Nevera na pracovisku

dvorcidlo0
26. nov 2020

Večierky , firemné akcie , kolegovia , kolegine. Námet našli v miliónoch filmov či knižných bestsellerov , no ešte viac v rozpadnutých manželstvách.
Ako na neverníka , ktorý tento romantický trojuholník rozpútal , no kvôli jeho vášni , nadšení v prácu - v ktorej sklamal do rúk vloženú dôveru - nechce opustiť ?
Zmieriť sa s pokojom jedného ( opustením tohto miesta smilstva ) a nešťastím iného v nemožnosti sa sebarealizácie, alebo obrátene.
Možno to mnohý poznajú , tisíce a tisíce hodín hádok o tom istom , o dôvere jedného a ubezprečovaní toho druhého. Iste , po rokoch si človek povie - MAL SOM PRAVDU - ale toto je slabá náplasť na ubolené srdce.
Vycúvať z takého vzťahu ? Iste , ak tým neraníte deti - pretože tých nevera nezasiahla - ony chcú mamu a tata pod jednou strechou.....a je jedno či tatko je gigolo , alebo mamka verejná pracovníčka.....a potom sú tu ešte prirodzene city....a tým človek nerozkáže....
Zabudnúť a pokračovať ďalej ? Ako , ak okolnosti sa nemenia.....

Nie nadarmo sa hovorí , robota je pol života. Ale čo tá druhá polovica ? Je nevyhnutné aby kvôli tej prvej trpela ?
Vymývanie mozgov na teambuldingoch frázami , firma musí byť vaša rodina.....poniektorý berú príliš vážne.
Čo s človekom ktorému úsmev na tvári vyčarí jediné - rodina - ale nie tá za dverami bytu , ale za dverami kancelárie....

Stalo sa Vám to ? A aký najsamlepší liek ste na to použili.

negymama
26. nov 2020

odhliadnuc od priserneho literarneho stylu uvodneho prispevku ... nie , mne sa to nestalo a ani muz ten typ prace s "rodinnymi" vztahmi nema.

a mmch, nie praca je "miesto smilstva" ale vlastna hlava cloveka, jeho zodpovednost a moralka, tu ma v sebe, bezohladu na to, kde sa ocitne.

anjelicek26
26. nov 2020

Co je toto za literalny hlod 😲

limetka69
26. nov 2020

boze, okrem nadpisu nerozmiem o co vlastne ide a co chces vlastne :D a to som knihomol :D

negymama
26. nov 2020

@limetka69 hlada liek na neveru na pracovisku, podla ikonky muza, usudzujem , ze liek ma byt pre zenu, ktorej "usmev vycari jedine rodina na pracovisku..."

ndrag
26. nov 2020

toto je uputavka na nejaku lacnu, mentalne nenarocnu reality show? 😍

ivkazba
26. nov 2020

Nuž, ja som roky robila v korporáte, neustále teambuldingy, večierky, ponúk a možností na "pracovný sex" na takýchto akcií bolo dosť. Nikdy ma nenapadlo využiť ani jedinú. Dokonca ani v čase, keď som bola single. Nevera je o človeku, ak to človek má v hlave usporiadané, tak to neurobí ani keď má príležitosti.

Takže ak hľadáš vinníka, že si neverný, pozri sa do zrkadla, neobviňuj nikoho a nič iné.

negymama
26. nov 2020

@ivkazba muz to pise, aspon podla ikonky, takze ten truchlivy predslov je asi o zene.

tosomja
26. nov 2020

Veľmi ťažko čitateľný príspevok.
Ale nie, nikdy som nelákala, ani ma nelákal žiaden kolega.
Nevera nieje len na pracovisku. Trištvrte z toho čo si napísal, je možno fantázia v tvojej hlave alebo odpozerane z filmov. 😄
Často ani nemusíš prekročiť prah dverí, aby si bol neverný. Stačí otvoriť sociálne siete.
A za ďalšie, nezostala by som s takým mužom, čo si potrebuje dokazovať svoju mužnosť inde. Ani kvôli deťom. Treba myslieť na následky svojho konania.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka_bio_mamka
26. nov 2020

dlžíš mi 90 sekúnd mojho života

birika
26. nov 2020

@dvorcidlo0 o com? gramatika 0 bodov, obsah detto...o co ide?

panelacikova
26. nov 2020

@tosomja nevery vznikajú hlavne na pracovisku 🙂
@ivkazba tiež som v minulosti reagovala asi tak ako ty. aj keď som bola nezadaná, akonáhle sa motal zadaný chlap, šla som preč... no to si ty, to som ja... ale ten začiatok úvodného príspevku má do seba naozaj veľmi veľa. pretože áno, je to pravda. práve na takýchto akciách vznikajú najčastejšie príležitosti na neveru. veľakrát v tom hrá rolu aj alkohol, hoci to nie je ospravedlnenie. a áno, mnohé firmy (hlavne tie väčšie a finančne "lepšie") naozaj akoby priam podporovali v pracovníkoch ten pocit, že firma je naozaj viac ako rodina. ja keď som žila s ex, tak som tento pocit mala z automobilky v ZA. a dodnes ten pocit mám. a viem, že sa už rozpadlo množstvo vzťahov práve preto, že si našli nové známosti na pracovisku. ja tomu teda verím, že čím viac takých akcií, tým viac (postupom času) rozpadnutých rodín

panelacikova
26. nov 2020

@anjelicek26 a však to niekde okopíroval z netu 😀

jana_eyre_2
26. nov 2020

Bola som na pár teambuildingoch za svojho prac. života (dokonca som bola aj na manzelovych) a nikdy ma nikto nepresvedčial že firma je moja rodina a nikdy som nemala pocit že by tam niekto hľadal sexuálne povyrazenie.. a neviem Ako ini, na pracovisku som robila fakt neviem kde by mohol byť priestor na nejaké trápne pletky..

keď je niekto neverný na teambuildingu tak isto je neverný inokedy.. to len ľudia svoje blbé vlastnosti radi hádžu na niekoho iného, v tomto prípade firmu že umožní piť a stretnúť sa s kolegami mimo prac.casu..

lianka123
26. nov 2020

@dvorcidlo0 vsak je korona, ziadne vecierky nie su dovolene, sluzobky tiez nie. Co riesis?

dvorcidlo0
autor
26. nov 2020

@negymama Preto som sa to pýtal tých ktorým sa to stalo. Pretože aj ja som žil v omyle 10 rokov že sa to nedeje....Aj keď sám som mnoho týchto akcií zažil a oči som zatvorené nemal. Ale ďakujem za názor....

dvorcidlo0
autor
26. nov 2020

@ivkazba Také klasické nevera - muž . Nie nehľadám liek na svoju neveru.

simca06022011
26. nov 2020

Prosím?🙈

negymama
26. nov 2020

@dvorcidlo0 ja nehovorim ze sa to nedeje vobec, hovorim ze sa to neudialo mne. niekto hovori, ze prilezitost robi zlodeja. ale ja hovorim, ze hlavne "zlodej" ma hlavu, s ktorou sa rozhoduje a on si hlada prilezitost.

lianka123
26. nov 2020

@dvorcidlo0 a nebolo ti dobre ked si o tom nevedel? Neviem, ci mate deti alebo nie. Ja som toto videla milionkrat na milion sposobov a akosi sa nsd tym nrpozastavujem, ani to neobhajujem. Vztah je rozhodnutie sa pre niekoho.
To co popisujes je v korporatoch uplne bezne, manzelky doma s detmi a chlapi najprv deru pismenka na firemnych chatoch a potom sa to vacsinou na timovych akciach uz len naplni.
Niekto na to pride, niekto nie niektori to robia roky. Podla mna co srdce nevidi, to neboli. Rozdychaj sa, neni si jediny.

dvorcidlo0
autor
26. nov 2020

@birika Presne preto som sa to pýtal iba tých ktorým obsah niečo hovorí. Ak nie , netreba za každú cenu reagovať. Za gramatiku sa ospravedlňujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
26. nov 2020

Mne príde nevera s kolegom dosť cringy...čo budete robiť potom? Ako budete spolu pracovať aj naďalej, keď si neviete pozrieť po tom do očí? Celé divné.

dvorcidlo0
autor
26. nov 2020

@tosomja čiže muž by nemal ostať s takou ženou ktorá podviedla ?

kassandra25
26. nov 2020

@dvorcidlo0 moj zlaty, taky clovek nevie co od dobroty. Nevazi si ludi, prace, nevie pracovat, nevazi si nicoho. Keby bol zamestnany pracou a mal by hodnoty, toto by neriesil/neriesila. Lenze ked hodnoty nepoznal doteraz, ako mozu odrazu prist, vsak?

kassandra25
26. nov 2020

@viestta nesuhlasim. Ak je muz ci zena neverna, je to o charaktere cloveka! Alebo chces povedat, ze ak je zena neverna, nieco jej vo vztahu chybalo?? Len? Ak mne chybaju peniaze, zahnem muzovi, lebo mi chybaju alebo vykradnem obchod? Ak mne chyba cokolvek, opravnuje ma to podviest? Nie. Neopravnuje. A preco? Lebo ked su hodnoty/charakter, nikdy nie je a nemoze byt dovod na podpasovu neveru.

tosomja
26. nov 2020

@dvorcidlo0 áno. Tak. Ak si váži sám seba , tak by ju mal poslať do prdele, ale aj opačne 😄

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dvorcidlo0
autor
26. nov 2020

@viestta Áno je to o charaktere , a svoj podiel viny má každý na tom ten svoj. Rozdiel je len v riešení , nepoznám ideálny pár bez problémov. Ale zato že nevie variť sviečkovú , nepojdem za susedov ktorá ju robí mimoriadne dobre , a za odmenu si stiahnem nohavice.....Ak mi sviečková na smotane veľmi chutí , a neviem sa zmieriť s tým že moja žena to nevie, buď si ju urobím sám , alebo sa rozídem a manželku budem hľadať v radoch kucháriek....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz