Ako by ste reagovali keby sa vám priznala jedna z najbližších osôb z vašej rodiny, že sa zamilovala do inej osoby, hoci zatiaľ iba cez internet, bez fyzického kontaktu? Zároveň ma požiadala, či by som im požičala auto na stretnutie (vraj tam nebudú robit nic intímne len sa chcu v súkromí porozpravat, keďže niekde v kaviarni by ich mohli vidiet ľudia, keďže sme v malom meste kde sa “vsetci” poznajú). Keďže sú v staršom veku tak tomu celkom aj verim
Mna to prekvapilo, ale zároveň aj neprekvapilo pretože viem že, človek ktorý sa mi priznal je už veľmi dlhe roky ponižovaný manželom, žijú z povinnosti, bez lasky, bez porozumenia, koľkokrát aj doslova bez slov, nezdieľajú spolocnu spálňu,a takmer všetko je vo vztahu zle. (Vianoce trávili tak, že štedrú veceru nejedli spolu ale každý zvlášť v inom case atd.)
Zároveň ma trápi že som do toho zakomponovaná pretože mi zalezi aj na tej druhej osobe (ktorá je “podvádzana” hoci nie vždy si zaslúži moj súcit.
Chcem aby boli šťastní a viem že už dlhe roky nie sú ale myslim že rozvod nepripadá v úvahu keďže sú obaja od seba finančne závislí keďže spolu podnikajú a neviem si predstavit čo by robil, keby zistil že je podvadzany.
Ja by som reagovala tak že každého vec čo robí ale nechcem byť do toho zatiahnutá žiadnym spôsobom, auto by som určite na tento účel nepožičala.
Ked chceš auto požičať, urob to bez dotazov a pripomienok. Načo taka analýza? Ak sa Ta to netýka, tak to neries.
Tiež by som požiadala kamarátku nech ma do toho nezamotava. Keď chce podvádzať je to jej vec ale mňa nech do toho nepletie. Nech sadne na bus a nech sa stretnu v kaviarni o 2 mesta ďalej...
Mama a otec?
Na rozhovor potrebujú auto? Tomu aj veríš? Žena a auto sa nepožičiava. Tej osobe by som povedala nech si robí čo chce ale ja sa do toho zatiahnuť nenechám.
Auto by som požičala a nekomentovala by som to. Mame by som povedala, že nechcem o tom nič vedieť. Nech urobí,ako cíti ona.
Aj keď ide o rodičov, ste dospeli. Ty máš svoj život, oni svoj. Nerieš ich, aj keď vieš veľa, nikdy nebudeš vedieť všetko.
Tak v tom prípade si vo veľmi ťažkej situácii, lebo pomôcť jednému znamená postaviť sa na jeho stranu proti druhému. Auto by som požičala, neviem si predstaviť toto mame odmietnuť. Ale s tým, že nechceš vedieť, na čo ho potrebuje a chceš zostať nestranná.
@januska12323 Auto sa požičiava úplne bežne. Najmä v blízkej rodine.
Nepodporovala by som to. Keď žijú v nešťastnom manželstve nech sa rozvedu a nemusia robiť tajnosti a podrazi.
He? To co nam cele detstvo otlkali o hlavy - nesadat do auta cudzim - tvoja mama nepocula? Ak pre nic ine tak pre jej vlastnu bezpecnost by som to auto mame nepozicala.
@mimikarol Ano, už dávno ju všetci v rodine o tom presviedčame ale ona nema odvahu. Ani nema kde ist, bohužiaľ my deti ju nemame kde prichýlit. Majú spoločný dom, keby sa rozvedu nemaju sa ako vysporiadať majetkovo, pretože ani jeden nema na vyplatenie toho druhého
@gladys_07 o jej bezpečnosť sa nebojim pretože toho pana poznam dlhšie síce len z rozprávania ale viem že v mladosti boli kamarati
tak v takomto pripade to este nie je ziadna nevera, takze by som to tak istotne nenazyvala. a dalsia vec - nie je to tvoja starost, absolutne by som sa do toho neplietla, netyka sa ta to.
Tak predtým si písala, že sa nepoznajú. Ak sú kamaráti z mladosti, nemôžu sa nevinne stretnúť hoci aj v kaviarni?
A prečo by tvoja mama v prípade rozvodu mala niekam ísť a otcovi len tak nechať dom? Načo je dvom starým ľuďom, ktorí už žijú sami, bez detí, veľký dom? Môžu ho predať a každý si kúpi menší byt pre seba.
Ešte chcem povedat že som sa jej tak milo snažila dať najavo, aby si to dobre rozmyslela, či nie je len pobláznená, obrátila som to aj na humor vetou hlava plesnie a zadok besnie :D mame spolu veľmi dobrý vzťah, zdoverila sa s tým len mne, nikomu inemu… ale v tomto prípade by som bola radšej keby si to nechala pre seba…
Ale ako vravím ja ju zároveň aj chapem a veľmi dlhe roky jej vravím aby odišla no ona nie…
Dom sa da predsa predat a rozdelit sa. Auto by som asi nemala srdce odmietnut pozicat, ale inak by som sa do toho nemiesala.
@h2 nie že sa nepoznajú ale že je to zatiaľ bez fyzického kontaktu, že zatiaľ boli spolu v kontakte len cez správy na internete. Dlhe roky sa nevideli
🤣🤣🤣 "hlava plesnie a zadok besnie"
@h2 to sa tak hovorí lebo s tým bývajú často problémy.
Nech sa stretnú, ďalej sa uvidí. Ak je to tak, že naozaj nie sú spolu šťastní, možno toto je tá zmena k lepšiemu.
@januska12323 Žena sa nepožičiava, to je fakt. Ale auto absolútne nemám problém požičať a aj som to už viackrát urobila.
Neplet sa do toho, co sa ta netyka. Ja by som povedala, ze mna to nezaujima a nechcem byt do toho zatahovana ziadnym sposobom. Pretoze toto skutocne je vec medzi tymi dvomi ludmi, ktorych sa to bezprostredne netyka. Nie je to vecou ani deti, starych rodicov. Nemusi Ta mama informovat o svojom sukromi, ona vlastne to len hadze na ineho.
@muchotrafka298 presne toto by som jej rada povedala ale proste “nemam to srdce” lebo viem že sa chce podeliť že konecne po rokoch je “šťastná” aj keď si myslim že je to iba poblaznenie a aj toho sa bojim. Viem že keby ma byt sama tak neodíde a mozno teraz sa chce chytiť šance ale čo keď jej to nevyjde ani tentokrat keďže mozno ma ružové okuliare ako to na začiatkoch byva.
Mňa len zarazilo, prečo nie je aktívny ten muž a prečo nejde k nemu na návštevu ale zariaďuje auto.
Porozprávať sa dá všade pokiaľ je to len o rozhovore, ale tam bude niečo iné...😁😁😁.
Určite sa do toho neplet, ani nepoziciavaj auto. Nemusíš nikomu nič hovoriť ale nemoc sa do toho ešte viac ako si..