Nevera mojej manželky

noro2
24. okt 2016

Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?

maminuska
24. okt 2016

@noro2 dobre, rozvedieš sa a čo ďalej ...uvedomuješ si dôsledky svojho rozhodnutia ? Pravdepodobne alimenty, vidieť deti pomenej , delenie majetku. Prečo s tebou manželka odmietala spávať alebo teda menej ako si si prdstavoval?

jeennyv
24. okt 2016

@noro2 rozvod je definitívne rozhodnutie predtým než sa k nemu dopracujete skúste nájsť dôvody prečo vás vzťah nefunguje..oni tam určite niekde sú ..človek pod vplyvom alkoholu urobí to na co nemá za triezva..čiže najskôr ani tvojej manželka vás vzťah nevyhovuje..neviem ci ste to riešili uz štýlom sadnúť a vydiskutovať, ale iba to Vám pomôže usúdiť ako ďalej..je dobre povedať narovinu koho co trápi...nehovorím možno sa aj potom uchýlite k rozvodu alebo nájde spôsob ako napraviť naštrbený vzťah...lebo pri takomto manželkinom riešení náhodnou známosti tam niečo nedobre byt musi

lintu
24. okt 2016

hlavne najprv trochu vychladni... víkend bol len nedávno, čiže zatiaľ si stále ovládaný tým, pod čím ľudia zvyknú konať skratovo a unáhlene... tým nechcem zľahčovať situáciu a nedávam ti ju samozrejme ani za vinu... len... s odstupom času budeš veci pravdepodobne vnímať trochu inak... na zábave sa naozaj mohlo stať kadečo, čo manželke úplne otupilo zmysly (nemalo by sa ale...)... alebo bol tejto jej počin len podvedomou reakciou na nejaký dlhodobejší problém vo vašom vzťahu... inak celkom by ma zaujímalo, ako ste sa k tej nevere vlastne dopracovali, keď manželka si na nič nepamätá...

katka253111
25. okt 2016

Mna len zaujima, ako vies o nevere ty, ked ani manzelka si ju nepamata... a preco ta odmietala? Mali ste nejake problemy?

tova
25. okt 2016

to co je za manzelstvo deti pod 8r. a zena si sama chodi po zabavach a aste sa aj opije na mol ze nic nepamata? to aj ty chodis sam po zabavach a opijas sa? to bud musia obaja a vztah je v kybli len na papieri, alebo ked to robi jeden tak ten druhy moze len snivat o stastnom manzelstve a treba zvazit ci stoji za to premarnit zivot s nikym co ma ine hodnoty.

emilia25
25. okt 2016

A aj prave pretoto neuznavam ked sa ludia chodia zabavat bez druheho partnera.preco ste neboli spolu sa to nemuselo vobec stat a manzelka sa mohla vklude riadne odviazat mal by si ju na ociach a odviedol domov.deti dat strazit babke aj ako partneri by ste si spolu uzili ako za mladi.ja toto nechapem.a odmietanie sexu tiez znaci ze naozaj mate a mali ste velky problem.zase zlyhala komunikacia.treba vediet sa o vsetkom porozoravat aj o tom co sa zle pocuva a hladat riesenia ako to napravit.

noro2
autor
25. okt 2016

@maminuska ahoj nespavala so mnou tak casto vraj preto lebo sex nepotrebovala.....preto to beriem ako este horsiu ranu pod pas...

noro2
autor
25. okt 2016

@lintu jednalo sa o našu krčmu kde máme kamery a tak sa na to prišlo...☹

noro2
autor
25. okt 2016

@emilia25 nemali sme kde dať deti tak ako vždy...bol som s mini doma....ja som niekde si sadnúť nebol ani neviem...viac menej mala s tým manželka problém....tak som nikde nechodil...

noro2
autor
25. okt 2016

@noro2 nemali sme manželstvo bez hádok či problémov tak ako všetci...tu ide o to že manželka uvádza že si nič nepamätá,že ma nesmierne miluje a tie reči že by to nespravila...vraj jej niečo museli dať do pitia.....ma niekto s tým skúsenosť?ešte3 dni po zábave nevedela riadne fungovať.....skôr ako sa v živote nejako rozhodnem chcem aj posúdiť tu možnosť či mohla byť v stave kde nevedela ovplyvniť svoje konanie. .alebo je to len jej teória aby sa z toho vyvinila....

lucinka511
25. okt 2016

@noro2 to uz nezistis.ste mali ist hned na krvne testy.teraz ti nik zarucenu kdpived ci boki akebi neboli testy neda.skus sa porozodavat s tym s mt ta podviedla...ale ak sa v tom budes viacej sprtat tym hirsie..ak ju stale chces tak sa aporozpravajte.ujasnjte si veci a pokuste sa o zachranu....a ty budes musiet zabudnut a odpustit inak vam to manzekstbo fungovat nebude.

jankalukasova
25. okt 2016

Noo... v prvom rade by ste sa mali obaja ukludnit a porozpravat sa. Ak ta takto podviedla, tak si myslim, ze ani oma nebola spokojna s Vasim sexualnym zivotom, lebo toto mi pride ako trosku skratove jednanie. To, ze si to nepamata ju neospravedlnuje. Len by som vzala v uvahu, ze sa to teda stalo raz a naouaj to bol skrat, takze by som sa skusila ten vztah nejak riesit a mozno sla aj do poradne. Rozviest sa mozete hocikedy...

jana_eyre
25. okt 2016

Su pripady, ked sa človek takto omami a znasilnia ho v bezvedomí.. Ak je presvedčená, ze jej niekto dal niečo do napoja ( co môže byt ked pises, ze 3dni este nebola ok - ja už som tiez zazila poriadnu opicu 😄 ale trvala max.den)

Takže teraz sa musis rozhodnúť ci jej doverujes.. Predstav si ake strašne musí byt zistenie, ze ta niekto znasilní ani o tom netusis..

Musí to byt pre teba riadne tazke, sa rozhodnúť čomu verit.. Ale skus si pogooglit o tejto forme znasilnenia.. A hlavne, je bezne u tvojej manželky aby sa takto zrubala? Alebo sa to stalo prvý krát? Ak ano o to viac by som zvzovala moznost zdrogovania.. A kto bol ten dotyčný?

jana_eyre
25. okt 2016

Nedopisala som "ak je presvedcena ze jej niekto dal niečo do napoja, nech poda trestne oznámenie" dokaz máte, uz len zistit ako jej to tam dali..

marshmallow
25. okt 2016

Tak na kamere ako tvrdis ze mate vidno kto jej co dava do napoja nie?

zumbulka20
25. okt 2016

@noro2 moj zlaty ty si taky naivnucky.... Jasne ze pre jednorazovy ulet nedojde za tebou manzelka a nepovie ti ze vies co zasukala som si...co si? Sak jasne ze sa bude vyhovarat ze si nic nepamata...to robi kazdy kto podvedie....a mas dost rokov aby si nebol taky naivny...mal by si si pozriet spatne kameru a zistit ci to nerobila uz predtym... Ona si chcela len zatrtkat a nie rozbit si rodinu,tak jasne ze bude vymyslat,tentokrat si mal len stastie ze si nato dosiel....

mysga
25. okt 2016

Ak vravi, ze jej dal niekto nieco do napoja a tym padom - znasilnil ju, nech sa obrati na policiu. Inak len trepe.

emilia25
25. okt 2016

@noro2 aj tu je znak toho ze zena je nevyzrety clovek na rodinny zivot.proste raz ked je rodina tak ta ma byt na prvom mieste a ked neni kam dat deti tak proste nejdem a basta pojdeme az ked zozenieme k nim niekoho.takto sa matky zeny nechovaju.tak som sa chovala v puberte ze piatky soboty som si nevedela predstavit byt doma.to bol u mna ulet z reality.a tu to vidim tiez.

dominika6
25. okt 2016

@noro2 daj si prehrať záznamz kamery,s kým tam sedela a ako sa bavila..
ale čo sa stalo sa už neodstane,tu by si si rozumel s naším nováčikom @cmeliakom...
kde ho žena podvádzala a má s iným aj dieťa,ktoré mu chcela podstrčiť ako jeho,ale svedomie sa u nej zobudilo..on jej dáva druhú šancu..
a ak tvrdila že sex nepotrebuje,klamala,lebo žena potrebuje nehu,lásku,pozornosť a tým pádom aj intimintu..
ked to nemala doma,našla si to inde..

moni244
25. okt 2016

Toto je take smiesne, urobit to chlap, tak tu nanho zacnete nadavat, ze je alkoholik, nevernik, ze to urcite robi pravidelne, ze je chrapun, ze sa ide zabavat a chuda zena sa musi starat o dieta.
A kedze to urobila zena, matka, tak tu zacnete vypisovat, ze jej ma dat sancu, ze je urcite vo vztahu nestastna a podobne recicky.
A tie reci, ze jej dal niekto nieco do pitia? Ale prosim ta, chce to len uhrat, aby neprisla o pohodu doma. A inac, preco si kontroloval kamerove zaznamy? Ze to uz urobila, vsak?

maminuska
25. okt 2016

@noro2 ako načo sa prišlo ..ako ju tam niekto oblápa alebo je na tej kamere aj zaznamenaná rovno súlož alebo čo bolo vidieť ?
Za seba ti poviem že ja by so manželovi jednorazovú neveru v opitosti odpustila , neodpustila by som však paralelný vzťah. V mojej rodine sa prihodilo niečo obdobné , sesternica ani neviem z akého kolena sa jednorazovo " spustila " na školení po vypití pár pohárov vína , prevalilo sa to lebo nejaká dobrá duša mu to hneď zvestovala a bol to teda riadny škandál . Dočasne spolu zostali , len manžel ju tak trestal psychicky že to nevydržala a o rozvod podala sama. Nezvládala neustále výčitky , vykrikovačky , vyhadzovanie z domu , nazývanie špinou , kurvou ...atď , a až keď držal v rukách rozvodové papiere až vtedy si uvedomil že sa rozviesť nechce.

maminuska
25. okt 2016

@noro2 takže s čachrovaním o rozvode veľmi ale veľmi opatrne , aby si nakoniec nebol ty tým kto bude vlastne stáť na strane odporcu .
Rozvod vytiahni len vtedy ak to myslíš s ním smrteľne vážne.

mamulka211
25. okt 2016

A to akoze ty bezne chodis kontrolovat kamery vsade tam,kde sa tvoja zena chodi zabavat?

sasa1983
25. okt 2016

@noro2 moj nazor je taky, nehnevaj sa prosim.
1. Len hlupana podvedie manzela v krcme, pod kamerou
2. Keby si o tom nevedel a ona si jednoducho z casu na cas vysla von, uzila si so stalym milencom, prisla domov zdrava, netehotna, a hlavne spokojna, mozno by to zas taka katastrofa nebola. Rovnako, ako keby Ty, muz v najlepsich rokoch, si si nasiel daku stalu bokovku, nabil si niekde baterky. Nie na ukor rodinneho rozpoctu a toho, ze by to naokolo vsetco vedeli.
3. Rozvod je hlupost, lebo mate zjavne aj iny kmen nesorozumenia, nez jednorazovku.
4. Sa divim, ze uz davno si Ty, alebo ona, alebo aj Ty, aj ona nemali daku bokovku. A mozno by to vratilo aj iskru do samotneho vasho sexualneho zivota

ludmilaka
25. okt 2016

@noro2 Ahoj. Budem odpovedať na tvoju otázku, či je možné aby jej niečo dali do nápoja. Mala som cca 20 a boli sme na koncerte. Kamošky boli ďalej a ja som chcela cigu. Poskytol mi nejaký chlapík. Zdalo sa mi, že štípe v hrdle, ale hovorím si, že asi nejaká silnejšia. Nepila som žiadny alkohol. Do pol hodiny som začala vracať a cítila sa mimo. Ale to už boli kamošky pri mne a nechápali čo sa deje. Vracala som ešte ďalší deň a 3 dni sa cítila veľmi zle.

ciriklora
25. okt 2016

A viac by si ocenil pravdu od nej o tom veceri? pokusal by si sa jej odpustit? A dokedy si to pamata? s kym sa zabavala? a odkedy si to zase pamata? vedla koho sa zobudila? preco Ti o tom veceri nepovedala (resp. o tom, ze sa jej zda, ze jej dako preskocili datumy a chyba jej nejaky cas) pred pozeranim kamery? A to na kamere bolo vidno vsetko intimne, ci ako viete, ze Ta "az "podviedla? (zacala som si pripadat ako detektiv)Ja by som nezacinala od nevery, ale zacala by som sa venovat praci na vztahu...lebo Tvoj prispevok zacina tak rezignovane...ze vztah nic moc, s milovanim nie si spokojny, ale mate utesene deti, tak da sa.Ak sa vies s nou porozpravat, skuste si sadnut a povedat si, co si vazite v rodine, jeden na druhom, kde to ma slabe miesta, co jej chyba u Teba, co Tebe, kde urcite treba zmenu (a zacinam si pripadat ako psycholog amater). Inak indiani mali taku zasadu, ze co urobili pod vplyvom alkoholu, to sa nerata, lebo to uz je iny duch, to nie su oni🙂

keziah
25. okt 2016

@noro2 my mozeme iba hadat, co sa asi prihodilo. ale pokial tvojej manzelke ozaj ktosi pridal nieco do napoja s umyslom, aby s nou bez tazkosti mohol vykonat styk, ide o jasne znasilnenie a take veci sa neriesia na koniku, ale na policii.
Druha vec, pokial bola ozaj takto nedobrovolne zneuzita, tak momentalne potrebuje tvoju maximalnu podporu a nie podozrievanie a hrozenie rozvodom.

hivanik
25. okt 2016

@noro2 Ak trvala na tom ze jej niekto nieco podal do napoja tak riesit trestne oznamenie a myslim ze z krvi sa da zistit pritomnost omamnych latok v tele

keziah
25. okt 2016

@noro2 jaj a este jednu vec si treba uvedomit. Moze sa stat, ze manzelka bude odmietat podat trestne oznamenie.
Asi vies, ze v mnohych pripadoch zeny takuto vec oznamovat nechcu, lebo chcu na cely traumatizujuci zazitok cim skor zabudnut a nie dokola sa k tomu vracat a rozoberat to na policii, kde nemusia mat vzdy prave citlivy pristup.
Mozno som uplne mimo a vo vasom pripade to bolo predsa len inak, ale chcem, aby si mal na mysli aj tuto moznost.

sasa1983
25. okt 2016

@noro2 est som zabudla. Ak naozaj bola zneuzita, tak toto cele hod za hlavu, rozvod je este vacsia kravina. Sam poznas situaciu, mozno aj ludi ktori tam boli. Manzelku si poznas najlepsie.