Ahojte zienky,
Viem ze takychto prispevkov je strasne vela, ale ja si s tymto nedokazem poradit sama. Hanbim sa to povedat rodine alebo priatelkam.
Priatel rozbehol svoj vlastny biznis (vyjazdove akcie na rozne podujatia pocas vikendov) on dal casom vypoved, lebo nestihal.. zacal sa venovat iba podnikamiu, ja mu pomaham popri svojom zamestnani. ja si musim zameskane dobiehat nadcasmi, cely tyzden som v praci 12hodin denne, cez vikendy chodime pracovat spolu. (pracujeme od rana do noci)
Takto fungujem uz pol roka, od pondelka do nedele bez pauzy, pricom on ma cez tyzden relativne volno,,jasne ze chodi zasobovat atd. Ale proste si svoj cas rozvrhne ako potrebuje.
Na mna to toho prilis vela, ja v podstate iba pracujem, nemam cas sa venovat ani priprave svadby, ktora bude o mesiac.. Vsetko okolo toho som riesila po nociach, bez akejkolvek jeho pomoci.
Samozrejme, ze moja vycerpanost vyustila do rezimu - domov z prace, najest sa a a spat,cize intimny zivot poriadne upadol.
Jedneho dna som riesila cez jeho telefon nejaky material s dodavatelmi a jemu dosla sms-'' ahoj, prepac, mala som toho vela, ozvi sa mi zajtra, pekny den'' vrtalo mi to hlavou, cislo som si zapisala a prisla som na to, ze kocka je eskortka.
Prosim vas, ja chapem, ze cca 2 mesiace to islo s nasim intimnym zivotom dolu vodou ale takto sa riesia veci? Nase tazko zarobene spolocne peniaze on mina na sex s kurvami?? V hlave mi idu myslienky, ci sa to vobec stalo iba prvy krat kedze takychto stresovo - pracovnych obdobi bolo totiz za 8 rokov spolocneho zivota viac.
A teraz mi pomôžte, co mam robit? Viete aku bolest citim? Jasne, beriem svoj podiel viny, mala som sa i napriek tomu vsetkemu venovat aj jemu, ale sakra robime to pre nas, ja sa idem upracovat na smrt a on ma energiu ist sexovat s nejakou slapkou, kym ja pracujem?
Mam zrusit svadbu? Ci to nemam riesit s horucou hlavou? Ibaze tie detaily okolo toho treba doladovat teraz a vobec nemam silu ani chut robit nieco pre to...
Teraz citim iba strasnu zradu, uplne ma zrazil na kolena, prosi o odpustenie, ale ja sa na neho nedokazem ani pozriet, neznesiem ked sa ma dotkne. Milujem ho, mam 29 rokov a tesila som sa na spolocnu rodinu,ale co ked sa cez to nedokazem preniest? Ako to mam v sebe spracovat?🤯Ako mu budem moct opat verit, ked je schopny toto mi urobit mesiac pred svadbou??
(to mate ako s opitym zaiba volantom -
tak ma doma ženu máte starostii a on si nájde dáku prostitútku ? myslí si že je podnikateľ a bude chodiť za prostitútkami ja by som to nezniesla
No mas nad cim rozmyslat. Svadbu rusit nemusis, len ju odloz, odid na vikend prec s kamoskou a dobre si to premysli. Ci mu dokazes po tomto verit. Lebo pride tehotenstvo, dieta, tiez bude toho sexu malo. A zase tiez nie je dobre, ze si sa takto vrhla do pracovneho kolotoca. To je strasny napor na organizmus. Nemozes sediet na 2 stolickach a zabudnut sa venovat sebe a partnerovi. Chyba vam komunikacia a riesenie problemov spolu.
Ak to urobil,tetaz tak to urobi zase.a podla obsahu sms sa stretli viac krat,nie iba raz. Ja by som sa urcite nevydavala.naco aby si ty makala aj cez tyzden a on ma volno? Alebo mu navrhni,ze nebudes peacovat cez tyzden a budete riesit podnikanie.a jed podnika on uz pred manzelstvom,v pripade eozzvodu tusim nemas narok na firmu ak sa to nejak nezmenilo v zakone.a sudim,ze on nevie o tom co si nasla.skus kuknut zoznam hovorov a sms ako a ci sa to cislo opakujem.
@lucy1509 A on sa to priznal, že s ňou niečo skutočne mal???
Ja by som sa ho rovno na to spýtala, že počuj, to čo sú za SMS-ky, čo ti chodia z eskortnej služby.
Možno ju riešil na "rozlúčku so slobodou" na nejaké tanečky, alebo ju objednával na nejakú tú vašu víkendovú akciu, alebo pre kamoša ...
Medzi nami, dva mesiace bez sexu je nič ... ak ťa kvôli tomu hned podviedol, pošli ho do hája prvou kozmickou. Je vo vzťahoch bežné, že sú obdobia, ked spolu partneri aj viac mesiacov nespia a nie je to hned dôvod na podvádzanie. Ja som pri tehotenstve so synom s chlapom nesexovala od // na teste do pôrodu (podarilo sa po 2 potratoch) a nepodviedol ma.
A v prípade, že s ním chceš zostať, rieš svoju prácu. To takto nejde, že ty "padáš na hubu", robíš od nevidím do nevidím v dvoch robotách a potom nemáš čas sa venovať ani sebe, ani jemu...
Si si ista, ze ta podviedol? Lebo ta smska este nic nedokazuje, rozpravala si sa s nim o tom, priznal sa ti?
V klude si sadnut dat si vikend sama so sebou a dat si otazky, chcem to skusit s nim, budem sa vediet sustredit na buducnost a neriesit minulost, som podozrievavy typ, ak budem tehotna a nebudem moct mat sex na poziadanie budem verit muzovi???? Atd. Len ma odpovede je potrebne mat aspon trochu pokoja lebo od toho vikendu sa moze odrazit akakolvek buducnost. Neskor zistit, ze som bola neuprimna k sebe, je uz len na dve veci
Podla mna vobec Ta nemusel podviest...to si sa len dovtipila z jednej sms..konfrontuj ho a uvidis
svadbu odloz a nech zabojuje ... takto mu dáš len na javo,že sa mu to ľahko prepecie a samozrejme urobí to znova ...
je to len jeho biznis alebo máš podiel vo firme aj ty? ak je to len jeho firma,návrhni mu,že mu prestavas pomáhať(prípadne mu pomahaj len dva dni v týždni,víkend si nechaj pre seba volny,choď na wellness - tiež sa mu asi nebude ,že zatiaľ čo on maka ty si oddychujes a užívaš,daj mu to pocítiť),že máš toho vela.. keď ma on toľko času,že sa môže venovať bokovkam,tak .... ... ona ho tá chuť na sex potom rýchlo prejde ...
nemáš čo stratiť,ak sa po tomto na teba vykasle,ver mi,bude to len tvoja výhra ... vyckavaj,pozoruj,sleduj ... daj tomu čas, nespráv unáhlené rozhodnutie!
Sama časom zistíš čo chces,teraz pod tlakom emócií(hnev,zrada,sklamanie) to nevidíš ...
Čo povedal on?
Pozri ked si ho vezmes beriesi si ho na cely zivot...na cely...ci uz tomu veris,alebo nie...mozno teraz moc veriaca nie si...ale raz sa to moze obratit a velmi by ta mrzelo,keby si rozvedena....skus porozmyslat ci by si sa s kamoskou po takejto zrade este kamosila....ja nie.Takze myslim si,ze odpoved poznas aj sama...ak sa ti priznal asi to nebolo prvy krat...a pozri hlavne si ho neber koli rodine,koli tomu,ze uz je vsetko zajednane....vyser na to.Tvoj zivot je omnoho viac ako svadba...a bud rada,ze si na to prisla teraz...
@lucy1509
poviem svoj osobný postoj....Čo by som urobila ja...neznáme na to,že to moze byt spravne, alebo nespravne.......odišla by som, asi aj bez vysvetlenia.....nepýtaj sa má prečo........A nechcela by som vedieť,ako by reagoval neskor,O 10,20 rokov V manzelstve V iných situáciách, čo by urobil,keď už po rokoch vyhásne to ružové V manželstve, vyhásne cit........A ja by som si ani nepotrebovala overovat, či S ňou niečo mal....
prve co by som urobila je, ze by som zrusila svadbu (za sucasnych okolnosti nema zmysel vobec pokracovat v jej planovani), potom by som ti odporucila stopnut akukolvek pomoc, ktoru mu poskytujes cez weekendy a zacat sa venovat sebe a svojim zaujmom (relax, konicky, tvoja rodina a priatelia, potrebujes pozitivne dobit baterky aby si sa mohla racionalne rozhodnut co dalej), ak mal chlapec cas pocas tyzdna na taketo zabavky tak bude mat urcite kopec energie zvladnut svoju pracu aj sam bez pomoci, je len dobre, ze si to zistila pred svadbou, mas teraz moznost prehodnotit aky je vas vztah a ci ma zmysel on bojovat, ak sa na neho nedokazes ani pozriet, mizno by pomohlo keby si na cas niekam odisla (pripadne nech sa na cas odstahuje on), drzim ti palce!
moj manzel ma kamratov zo strednej a viem ze proste vzdy na rozluckach su dve skupiny. ti co idu na striptiz a ti co idu potom za kurvami. ci uz zadami ci nie zenati ci nie. som vdacna bohu ze mam mamzela z tej nekurevskej slupiny a je ki uprimne luto tych dievcat co nevedia ze ich manzelia sa kurvia
Buď by ho začala sledovať alebo sa ho opýtaa prečo to urobil... A svadbu. Y asi odložila
Urcite by som svadbu zrusila. Toto je varovny signal podla mna osud ze sa nevydas dobre. a dalsia vec, preco ty sa mas od prace roztrhnut a to dokonca pomahas jemu? ved nech si on vsetko spravi ne? Ved akoze ty sa ides od roboty roztrhnut ako posledna strhana chuderka a on ta za podakovanir este podvedie s kurvama? Ja by som sa ho nedotkla ani ved co ked od nej chytil pohlavnu chorobu to na zdravotne hladisko nepozeras? Urcite by som zrusila a vsetko s nim skoncila a odstahovala sa.
@lucy1509 Toto by som neodpustila a zrušila svadbu, nemá to budúcnosť.. Ja som neveru odpustila a bola to chyba.. kto to urobí raz, bude to robiť stále..
Mne ta sms nepride ako nejaky dokaz, ze by ta podviedol..to moze mat kopec inych vysvetleni..kym zacnes robit unahlene zavery, konfrontuj jeho, pripadne mu prelustruj mobil, aby si si bola na istom..ak sa dokaze, ze ta naozaj podviedol, urcite zrus svadbu
V prvom rade sa treba porozprávať s ním, ty ho poznáš a mala by si vedieť, či ti klame, alebo nie. Z tej jednej sms predsa nemôžeš na 100% vedieť, že ťa podviedol. Áno, keďže si zistila, aké povolanie slečna vykonáva, tak jasné, že to navodí veľa pochybností, ale fakt to treba najprv s ním riešiť. Okrem tej sms si nič iné nenašla? Lebo asi väčšina zo žien, keby našla také niečo v mobile partnera, tak prehľadá mobil z každej strany. A inak, čudujem sa ti, že si sa dala na takú prácu, takto pracovať 24/7, veď to je veľa aj na vola.
Ja som ten typ, co dokaze neveru odpustit, ale nie s prostitutkou! Keby ze ma pocas nejakej krizy podvedie chlap, ja neviem, s kolegynou, ok, je to hrozne, ale prenesiem sa cez to, dokazem pochopit, ako sa to asi stalo, ze sme mali krizu a on nasiel "pochopenie" inde, ale keby siel za stetkou... fuj, toto nie. Ten by u mna klesol, ze si nevie sex zaobstarat inak, nez si zanho zaplatit.
Porozmyslajte nad tym, ako by ste sa citila v rizikovom tehotenstve, to by tiez utekal inam? Takyto chlap je Vam na nic... mam znamu, ktora po x neverach svojho chlapa aj tak milovala a tvrdila, ze by bol dobry otec... to ako fakt? Nastastie zauradoval cas a prebolelo to... ak to mate potvrdene, svadbu odlozit/zrusit...
Tá sms absolutne nevypoveda o nevere. Normálne sa porozprávať,zistiť o čo ide. Už vidím,ako všetky rušite svadbu kvôli jednej,nič nevypovedajucej sms. Možno to bude mať úplne iné, banalne vysvetlenie🙂
A máš aj nejaký iný dôvod myslieť si, že ťa podviedol/podvádza? Alebo len jednu správu ktorá podľa mňa svojím obsahom vôbec nenaznačuje, že by boli medzi nimi nejaké intimnosti..... Zato, že niekto pracuje ako eskortka, tak to neznamená, že automaticky musí mať pomer s tvojim skoro manželom. Aj eskortky môžu mať známich s ktorými riešia niečo iné ako sex. Rozoberme si tú SMS. Asi jej volal a ona mu to nezdvihla alebo niečo. Tak mi to z toho obsahu vyznieva. Myslíš, že k.rva by to svojmu milencovi nezdvihla a ešte mu napísala aby sa ON ozval? Veď by mohla stratiť "kšeft". Myslím, že ak je tvoje jediné podozrenie tá sms, tak ťa to nemusí až tak znepokojovať. Ale ak máš aj iné podozrenie, tak je to o inom. Ale tak určite by som teraz sledovala situáciu a bola obozretná.
Ja si myslim, ze by bolo horsie kebyze ma milenku, tam su aj city, a takto proste potrebuje len sezx a vyrozpravat sa, ved je to chlap, co si myslela ze mu to nechyba ? Narovinu pokecajte, priznaj sa nesies vinu aj.ty a ked je ochotny a prestat s tym, tam preco needat sancu
Ja uplne do bodky suhladim s @nickpick
Zvladla si hrozne vela fyzicky,mal by si ta za to vazit, a nie sa takto hnusne zachovat. Na to neexistuje ospravedlnenie. No a co,ze vas intimny zivot sa trochu zbrzdil. Su aj take obdobia vo vztahoch. Su rozne dovody -pracovne,zdravotne a vecsina normalnych muzov to neriesi neverou. A este s eskortkou ... to je ponizujuce. Ale pre neho !
Svadbu pozastav. Musis sa pozbierat. Ja osobne si myslim,ze sa cez to neprenesies a postupne sa ten vztah rozbije. zbytocne by ste sa potom rozvadzali. Nehanbi sa to povedat rodine -nie je to tvoja hanba,ale jeho.
A nebojis sa ze ked spal s kurvou ze ta nakazi pohlavnou chorobou? Ved uz len koli tomu..
@lucy1509 hlavne by som zacala tym, ze rozhodne na tom nemas ziadny podiel viny. Mal prist za tebou a porozpravat sa. Nie toto riesit eskortom. Je to velmi smutne. Keby si sa mu nevenovala aj z inych dovodov, predsa najskor idem a riesim spolu, ze je problem a trapi ma to.
@lucy1509 ..ano, mas zrusit svadbu a hladat dalej v pripade, ze nechces mat vztah kde sa partner bude sexualne stykat s inymi zenami. ak ti to nevadi, tak kludne pokracuj v tej svadbe.
ked sa prejavuje takto uz pred svadbou , tak je viac ako pravdepodobne, ze o nejaky cas opusti koli inej.
a prečo to urobil? ja by som neodpustila a svadbu zrušila