Ahojte, pred viac ako rokom som našla manželovi konverzáciu ako písal vtedy spolužiačke/kolegyni, že ju má rád a že mu chýba...chodil na týždňovky (na internáte) mali tam veľa učenia, vzhľadom na covid aj nejaké obmedzenia a že si s ňou rozumel, väčšina ostatných, že boli nevyzretí...tvrdil, že nič medzi sebou iné nemali...už robí inde, je doma denne...a od toho obdobia ja mu vôbec nverím...v podstate správa sa doma normálne, aj sa ma chytí, všíma si ma, ideme spolu niekam....ale ako náhle on ide niekde s niekým iným mne začne byť úplne zle, som nervózna, zúrim plačem..že určite ma tam ide podvádzať, to isté keď má telefón v ruke mám stále pocit, že si s nejakou píše...potom ho upodozrievam a následne sa hádame, jeho to už nebaví, že stále si myslím, že niekoho má...tvrdí, že už nevie ako mi to má vysvetliť/dokázať...telefón mi nedá lebo, že či je malé dieťa a mám mu telefón kontrolovať....v podstate sa bojím len klamstva...neviem už ako si pomôcť aby som nemávala také stavy a hrozné myšlienky...poraďte niečo prosím
Je logicke ze ta to poznacilo,ved si mu verila.....teraz uz sa mu bojis verit aby to neurobil znova....s tym sa veru tazko vyrovnava🤔
@lejka218 nie každý zvladne neveru, ja by som ju tiež nezvládla a správala by som sa ako ty teraz. Preto by som v takom vzťahu nedokázala žiť.
keď nad tým uvažujem tak v podstate naozaj by mi bolo jedno, že ma podvádza...ja sa skôr bojím toho klamstva...že ja mu dávam všetko a on si užíval inde...
tak akože to je akoby bol s tebou že z núdze cnosť, so spolužiačkou to nevyšlo tak som s tým čo mám ale susedova tráva aj tak zelenšia, neznášam takých hlupákov
@lejka218 ...vtedy,keď si sa rozhodla mu odpustiť a dať druhú sancu tak si mala urobiť hrubú čiaru a začať odznova.Obaja.Ty to žiaľ nedokážeš a to,čo zažívate teraz nikam nevedie.Ty mu neveríš,ani keby sa rozkrajal a on tiež niečo schováva.Tento vzťah má podľa mňa veľmi malú sancu
@lejka218 tak teraz bud mu odpustia definitívne a urobíš hrubú čiaru a prestaneš vysilovat alebo to môžte tiež ukončiť. Pretože mne ak by mal chlap robiť také scény vždy keď vezmem telefón do ruky alebo niekam idem tak by som to skončila ja, pre zachovanie psychického zdravia nielen môjho ale aj partmerovho
@lejka218 Tu neveru si nespracovala (je to ok, nie kazdy dokaze spravit hrubu ciaru, ak ho iny sklame, je to v poriadku, kazdy sme iny) a to sa odraza na tvojom vztahu k manzelovi. Na druhej strane, on podla popisu nespravil ani maly krok k tomu, aby rozptylil tvoje pochybnosti (ukazat telefon). Nie som za to, aby si ktokolvek cokolvek mohol citat v cudzom telefone, ale ak by som spravila chybu na zaklade coho mi partner neveri a ja viem, ze uz nic podobne nerobim, ten mobil by mi nerobilo problem ukazat. Bez dovery vztah fungovat nemoze.
@lejka218 ja som zažila podobné. Neverila som, podozrievala. Najprv mi vysvetloval, že nemá nikoho, že by to nespravil. Potom začínal byť podráždený, neskôr vrieskal, že ho tým len doženiem k tomu, aby podvádzal. Vzťah skončil keď začal spávať s mojou kamoškou, ktorá jediná vedela, ako to máme. Postupne po rozchode vyplávalo na povrch, že som mala pravdu celý čas. Ku.vil sa kade chodil. 🤷🏻♀️
Ty by si si mala najprv zvazit, kam az to chces takymito vypocuvacimi scenami dohnat a premysliet si aj alternativu, ak sa nahodou podozrenie potvrdi, zatial su to len Tvoje predpoklady, ja neviem, ci by mali manzelky kontrolovat svojim muzom mobily, ak to nevies urobit potajomky, pochybujem, zeTi to ukaze dobrovolne, ak ano, bude mat vsetko vymazane…..ved ked sa chova normalne, nehadajte sa pre fiktivne podozrenia, nekazte si vztah
@katkine_terapie v podstate on zmenil správnie, je milší, viac komunikujeme...len ten mi mobil mi nechce ukázať...na druhej strane keby chcel mať pokoj somnou naozaj si mohol vymazať veci tu máš pozri sa buď kľudná...
@beatinka aj on mi to stále vysvetľuje, že nemá nikoho...a potom si hovorím ešte, že v podstate pravda vždy vyjde najavo...
@lejka218 No pozri,pre svoj pokoj mu nemozes pozriet do mobilu potajme?....ja viem ze ma teraz vela z vas za ten napad odsudi.....Mozno ta to ukludni,alebo tam nieco objavis,ale nebudes v neistote,preto to navrhujem.....🤔
@77daniela77 nemôžem lebo má odblokovanie na dotyk...
@lejka218 Aha,skoda,mala by si v tom jasno.....tak uz len z toho co vidis,pocujes,ci sa neskryva s mobilom.....no zial,tazko sa zabuda,ja to tiez poznam z minulosti s ex....🍀
super vzťah. Hysterická žiarlivá stíhačka a (možno áno, možno nie) neverný chlap, ktorý je už z toho všetkého otrávený. Načo je komu taký vzťah? Urobte si navzájom láskavosť, rozíďte sa
@lejka218 nuž, tiež by som mu už neverila. A to že nemáš prístup do jeho telefónu tiež smrdí. Ver svojej intuícii. Ženy majú neskutočný šiesty zmysel.
@lejka218 nečudujem sa ti. Pán manzel si za to môže sam že takto zruinoval tvoju doveru voči nemu. Ja by som sa správal ako ty jemu raz rupnu nervy a možno sa prizná 🙂 ale neverim že by jej taleto veci vypisoval len tak už aj to by som brala ako neveru keby toto partner pise nejakej cudzej zenskej
Ja som tiež takto žiarlila, ale potom som sa sama seba opýtala či mi na ňom záleží. Či ho ľúbim. Či ho chcem. Alebo chcem, aby mal o mne mienku, že som stíhačka. 😄 Odpoveď mi bola jasná. Chcem ho. Čiže ak s ním chcem byť, tak sa musím aj chovať tak, aby sa cítil dobre a v konečnom dôsledku, aby som sa mala dobre a vyrovnane aj ja.
Ty nevieš, že ťa podvádza. A nevieš ani, že ta nepodvadza. Na čo sa trápiš niečím, čo nevieš presne určiť. Áno, možno ta naozaj podvádza. Pomôžeš si tým, že si podráždená k tomu, aby ta nepodvadzal? Alebo ti to zrazu povie? A áno, možno ťa nepodvadza. Je ti dobre, že si podráždená a možno sa nič ani nedeje? Podľa mňa toto proste nevieš ovplyvniť a kým nevieš fakty, tak zachovaj chladnú hlavu. Veď ty nepotrebuješ muža na to, aby si sa mala dobre. Stačíš si sama. Si silná žena. Vidíš sama vravíš, že keby zistíš, že ta podvadzal, tak ho opustis. Čiže ho nepotrebuješ. Nie si na ňom závislá a nie si nim posadnutá. Len ta zožieraju myšlienky, čo ak.... Čiže sa buď rozíď alebo mu este daj poslednú šancu. S tým, že nie pre neho, ale pre seba a kvôli sebe, sa nebudeš trápiť nad tým, čo v konečnom dôsledku je len na ňom a nemôžeš to ovplyvniť.
Prepáčte, zaujala ma táto téma, ale nech hľadám ako chcem, kde autorku manžel podviedol? Či som už fakt len slepá? Lebo všetci tu riešia neveru a ja fakt neviem, kde o tom autorka píše.
Podľa mňa by zadaný, resp. ženatý chlap nepísal len tak nejakej spolužiačke, že ju má rad a chyba jej...... Neviem čo si o tom myslieť...... Ale teda nezdá sa mi to....