Neverím priateľovi

11. sep 2023

Ahojte, s priateľom spolu bývame rok.. veľmi ho ľúbim.. raz v živote ma veľmi sklamal nebola to žiadna jednoduchá vec ale ani ma nepodviedol.. no proste ma sklamal , odpustila som mu to a potom sme sa vrátili späť k sebe.. nno poslednú dobu je to len horšie .. stále sa hádame (hádky vyvolávam ale poväčšinou ja keďže mi to čo sa stalo neustále vŕta v hlave) a nedávno som zistila, že ma klamal o niečom z minulosti.. je to úplná banalita.. áno viem banalita a minulosť, lenže podľa mňa ak vás človek dokáže oklamať v hlúposti .. potom dokáže zaklamat aj v zásadnej veci ak mu to bude vyhovovať.. priateľ nieje zlý človek, stará sa o moje dieťa a pomáha mi s ním, dieťa mám z prvého vzťahu.. len mu proste už nič neverím a tato vec to ešte viac potvrdila a ja proste neviem či tento vzťah ma ďalej význam :( každý z okolia mi radi vykašľať sa na to

bibka26
11. sep 2023

Keď mu neveríš nie je čo riešiť ..... A keď ešte si ty tá ktorá sa k niečomu vracia môžeš sa presviedčať o čom chceš nepreniehala si sa cez to ....čo celý život ho budeš z niečoho podozrievať no asi ťažko by to bolo šťastné žitie.....buď si zaslúži tvoju dôveru alebo nie 🤷

54tinka54
11. sep 2023

Vzťah bez dôvery nemôže fungovať.
Buď sa ty vedome rozhodneš že mu už nebudeš vyhadzovať na oči čo sa stalo v minulosti a spravíš za tým všetkým hrubú čiaru a dáš tomu vzťahu ešte šancu, no ak to nedokážeš, tak bude lepšie to ukončiť.

zmrzlinka2021
11. sep 2023

Vztah bez dovery je mrtvy vztah.
Uz si si presla rozvodom a teraz si opat nestastna. Mozno by bolo dobre nevrhat sa do vztahov, kym cloveka ako tak nespoznas.

viestta
11. sep 2023

Preco si sclovekom, ktoremu nedoverujes? Co ta pri nom drzi?

autor
11. sep 2023

@viestta ľúbim ho a bojím sa ako mi bude bez neho.. :(

viestta
11. sep 2023

Aha, takze je to strach, ze bez neho to nedas? To je naozaj "vazny" dovod ostavat vo vztahu bez dovery. To fakt. Ty si bez neho nic bez neho? Si nic bez chlapa, ktoremu nedoverujes? Hlavne, ze nejaky je, lebo ty sa bojis zit bez neho.
Kde je tvoja hrdost a sebeucta? Mala si vobec niekedy nieco take?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alickapusinka
11. sep 2023

Neverím mu ale ho ľúbim stará sa o moje dieťa s prvého vzťahu. Neľúbiš ho len asi má peniaze preto si s ak nemu vrátila .TY sa bojíš ako to zvládneš finančné ako TI bude bez neho tak že budeš musieť všetko financovať. Preto si sa k nemu vrátila. Ale medzi vami nie je dôvera vzťah bez dôvery je mrtvý vzťah o ničom. Najprv mu odpustiš a potom mu to vykrikuješ o čom to je. Mal by odisť lepšie urobí. Ja byť na jeho mieste odídem. Nič TI nie je dobre stará sa o cudzie dieťa a TY si ešte nespokojná. Neľúbiš ho klameš samu seba. Bez dôvery nie je láska pomôže TI finančné tak preto si s ním pre nič iné.

barborachors
12. sep 2023

pocuvni svoj vnutorny hlas, vola sa to instinkt. Muzi ho az tak nemaju, je dany do vienka zenam, vyuzi to vo svoj prospech.