Ahojte musim tu napisat a dat to zo seba von lebo uz neviem co so sebou. Dozvedela som sa pred mesiacom,ze ma manzel raz podviedol s mladou obycajnou spinou ktora da kazdemu a este aj isiel na tantra masaz. Tej mladej aj pisal ci chce s nim chodit a ze ho laka jej nevinnost a ze dufa,ze bude len jeho a nebude ho podvadzat. Nepovedal jej pravdu ako sa vola kolko ma rokov nic . Dalej na pokeci pisal kopu dievcatam aby sli s nim vonku prosil ich ako chudak . Ked som na to prisla klamal klamal ze to nie je pravda. Na druhy den sa priznal povedal,ze co som aj ine cakala ,ze si za to mozem sama a ked som povedala,ze davam na rozvod plakal chcel druhu sancu. Bol ku mne mily,dobry tak som raz prisla domov od rodicov a nase fotky boli v sufliku vraj mu spadli z chladnicky ale neverila som mu za vsetkym hladam ze ma opat podvadza no vypocula som si od neho len ,ze ked to nezvladam mam ist na psychiatriu lebo ze keby mi teraz aj rit vylizal tak si to nevazim ze co ma pre mna spravit aby bolo dobre . A samozrejms,ze mi este aj vulgarne nadaval za to vsetko .
@klaudia2425 asi by som porozmýšľala či mi stojí také manželstvo - s človekom na ktorého nie je spoľah, alebo ostanem s ním a budeme si to všetko vzájomne vracať....
Ešte by som chcela vedieť prečo ty zato môžeš......
@klaudia2425 Klasika...sam sa spinou zababral..tak to chce hodit na teba. Chudacik, ty si na vine ze ta podvadza a klame, iste si sa nanho onehdy tehdy krivo pozrela 😝 😝 ...no co mu ine zostavalo, len ta podvadzat.
Spýtaj sa sama seba, potrebuješ takéhoto úbožiaka pri sebe? Ja by ho kopla do prdele hneď..
najlepšia obrana je útok - nevie čo má robiť, tak útočí - nedaj sa obalamutiť, urobil to raz, urobí to znovu!
Utocil na mna ,ze si za to mozem sama lebo myslel ze budem plakat ale ja som povedala ,ze davam na rozvod no a rozplakal sa . A teraz ,ze ked to nezvladam mam ist do lekara. Este mi povedal,ze z bytu nic nedostanem . Ze vsetko je jeho
Môj ex ma začal podvádzať po roku manželstva. Zistila som to, keď som mu upratovala veci a našla som list od milenky. Ako som sa z neho dozvedela, tak ja som bola tá zlá a on chudáčik. Keď som sa ho na to spýtala, tak mi tvrdil, že ma nepodvádza a ten list patrí niekomu inému. Dala som mu ultimátum. Po mesiaci ma podviedol znova. A to ma dožralo. Odsťahovala som sa k našim a podala žiadosť o rozvod. Rozvádzali nás rok, pretože sudca chcel, aby sme išli ku psychologičke, lebo ja som tá, čo chce rozvrátiť rodinu. Nakoniec nás rozviedli, lebo psychologička napísala, že na tom trvám a už ex neverím.
@lucia2358 ved to ze sud bude robit problemy lebo mame este malu 2 rocnu . A kym bude majetkove budem babka a ja budem zla lebo ja chcem rozvod on nie . U jeho rodicoch som ja kurva ktora mu nedala a on si musel chudacik najst niekoho. Pritom spal aj so mnou fuj a tvaril sa,ze nic
Rozvod.
@klaudia2425 Moja dcéra mala 1 a 1/2, keď som podala žiadosť. Kvôli nej nás nechceli rozviesť. Ja som aj tvrdila, že niekoho mám ( nebola to pravda), len aby nás skôr rozviedli a nič. Musela som si počkať.
Keď podvedie raz, spraví to znova. Je im jedno, či pri tom trpíme alebo nie. Ja som schudla 10kg, vyzerala som ako smrť. Kvôli dcére som sa spamätala a začala žiť. Mám skvelého priateľa a máme spolu syna. A je mi lepšie 🙂
takže ty to nezvládaš a on sa rozplače pri spomienke na rozvod???...hmmm...zaujímavé skonštatovanie...jediný kto to psychicky nezvláda je on...určite by som s takým človekom neostala, snaží sa z teba urobiť chuderu ktorá môže za to, že ťa podviedol...to čo je za argument?? by som ho hneď preplieskala hrncom po hlave...ako za to môžeš ty, že si vtáka neudržal v gaťoch...a tie trápne vypisovačky, že sa doprosoval stretnutia s inými ženami...už z tohto vidno aký chudáčik a teraz sa ukázal jeho pravý charakter...nadávanie, osočovanie, robiť naprieky...utekaj kadeľahšie...toť moja rada...🙂
@klaudia2425 moja toto je velmi velmi tazke.Ale moj osobny nazor je;bud clovek podvadza lebo mu fakt nieco chyba,alebo su naozaj velke problemy v manzelstve(co si myslim je lepsi pripad ale nie lepsie vychodisko),len niektory ludia nemaju v sebe tolko aby ukoncili,co fakt podla ich nazoru nefunguje.Bud sa boja ze pridu o pohodlie domova,deti atd... Ta druha skupina podvadza len preto,lebo sa nudia.No to je to horsie.Takemuto typu neodpustat!!!Musis vediet moja u vas co a ako fungovalo.Ale samozrejme vynu si nehladaj v sebe.Vsak vynnikmy su vzdy dvaja.A to ze tvoji svokrovci kydaju na teba?vykakaj sa im na hlavu.Toto poznam z vlastnej skusenosti.Ich syn moj manzel bol ku mne k.k.t a ja som ta kurva atd...A ja som ta ktora je zla.Ja som snimi prerusila kontakty.Takychto ludi je vzdy je lepsie mat dalej od seba.
Hm, ju si nazvala špinou, on je co?
@klaudia2425 este k tomuto bytu.To su iba blbe recicky.Chce aby si sa zlakla.Toto hral aj na mna.Zo zakona mu vyplyva,ze sa o teba a babo musi postarat.Takze v tomto pripade mi ver,ze on pochodi horsie.A ked to on sam nevie,tak nato potom pride.Ved neboj sa.Niektory muzi su tak panovacny imbecily,ze si myslia ze vsetko mozu.A tyto spadnu dost na papulu...
@lucia2358 ja som tiez myslela,ze ked poviem ze niekoho mam rozvedu nas skor ale budem ticho a poviem ze ja uz tak nechcem zit kto su oni aby ta nerozviedli ked ty chces....
@slavicita utekam lebo to je onicom nepocitujem ze sa snazi ako si ma naspat ziskat proste je v praci od rana a ani sa neozve nic sak jasne on je ten frajer ktory si pichol
@lilla69 ja uz im ani nedviham nic a jemu volaju tak on povie ze sa mame dobre a sme zdravy proste vsetko klape ako ma
@pribinak no ked 20 rocna z podivneho sidliska a ma len zakladne vzdelanie tak co je ? Ved on je tiez spina mozu si podat ruku
@lilla69 on mi povedal ze nikto mu nic nemoze a mne neda ani korunu ze on dokaze ze vsetky peniaze boli jeho ,ze co si ja myslim ze som si dala spravit decko a dostanem byt
@klaudia2425 ja som si aj cislo vymenila.Toto iste hra ze je vsetko ok.Ale ok vobec nieje.Moja rozvadzaj sa,este budes stastna ver mi.Stastie si ta najde.Ale ak sa uz miesaju svokrovci,je to o to horsie...
@klaudia2425 ty koki to fakt su debily niektory muzi.Presne toto iste mi hovori aj moj.A tak som sa radsej poinformovala.A vobec to tak neni ako si to on predstavuje.Vobec.Bez penazi ta nechat nemoze.Ak ho koli tomuudas.Mal by velky pruser.To mi ver.A ked niekto takto rozprava o dietati,tak veru zial ani na to dieta nema moc ohlad.To su iba vyhrazky recicky,aby si ho neopustila.
@lilla69 je to na hovno najprv odcudzovali ho ze mu povedia svoje a potom nic ja som zla
@lilla69 co si vobec sam chcel
@klaudia2425 pozri na nich sa uplne vykasli.Toto musis snim riesit.Oni su iba jeho rodicia.Neziju snim.Toto je cele na hovno.Ja ti verim.Ale nebud snim.Su ovela ovela lepsi muzi.najde sa aj vynimka ver mi.
S takým chrapunom by som to teda radšej ukončila, ach ti chlapi. Ešte aby si sa bala, že od vlastného manžela niečo chytíš, to je des.
@lilla69 s nim uz budem riesit fakt len rozvod myslela som ze odpustim bude fajn ale nie serie na mna neziskava si ma nic ja sa jemu mam pchat
neváhala by som s tým rozvodom 😒