Nevera a druhý muž

lili666
3. júl 2018

Dobrý večer prajem rada by som poprosila o vašu radu možno názor.
Žijem z manželom uz 6 rok vzalu sme sa po ročnej známostí keď som mala 19 rokov cakali sme bábo. Ja som sla byvat k nemu lebo nechcel stavat dom u nas. Domov to mám asi pol hodinu autom jeden ustúpiť musel. Náš vzťah nikdy nebol o nejakej extremnej zamilovanosti proste sme tak nejak spolu dospel,i lubili sme sa postupne sme si prerobili rodičovský dom. Ktorý je však napísaný na manžela. V dome sme sami v pristavbe vsak žije jeho mamička. Pomáha mi z malymi mame 2 chlapcov 5 a 3 roky. Problem však bol ten ze moj manzel ked si vypil bol uplne iny človek hocikedy mi vynadal len tak dokonca mi dal 2x facku. Ked bol triezvy vsetko bolo fajn ale tak nezabuda sa nechcem tym povedat ze je alkoholik vypije si príležitostne ale nema mieru.
Nastupila som do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza ktory sa ku mne spraval pozorne a z uctou navyse sa do mna zamiloval az to bolo vydiet hned na prvy pohlad vsedci to spozorovali aj ja som sa donho zalubila a na vianocnom večierku sme skoncili spolu nas romanik sme si par krat zopakovali potom som sa rozhodla ze to asi nieje spravne chcela som to ukoncit lenze on nie stale mi volal pisal ako ma miluje ze sa o nas postara. Moj manzel sa ku mne vobec tak nespraval po kazdej hadke mi kupil nieco pekne a myslel si ze je vsetko ok mne vsak chybalo v nasom vztahu ine ako len hmotne veci chybala mi ta laska a nadavkami moje sebavedomie pochovaval stale viac. Moj sefko teda milenec sa kumne spraval stale super vzal ma na obedy dokonca raz aj z malym cely cas sa mu venoval viac nez mne. Ked som ho vsak poslala prec ze to z manzelom este chcem dat nejak dokopy zavolal mu a vsetko mu o nas povedal. Manzel mi dopustil a ja som do toho postupomm casu padla znova. Neskor sa to dozvedel zas a od nervov ma sotil a ja som bola zasivat ucho manzel mi vravel ako ho to mrzi a ze on to nechcel ale ja neviem ci po tomto vsetkom k nemu citim este lasku.. a co sefko chcel ho zabit ked sa to dozvedel a viem ze o mna stoji stale ale ja sa mu neozyvam nereagujem na hovory a dokonca som dala vypoved v praci... neviem co dalej ..
mieru.Zacala som chodit do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza

nadula01
3. júl 2018

Je to tu. Prázdniny začali. Dostuduj si Slovenský jazyk

nariva
3. júl 2018

@lili666 ako z filmu🙂z toho čo píšeš by som si asi vybrala tu menej pohodlnú cestu-toho milenca za partnera

lili666
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anielicek009
3. júl 2018

Ty kokos toto je fakt ako z filmu ale ci je to realne ktovie.

lili666
autor
3. júl 2018

@lili666 lenze tu je este jeden hacik v tejto mojej telenovele 😁 on je rozvedeny ma 3 deti vraj ho ona podviedla a rok na to sa znovu vydala a teraz zil z jednou zenou a s tou ma 1 rocneho chlapca ze k nej uz nic neciti a nedokaze milovat 2 zeny a nikdy necitil to co kumne. Robi pre mna malickosti ktore su pre mna fakt velke. Proste vsetko co mi dokaze splnit a vydi mi na ociach. Ja mam vsak s toho strach a zmiesane pocity aj ked vydim ako ma miluje. Proste pracujem on sa postavi a dokaze na mna cumiet aj pol hodinu v kuse 😁

lili666
autor
3. júl 2018

@anielicek009 praveze je to az moc realne ... a mozno by som bola radsej keby nebolo hmm 🤢

beky1813
3. júl 2018

"Vidi"

Kasli teraz na chlapov. Zmen pracu a zariad si novy zivot.

anielicek009
3. júl 2018

@lili666 ved ked tu teraz niekedy citam tie pribehy uz niekedy neviem co je realne a co iba vymysel

lili666
autor
3. júl 2018

@beky1813 sama? Z 2 detmi toho sa bojim najviac.. mozno u rodicov ale neviem ja sa toho rozvodu fakt bojim hlavne koli detom alebo neviem stale dufam ze by sa to mohlo este najak dat dokopy aj ked sa to všetko ruca mi pred ocami...

lindusss2016
3. júl 2018

@lili666 to uz musi byt ozaj laska, ked na teba cumi aj pol hodiny vkuse 🤔 😂 och moj boze, no co ti poradit? Spravila si to cele uplne zle. Ak si este chcela dat nieco dokopy s muzom, urcite si si nemala zacinat s druhym chlapom a ked uz sa stalo a on ti to odpustil, nemala si to spravit zas. Neviem si predstavit, ze po tomto vsetkom by ti este tvoj muz mohol verit a ked ti verit nebude a pride zas domov spity, mozes cakat poriadnu bitku, ked mu prepne. A milenec asi tiez sam nevie, co vlastne chce, ked ma tie vztahy kadejake, len nie doriesene.
A prosim ta, v slove VIDIET sa rozhodne Y nenachadza, to az reze oci.

beky1813
3. júl 2018

@lili666 a chces im dat vzor, ze mama cgodi za chlapmi a otec jej to toleruje a sem tam ju prefacka?

lili666
autor
3. júl 2018

@anielicek009 no toto je realita ale vsedci mi vravia ze ako telenovela hlavne byvaly kolegovia... vsedci vravia ze sme pre seba stvoreny vo vsetkom sa doplname len .. ja som vydata a bojim sa a neviem fakt co dalej... dala som vypoved ale neprejde ani minuta aby som nemyslela na jeho usmev...

beky1813
3. júl 2018

@lili666 "vsetci"

lili666
autor
3. júl 2018

@lindusss2016 kde mam napisane vidiet? 😁😁😁
No ja som aj chcela lenze boli sme na svadbe on si vypil a zas to bolo o tom urazani a tak... neviem mozno som toho milenca brala ako take moje utocistie alebo... ach jo

anielicek009
3. júl 2018

@lili666 tazke rozhodnutie :( verim ze sa rozhodnes spravne.vies deti by nemali vyrastat v rodine kde otec mame nadava alebo jej sem tam plasne :( potom to budu niekedy robit aj deti

lili666
autor
3. júl 2018

@beky1813 ja nechodim za chlapmi dokonca som vecer nebola von ani nepametam vzorne sa staram o domacnost a deti. Chodila som aj do prace len ked stretnes cloveka ktory v tebe vydi aj nieco viac ako stroj na rodenie deti a automat na jedlo dokonca ma aj k tebe uctu a pochopenie tak je to tazko

lindusss2016
3. júl 2018

@lili666 no ved praveze nikde 😂 slovo VYDIET neexistuje.
No ja ta trosku dokazem pochopit, ze si bola rada, ked ti niekto prejavil aj nehu,ale vidis, ze sa ti to vymklo spod kontroly a cele sa to prevalilo

lalalagirl1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
3. júl 2018

@lili666 jasne. Je tazke ukoncit jeden vztah a zacat druhy. Za chlapmi nemusis chodit vecer. Hlavne je, ze chodis a pritom si vydata

lili666
autor
3. júl 2018

@anielicek009 vsak toto... toho sa bojim ale aj neuplnej rodiny. Neviem co je horsie.. on nieje zly len bojim sa co bude ked si vypije zas ma bude pred detmi ponizovat a po tom vsetkom bude to este horsie.. ten starsi to vnima az moc

thoughtfulweirdo
3. júl 2018

@lili666 Na muža, čo ťa bije, sa vykašli. Nech je aj zo zlata, zaslúžiš si lepšie.

sense
3. júl 2018

@lili666 on nie je zly len ta sem tam prefacka.

Radsej neuplna a spokojna rodina ako byt ponizovana a fackana super vzor pre deti

lili666
autor
3. júl 2018

@thoughtfulweirdo a co ked som si to za to vsetko zasluzila....

anielicek009
3. júl 2018

@lili666 presne radsej neuplna rodina ako ponizovana :( aj deti to velmi vnimaju a budu si uz teraz chytat muchy :(

lili666
autor
3. júl 2018

Myslíš ze uz to nebude ok aj ked som dala výpoveď a ukoncila kontakty...

vanesanova
3. júl 2018

No podla toho co pises vyzera ze muz ta naozaj lubi ale ta jeho prchka povaha je nebezpecna asi to nevie moc drzat na uzde raz ti streli tak ze spadnes zo schodov a si na invalidnom a chudence deti no jednoznacne som na strane manzelovej sefko moze zaujem o deti aj predstierat a ma ta len ako milenku vsak co je pohodlnejsie ako mat milenku podriadenu takze z toho vychadza ze obaja teda nic moc extra odides od muza k sefkovi a on sa na teba vykasle a co potom u muza mas istotu jednoznacne tu zas chyba komunikacia medzi manzelmi ktora keby bola vela by zachranila

beky1813
3. júl 2018

@lili666 nebude, casom zacne viac pit a viac ti to bude vyhadzovat na oci a ty si zas najdes bokovku

anielicek009
3. júl 2018

@lili666 ono aj ked si ukoncila vsetko zo sefkom
lenze manzel uz vie ze si ho podviedla takze ti yo bude pri akejkolvek prilezitosti ked si vypije vykrikovat.ppredstav si ako ti bude dalej s manzelom ci to budes zvladat....co deti.....

nikaroxy
3. júl 2018

@lili666 Klasicky pripad zeny ktorej chybalo nieco vo vztahu a nasla to u ineho. nezosmiesnujem.Ale je to naozaj dnes bezne. Nechcem v ziadnom pripde hajit tvojho muza...to ze to fyzicky ublizil je uz zase ieco ine...ale jepremyslala si trosku nad tym ze na vztahu aby to bolo ine by mali pracovat obaja???Ze mozno keby si mu povedala ako sa citis a ze ti je luto ze ten vas vztah ochladol...ci by ste sa neposnazili to zmenit? Vsetko je o komunikacii.Kazdy mame iny jazyk lasky.Ten tvoj miz ti predsa neveru odpustil...maloktory to dokaze.nebolo by fajn keby s muzom idete spolu na rande?Skusite sa preniest do obdobia ked si mala 19...Viem je to narocne a tazke ale ked chces vase manzelstvo zachranit musis na nom pracovat...rada by som ti pomohla ale tu si mozes pomoct jedine sama. Verim ze aj on bude iny ked bude vidiet ze mas v zaujme to medzi vami zmenit...

lili666
autor
3. júl 2018

@vanesanova No asi lubi... a vyslo to na povrch koli tomu ze sefko nechcel milenku chcel somnou zit kupil mi byt chcel mi kupit auto a ked som bola u rodicov vstaval o 4 rano aby bol v meste o 5 a stihla som na 6 do prace..
Lenze ja som sa potom vsetkeho nejak zlakla a vratila sa k manzelovi on mu zavolal a vsetko mu o nas povedal ten moj sefko..