Celý život. Možno od zš sa to somnou zlomilo že som sa utiahla do seba a ide to somnou.. Už mám rodinu skoro 40 no nevynikam v ničom. Som malo iniciatívna priebojna. Mám problém da zamestnať nájsť si prácu..
Myslím že seba už nezmenim len ako sa mám prijať že iná nebudem?
Venuj sa tomu, čo ťa baví. Človek nemusí byť extrovert, aby bol v živote spokojný.
@lenkakravcova áno skúsim ,len to musím najsy
Nemáš si čo vyčítať. Skrátka si taká, aká si. Jedinečná. V niektorých veciach možno aj výnimočná. Máš rodinu, už to je niečo, čo iní nemajú. Buď na seba pyšná. Áno, je mnoho takých, ktorí majú o sebe pochybnosti, moc si neveria, nemajú moc priateľov, či životného partnera, pripadajú si neatraktívni... Ale sú sami sebou. Nepotrebujú sa pretvarovať, alebo sa hrať na niečo, čím nie sú.
Nemoze byt kazdy iniciativny, priebojny a ambiciozny. Ved pri detoch musis vselico riesit, chodit s nimi kade tade, to ta trocha neotukalo?
@0silvia0 nie vôbec . Mne nepomôže asi nič
A kolko rokov maju deti? A kolko rokov mas ty?
A co sa udialo na zs, ze si sa utiahla do seba?
@0silvia0 nechcem písať presne ale je veľký vekový rozdiel. O to nejde ale niečo je vo mne neviem sa toho zbaviť. Či strach alebo to že si neverím že som dosť dobrá
Neporovnavaj sa.kazdy sme nejaky.neni to trauma z detstva?
Ten zlom na ZŠ vidím u teba ako dôležitý. Môže ísť o určitú situáciu, niekto niečo povedal na tvoju adresu, alebo sa niekto hlúpo zasmial... Tieto pre niekoho nevinné zážitky môžu v iných vyvolať pocity, ktoré ovplyvňujú jeho správanie a pretrvávajú do dospelosti. Držia sa človeka po celý život a ako sama píšeš zasahujú ti do významných životných oblastí, ako je sociálne zaradenie, status a udržanie si práce aj pozície v pracovnom kolektíve. Naopak dokázala si si nájsť a udržať partnera, vytvoriť rodinu. Máš zázemie, čo je super. Ak chceš s tým niečo robiť, teda pracovať na príčine, ktorá je zjavne viazaná na kolektív - kolektívne vzťahy - pozíciu v kolektíve skús pozrieť na: www.kraniorevital.sk, ponuka pre dospelých - nájdeš tam aj kontakt.
Som aj samotarka . Nemám žiadne kamošky . Možno pár známych ktorý sú na sieti a všetky kontakty akoby zanikli aj čo sme sa občas stretli. Všetko skončilo