Nevera ženy

putiacka33
28. jún 2017

Pekny den. Uz som raz pisala s ohladom na vas nazor na situaciu mojho brata. Cisto vas nazor z danych informacii ako zeny - kludne aj muzi. Naozaj len o nazor - odraz nasej moralky a ako to vidime/te. Dakujem za to. Viem ze tu nic ine neriesim, ale paci sa mi /myslienkovo a prakticky/ tato stranka a forum. Som tu pre to - nazory, rady a pod. Chcem sa zase opytat na vase nazory /prosim bez predsudkov a hnevu/, vas nazor na danu situaciu /povodnu diskusiu neviem najst, preto nova/. Ok. Takze On /brat/ stale chce udrzat rodinu, kvoli detom, zena ho uz nemiluje, 13 mesiacov intimne nefunguju, robi co sa da /mily, robi akcie, pomaha, ponizuje pred nou, proste pcha do zadku/. Ona sa chce rozviest uz ho nemiluje, a vadi jej a pod. Jasne su hadky a blbe situacie uz aj pred detmi. On to aj tak chce a myslim ze ju stale miluje. Ona uz riesi svoj sukromny zivot bez neho. Posledne ked bol s detmi na chate /mala byt aj ona ale sa pohadli a nesla - on pod ved ide o deti nie o nas/. Tak si Ona uzila vikend po svojom. Priamo v ich byte /ked vychovavaju deti/ si uzila so svojim neznamym /je tam vztah/. On je nasraty lebo porusila dohodu ze aj ked budu od seba tak ku detom a k bytu sa nikdy nepriblizi 3 osoba. Aby deti vedeli ze aj ked si oco mama nerozumeju vzdy budu pre nich len oni - rodina nado vsetko. Jeho hlava ja rozhodnuta ze sa to musi skoncit a ona pospinila co sa dalo, ale jeho srdce je velmi nestabilne. Je nieco /nazor, rady, skusenosti vase/ co ho presvedci aby sa mu otvorili oci a pochopil ze je koniec. Dakujem.

obsadenemeno
28. jún 2017

@putiacka33 kym neakceptuje, ze je koniec, nepresvedci ho nic.

mondolina
28. jún 2017

@putiacka33
" On je nasraty lebo porusila dohodu ze aj ked budu od seba tak ku detom a k bytu sa nikdy nepriblizi 3 osoba"
toto je nezmyselna dohoda, co do konca zivota nebudu vidiet s svojich rozvedených rodičov s inymi partnermi?

esther03
28. jún 2017

@putiacka33 tym, ze je na nej zavisly (to nie je laska, ale mozno strach zostat sam, neschopnost ci neochota riesit situaciu...) mu dovoli robit veci, ktore by za inych okolnosti nikomu neakceptoval. Na druhej strane dohoda, ze nebudu si vodit do spolocneho bytu inych partnerov je ok, nie je on dohoda, ze sa k detom nepriblizi iny partner. Toto je "dohoda" s prvkami manipulacie a snahou, aby mu slubila, ze si nikoho ineho nenajde. Kym on nepochopi, ze naozaj ho nemiluje, naozaj s nim nechce zit, naozaj nenexistuje cesta, aby sa k nemu vratila...dovtedy bude robit vsetky mozne casto absurdne sposoby ako si ju priputat. Rada? Vyhladat dobreho psychoterapeuta, lebo bez pomoci odbornika ho to bude stat este vela nerovov.

tinapa
28. jún 2017

Na to pozor.. Jeden takýto "vzťah" skončil veľmi tragicky.. Ak chceš vedieť viac, píš IP.

nini1010
28. jún 2017

Ja si myslim ze rodina nerodina,nemas pravo sa im montovat do vztahu.mozes si mysliet ale nie riesit.co si uvarili to ai musia ajnzjest,luto mi je len tych deti.

obsadenemeno
28. jún 2017

a inak, nechapem, naco zakladas rovnaku temu a ako aj prva aj tato je o nicom. Co vlastne od zakladania diskusii, co sa ta netykaju ocakavas???? Nie je to tvoja kapusta. Vyriesit si to musia oni.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moralne-hodnoty-zeny-2/

0silvia0
28. jún 2017

@putiacka33 jemu sa tie oči musia otvoriť samému... on to sám musí všetko pochopiť, darmo sa mu budeš do toho montovať. On sa potrebuje odstrihnúť z vlastnej vôle.

14hviezdicka12
28. jún 2017

@putiacka33 myslim si zeho nic nepresvedci ked ma ruzove okuliare .. takze hold smola .. aj keby si mu tisic krat skusala otvarat oci nepojde to .. ja to mam tiez tak v rodine len v mojom pripade to je mama a jej priatel 🙂 takze bud to nechas tak a casom mu to docvakne alebo budes ho deptat viac nez je az skonci jeden alebo druhy v "blazinci"

dzjanetta
28. jún 2017

@putiacka33 no chlapik/otec nech sa spamata..koli detom nech neudržiava tuto rodinu pokope ak je to tak ako pises..deticky su prvorade a maju pravo uzit si stastne detstvo..

dominika6
29. jún 2017

@putiacka33
Otvoria sa mu oci ked su najde inu

terezka1947
29. jún 2017

no...otvorit oci si musi sam-bohuzial,akakolvek ina osoba by mu chcela oci otvarat pri jeho zalubenosti-bude najhorsia,nebude ho chapat,atd,atd
mozes jedine....cakat,byt tu pre neho a snazit sa nereagovat na tu zenu....lebo ju bude branit a chranit rodinu-ak nebude riesit inych,zacne riesit ju a seba...a skor pride na mnohe veci
aaaa mozno aj ty zistis,ze do niektorych ludi je lepsie nemiesat sa....z roznych dovodov,aj pre nas nepochopitelnych-bohuzial

bluka2
29. jún 2017

"13 mesiacov spolu intimne neziju", ich dohody... vidim, ze mas presne info. Takto staraju do druhych iba chudaci, prepac

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinapekna
29. jún 2017

@putiacka33 ten muž by mal mať aspon trocha súdnosti a nevisiet na niekom ako kliest! Pre mna je to uboziak, čo sa silou-mocou potrebuje hrať na rodinu a vyhovárať sa na deti. Deti potrebujú otca a matku,ale nie dvoch traposov nasilu zviazanych.

libawet
29. jún 2017

@putiacka33 ťažko na toto čosi napísať. Nepoznám podstatu, prečo nie sú spolu, prečo ona má iného, čo sa tam naozaj stalo. Vždy sú si na vine dvaja a teda obaja, nikdy nie len jeden. A ak sú tam už deti, rozvod má byť naozaj až to posledné, deti tým budú trpieť celý život. To si má každý veľmi dobre rozmyslieť, keď už ide do vzťahu a narobí si deti. Manželstvo a rodina nie je na pár chvíľ a keď sa mi nepáči, idem si inde alebo s iným. Je to zodpovedný záväzok na celý život. Takýchto ľudí by som najradšej dobre prepleskla, aby sa spamätali, lebo už to nie je len o nich dvoch.

1nico1
29. jún 2017
Používateľ 1nico1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1nico1.

nedávno som práve o podobných problémoch čítala článok zo stránky http://www.namzenam.sk/ určite odporúčam prečítať

putiacka33
autor
29. jún 2017

@libawet
Dakujem pekne. konecne jeden skutocne dobry nazor, co vystihol podstatu veci.

putiacka33
autor
29. jún 2017

Dakujem pekne za vase nazory. Jemu ide o deti, neriesi seba a preto chce udrzat rodinu, nie preto ze je chudak a pod. Lebo vie co sa stane s detmi. Aj on si vie najst druheho ale skusa az do poslednej moznosti. Co je to rok vydrzat, ked sa to moze podarit a z hladiska casu /silny faktor/ moze byt vela veci ok. Nebojte sa ked zisti ze nie je naozaj sanca zariadi sa. Ved nase deti nam vzdy daju najlepsie zrkadlo aky sme rodicia. VSETKO DOBRE PRAJEM A DAKUJEM.

adalea
29. jún 2017

@putiacka33 aký príklad dávajú deťom, keď sa pred nimi hádajú? Ak ho ona nemiluje, vadí jej, môže to prerásť do nenávisti a deti veľmi dobre vnímajú , čo sa medzi rodičmi deje. Moji rodičia sa nerozviedli, hádali sa aj k fyzickému násiliu prišlo, my so sestrou sme čušali zavreté v izbe a želali sme si, aby to skončilo. Čo myslíš ako to tie deti vidia? Nie je to nič príjemné toto zažívať. Toto je moja skúsenosť.
Lásku môže deťom dať aj budú rozvedení a deti to viac ocenia, keď budú mať pokojných rodičov.