, veľa rokmi a muž ju na oplátku podvádzal s každou ktorá sa mihla okolo neho....
Nechápala som čo na ňom ženy vidia - výzor dosť mizerný. Naopak moja kolegyňa pekná žena. Trpela celý život a len ľutovala, že mu prvý krát odpustila...
@maranta_leuconeura keď nato žena opakovane nepríde, alebo sa muž opakovane neprizna- neznamená to, že to bolo iba raz. Áno nieje to alkoholizmus, ale tie pocity pri tom, že robíš niečo,,zakázané,, ten adrenalín je proste to, čo človek potrebuje zažiť, keď ma stereotyp doma. + je keď si to rozdáva aj s osobou, ktorá je pekná a prehlbujú sa tam aj city, nie len to fyzicno.
Držím ti palce ja v žiadnom prípade neobhajujem tvojho muža, no mne je zle z tej ženy, ktorá vedela, že ma doma ženu - teba, a jej to absolútne nevadilo🤢🤯😱😡😶
Za naivitu sa plati bohuzial, ja vzdy vravim raz a koniec
Chvalabohu,že máš kam ísť, to je veľká pomoc. Neboj, bez debila Ti bude lepšie. Si silná žena, držím palce silno!
Chlap je od prírody lovec,to je evolúcia, nikdy mu nebude stačiť jedna žena na celý život. Keby toto ženy dokázali pochopiť,svet by bol oveľa krajší a spokojnejší pre obe pohlavia bez možnosti viazať sa a veriť naivným rozprávkam.
@anita6666 🤦🤦🤦
@domkakvet
@veronikaszabova ...zial @anita6666 má pravdu.
Muži sú z evolučného hľadiska nastavený a stvorený nato,aby za život splodili čo najviac potomkov ( všetci vieme,čo tomu predchádza).Nemozu zato,majú to vsadené geneticky a vďaka tomuto pudu ľudstvo prežilo dodnes.Keby ho nemali,ľudstvo ako také je dávno vyhynute.Takze lovenie žien a následný sex s nimi vždy bol a bude.A je úplne jedno či sa to niekomu páči alebo nie.ALE.Monogamia samozrejme existuje a samozrejme existujú verní muži.Len treba povedať,že monogamia nie je podľa výskumov prirodzená žiadnemu druhu.Monogamia je rozhodnutie,ktoré ako spoločnosť a druh sme ako ľudia zaviedli a pre niektorých funguje.Ale podľa prieskumov ten vstepeny pud prežitia bude u mužov zakorenený už navždy.
A ešte dodám,že názor,že monogamia nie je prirodzená má oveľa viac ľudí,než by ste čakali. Len málokto to prizná nahlas,kvôli odcudzovaniu ,,vyspelou" spoločnosťou,ktorou sa ľudia tak radi chvalia
@doriiis ano, monogamia je rozhodnutie. Ved ale ludia dobrovolne vstupuju do vztahov a udrziavaju ich (vacsina na nasom uzemi). Rovnako je dobrovolne to ci clovek zacne chlastat, fajcit, bude mat deti (ak uvazime konsenzualny sex), da si na veceru salat alebo rezen. Takze nejake pudy su len vyhovorky, homo sapiens sapiens by mal pouzivat mozog predtym ako kona. Ale uznavam, ze mnoho ludi nema vo vseobecnosti silnu volu a pri niektorych aj ta schopnost pouzit mozog je otazna.
@maranta_leuconeura .....ono keby sme my ako ľudia používali mozog aj pri sexualnom živote,tak koľkokrát by sme mali sex v živote? Lebo podľa rozumu stačí mať sex dovtedy,kým neotehotnies a podľa počtu detí.Tak načo sexujeme aj pomimo? Prečo väčšina žien,keď na ovuláciu tak by najradšej mala sex celý deň? No lebo pudy,hormóny a ľudské telo spolupracujú a nepustia.
A ešte dodám,že nikoho a nič neobhajujem.Autorkin partner jej sľúbil vernosť a nedal to.Proste zlyhal.Bud nemal sľubovať alebo zlyhať.
Ja som len reagovala na príspevok,že muži sú prirodzení lovci.Su.Tak ako my ženy sme prirodzené ochrankyne a matky.V oboch prípadoch sú samozrejme vynimky
Nie je nutnosťou to tolerovať. Máš hranice. V žiadnom prípade sa neobhajuj za jeho chybu. Máš kam ísť - áno. Toť, pre tento krát vybavené. Len nech ti neklesne IQ na jeho úroveň.
tak ak to ma ten deges v genoch a nevie si ho udrzat na uzde, mal zit na divoko a nie si robit rodinu
@doriiis no ak niekto sexuje len kvoli plodeniu deti to je fakt smutne. A zrejme aj patologicke, kedze sex ma prinasat uspokojenie a prijemne pocity a hlavne kvoli tomu ho ludia zvyknu opakovat co najcastejsie 😁
@doriiis aj ženy majú počas ovulácie trtkať kde koho? Lebo príroda?
@modrykonik33 ....aj si čítala niečo z toho,čo som napísala? Či si sa len potrebovala spravodlivo rozčúliť na mňa?
Mali sme v rodine prípady a ono to vyzerá tak, že to má v sebe daný človek a keď to urobi raz, väčšinou po rokoch to spravi znova ak pri žene zostane. Držím palce, aby tvojim manzelom bol muž z tej druhej skupiny.