Neverím manželovi a podozrievam ho

karina123
20. feb 2012

ahooojte..mam taky problém...vôbec neverim manželovi a stale ho podozrievam,že ma milenku...raz som odhalila neveru (teda zamilované sms,chat a reči)...a teraz mu neverim..ide do roboty podozrievam ho..všade kde ide bezomna tak ho podozrievam...v mobile,v mailoch ani na fb som nenašla nič podozrivé..čo robiť??

katecameron
20. feb 2012

je to rpirodzene ze neverís ja mam podobne pocity neverím tiez staci ze raz sklame a dovera je v haji

monana
20. feb 2012

je dolezite, ze si odpustila, tak preco stale zit minulostou? Ty si nikdy neurobila nejaku chybu voci nemu? Ak zas nieco z jeho strany pride, urcite to skor ci neskor zistis, tak sa netrap dopredu 😉

zexi
21. feb 2012

Tvoja dôvera je naštrbená, sú to priridzené reakcie, potrvá nejaký čas, kým si tvoju dôveru znovu získa, môže to trvať dlhšie ale bude to čím ďalej tým lepšie.. je však možné, že mu už nikdy nebudeš veriť a nedokážeš sa cez to preniesť.. toto závisí len a len od teba..

rainbow0508
21. feb 2012

Odporúčam otvorený dialóg...ten môže vyriešiť veľa. Ak neviete spolu komunikovať, nikdy si nebudete ani dostatočne dôverovať...viem, o čom hovorím...

gemini2
22. feb 2012

@karina123 ta nevera o ktorej pises bola len slova? alebo aj skutky...?

karina123
autor
22. feb 2012

@rainbow0508 ked sme sa o tom rozprávali vravel,že to bol len jeho ulet...že si chcel n iečo dokazovať..a tak..teraz to už neriešime

@gemini2 povedal,že len slova..žeby ma nikdy nepodviedol...

gemini2
22. feb 2012

@karina123 tak potom to neries, lebo to privolas....

wladka
22. feb 2012

suhlas.. hod to za hlavu.. pokial len slova, mozes si "tlieskat".. su aj horsie veci!! 😉 Bol uprimny, ocen to.. a snaz sa na to nemysliet.. viem ze je to tazke, nauc sa to.. 😉
drzim palce!!!

A vymyslaj nieco - spestrite si zivot niecim novym (na kurzy nejake..alebo kiná, divadlo, prechadzky- aj slova vela urobia-tak ho chval!! 😀 )..nech nema dovod dokazovat si inde!

rainbow0508
22. feb 2012

@karina123 potom sa uz netrap...cim viac budes mierne paranoidna, tym viac ochudobnis vztah vas dvoch...namiesto pekneho, co by si mohla do toho vniest, budes vnasat len strach, neistotu a pod. Skus to otocit...snaz sa (ako ti radi wladka) spestrit vas zivot...vies, mozno sa mylim, ale zivot mi to len potrvdil - ak je jeden z manzelov neverny (ja osobne za neveru povazujem uz aj to, ze si jeden napr. ide castejsie s niekym inym ako s partnerom, s ktorym zije v manzelstve sadnut na kavu, vyjde si s nim von a pod. Neverou nemusi byt len to, ked sa s niekym inym vyspi a udrziava pomer...ale uz aj to, ze v spolocnosti toho "niekho ineho" je mu lepsie ako so zivotnym partnerom. Mozno som staromodna...ale nam to s mojim manzelom zatial klape...a uz sme si teda preskakali za ten cas, co sme spolu, vela narocnych a tazkych momentov), nie je len on za to zodpovedny...ak hlada niekde mimo, tak len preto, ze mu doma nieco chyba. Skus si najst vecer pred spanim alebo inokedy cas, zhodnot den, co je za tebou a pozri sa na konkretne situacie toho dna...zhodnot, co bolo ok, co by sa dalo vylepsit...a pod. Nesnaz sa (ak najdes nieco negativne) vinu hadzat na manzela, ale skus porozmyslat, co by si ty sama mohla vylepsit a ako...obcas totiz zijeme akoby bez rozmyslu...len zijeme a neuvazujeme nad tym, ako zijeme. A "vdaka tomu" nam vela veci unika, vela skutocnosti si ani nevsimneme a mnohe by sme mohli zmenit, no my ani nevieme, ze prave to ci ono by sa dalo zmenit, vylepsit. Nechcem tym povedat, ze chyba je len a len na tvojej strane...to urcite nie...ale vedz, ze MUZ BUDUJE DOM, ZENA DOMOV...snad pochopis, ako to bolo myslene...drz sa... 🙂

karina123
autor
25. feb 2012

@rainbow0508 @wladka dakujem...

aj on mi stale tvrdi,že som paranoidna..ale ked on je divny...zrazu chce začať cvičiť - teda už aj začal...vraj, že ma velké brucho...ale nikdy ho to netrápiloo ( že sa mu aj ťažko zohýba) noo môže byť...aa aj telefon nejak začal nosiť častejšie so sebou..ale včera ked som kontrolovala tak som tam nič nevidela...ja už fakt neviem či si to nahovaram...alebo niečo predomnou tajíí...

katecameron
25. feb 2012

@karina123 az nosí telefon pri sebe alebo ma stísene zvonenie nieje to ok to uz je podozrive a existuje sluzba ze moze mat niektore hovory blokovane ked je doma cize ked mu vola niektore tc.mobil mu dom a nezvoní o tom mi vravela kamoska ze muzi to vyuzivaju na nekale umysli sleduj ho mas nato pravo ked sa ti nieco nezda

rainbow0508
25. feb 2012

@karina123 moja, cim viac ho budes podozrievat, tym obozretnejsi bude...a tym protivnejsi voci tebe...tak si to nekaz 😉

katren
25. feb 2012

@karina123 no, ked si v mobile,v mailoch ani na fb som nenašla nič podozrivé, tak to bude asi v tebe a skus mu trosku verit a npodozrievat ho so vsetkym....treba mozno vyhladat odbornejsiu pomoc....
ja som sa osobne nikdy nehrabala v notebooku, mobile alebo mailoch....je to ponizujuce 😒

kveta
25. feb 2012

@karina123 Hm, a čo takto nasadiť na neho súkromného detektíva? To nosenie mobilu pri sebe... ach jo...

sue
25. feb 2012

No...najprv by som radila utriasť si vo vlastnej hlave čo vlastne chceš a čo máš a potom sa podľa toho začať správať 😒 a najmä sa začať správať ako dospelá - a nie sa hrabať manželovi v pošte, mobiloch a podobne 😒

karina123
autor
2. mar 2012

@katecameron @kveta...ten mobil to bolo asi nejaké dva dni alebo tak.. teraz ho nechal aj doma aa kukala som mu ho a nič som nenašla (nehambím sa zato,že pozeram ten telefon; keby som tam nikdy nič nenašla tak nekukám) ...
@rainbow0508 chcem mu veriť, snažím sa..ale nejde mi to..už neviem čo robiť...

rainbow0508
2. mar 2012

@karina123 tak treba zacat napr. tym, ze si clovek jednoducho zakaze na ten mobil mu pozerat...ved tym zhadzujes v prvom rade samu seba

miriamm55
13. nov 2012

ahoj karinka,chapem ta.ja som mala presne ten isty problem a potvrdilo sa mi to.nehanbim sa,ze som sa manzelovi hrabala v mobile.aspon som si potvrdila moju predtuchu.mal milenku,aj som sa s nim porozpravala v com je problem.aj viac krat ale to si musi on uvedomit a zvazit co vlastne chce.proste bol zblbnuty a jemu bolo doma dobre.ak si nosi so sebou mobil a kontroluje ho stale,tak ma milenku.sms a hovory hned vymazava.tiez ak sa zacal viac o seba starat.zrazu ze ma velke brucho?doteraz to akoze nevidel?aj hygienu viac zacal dodrziavat,brat ohlad jak je obleceny.....ak si neda povedat po rozhovore,tak mu napis velky list a vsetko mu vypis co ti vadi,v com ma problem,aky zivot ste mali doteraz spolu,jak to mieni cil vyriesit....a nech si ho precita.moj muz bol aj odideny 4mesiace,ale uvedomil si to,ked ostal sam na vianoce.den pred silvestrom mi zavolal,ze si vsetko uvedomil a ci sa moze vratit.odvtedy ubehlo 5rokov a je rad,ze nas ma.ale netoleruj mu take chovanie a daj mu pocitit o co prichadza.bud mila a debatuj s nim,chod medzi ludi a venuj sa mu.a dotycnu si tajne nejako vyhladaj a dobre ju vytasaj.ja som to iste urobila.dostala na hubu a zbadala sa,ze nema druhemu nicit vztah a manzelstvo.drzim palce.

laurinka777
13. nov 2012

Ja nemam odvahu mu pozriet do mobilu.. Co urobim, ked sa mi to potvrdi? Splna vsetky znaky nevernika, ktore tu opisujete.. Vsetky.. Tusim som bola doteraz slepa.. Ach jaj

zelinka32
13. nov 2012

Ahoj Karinka, prečítala som si tvoju správu a myslím,že máš právo byť nahnevaná, podozrievavá a všetko ostatné. Máš nato jednoducho dôvod. Ja som si tiež niečím podobným stretla a nebolo to fakt príjemné. Tiež to začalo takým malým nevinným problémom, vo forme chatov a fotiek a písania a vyvrcholilo to neverou, otrasnou, nepríjemnou a najhoršou neverou, ktorá otriasla celým mojim JA a mojim sebavedomím. Ty najlepšie poznáš svojho muža, je ťažké nájsť dôkaz, mne sa hrnuli samé, dokonca mi pomohli mužovi kamaráti, ktorý údajne nevedeli klamať, ale som fakt rada. Žijem nohami na zemi, za veľa vecí si môžem aj sama. To,že cvičí a maká na sebe je príznak niečoho. Môj robil presne to isté, zrazu ma tak nepotreboval a komunikácia hasla. Potrebovala som ale vedieť pravdu, nechcela som to dusiť v sebe, tie podozrenia a som rada,že som prišla nato aký je. Dokonca sa čudoval aká som vytrvalá a nemal problém mi to povedať do tváre,že áno podviedol som ťa hneď ako prišiel zo záťahu☹ Smutný príbeh, ale reálny. Držím ti palce, aby sa veci pohli tým správnym smerom, pomôž tomu a zabi tvoju predtuchu, tvoj strach, tvoje zlé pocity.

jasmika
13. nov 2012

Možno by som sa ho skúsila narovinu opýtať či je ešte niečo čo ti chce k tomu povedať... že ťa to trápi ked mu nemôžeš dôverovať...
a podľa toho ako sa zachova.. ale treba sa snažiť odpustiť a zabudnúť... sme ľudia, robíme blbosti... je to síce ťažšie, ale tým ubližuješ aj sebe.. tak sa pokús nielen o odpustenie, ale aj o zabudnutie...

Prajem ti všetko dobré a krásny fungujúci vzťah 😉

buchta3
5. júl 2015

Pekny vecer damy. Neviem ako sa zachovat a mam otazky. Pred par rokmi som nasla sms mojo manzela s kolegynou, bol na skoleni, ktore trvalo pol roka, vracal sa raz za 2 tyzdne, v kt. Pisal, srdiecko nestihol som sa rozlucit, doma sa behom vikendu so mnou skoro nerozpraval, len mlcal. Teraz som nasla na facebooku rozhovory s inou kolegynou, tancovali spolu na akcicii v praci a potom sa to rozbehlo. Ked vypadol net, tak zas sms, co robis/vecer na nocnej/.......

No a dorazilo ma, ze na sportovych skoleniach v B.B./mimochodom je colnik a su tam viaceri/ hladaju diskoteky, slapky, chlast, a to uz par rokov, nevypol telefon po rozhovore, tak som viac ako hodinu pocula rozhovor a vsetko, co robili.... Tvrdi, ze sa nikdy nic nestalo, ale neverim mu, podozrievam ho. Ked som sa pytala na to skolenie, po dlhej dobe pripustil, ze s a mu kolegyna velmi pacila. Nic spolu nemali, ale zvazoval, ze by ju chcel. Podotykam, nase deti mali prave: 2,2 a 0,5 roka?
Nechavala som to tak, ale po poslednych zisteniach, mi to pride vsetko ako klamstvo, vyhovorky a tak.... ked sa nanho pozriem, neverim mu nic, hlavne slova, ze ma lubi..... ...?..?? Co mam robit? Ostat ci ist? Mame tri deti?? Ale sebecstvo sa u neho nezmeni, rovnako ani vynechanie prilezitosti predviest sa, ci ....... ?

ali08
5. júl 2015

@buchta3 odpustis -budeš sa tým.trápiť a rozmýšľať prečo a stále tá to bude žrať, budeš ho nenávidieť, budeš nenávidieť všetko čo urobí,čo povie.
Rozides sa -uľaví sa ti i keď začiatky budú ťažké ale urobíš to kôli deťom i sebe a budeš myslieť Iba na ne akurát budeš na všetko sama. Musíš sa dať cieľ a stanoviť si čo chceš v živote mať.

lucinkaboz
5. júl 2015

@monana odpustit je ale niečo ine...ako nedovera, odpustit sa dá, da sa s tým žit, ale dovera? ta uz nemusi byt nikdy

lucinkaboz
5. júl 2015

@katren odbornejsia pomoc???

lucinkaboz
5. júl 2015

@buchta3 toto je realita dneška, chlapi maju doma tie čo sa staraju, varia, dru ,staraju sa o deti a oni ako playboji si dokazuju na školeniach...aki su uzasni a na ake ženy maju a ked nemaju stačia aj k..rvy
bohužial...nejak si to pomylil, že ked sa oženia tak ich manželka im asi nahrádza mamu a robi to čo ich mama a oni začnu po nejakej dobe uživat inde...chlapi su z marsu a ženy z venuše.
Niekedy sa mi zastavuje rozum, ked citam ako nepichat do osieho hniezda,ked mate podozrenie, ked sa vam niečo nezdá,ano je dobre byt ticho pokial nie je dokaz, doveruj- no preveruj,hlavne nezaspi na vavrinoch,pretože muzi su vseliake prasce, idu s takou, ktorá je o 10 tried pod vami....

timea7
5. júl 2015

@buchta3 čo najrýchlejšie to s ním skončiť. Máš tri deti, nebude to ľahké, pokús sa vytrieskať čo najvyššie výživné, keď má na somariny, hádam bude aj na deti. Takýto človek sa nezmení nikdy, keď urobíš cirkus, chvíľu si dá pokoj, potom si bude dávať väčší pozor, ale neprestane nikdy 😒