Nevera

matta26
25. máj 2012

Ahojte,

Potrebujem poradit, ako by ste reagovali na to ked Vam niekto povie ze Vam muz zahyba. Toto sa deje opakovane uz dlhsi cas, a ja neviem ci to mam brat vazne alebo je to len z jeho strany doberanie.

Poradte, kto z vas bol v takejto situacii.

nice202
25. máj 2012

bez vetra sa ani listok nepohne. i ked ohovaranie tiez moze byt pricina

ematko29
25. máj 2012

hm niečo podobné som zažila ,ale nebolo to dlhši čas ale išlo o kamarátku ktorá mi naznačila ,že moj manžel po nej šiel.no prvve som jej verila,ale potom sa zamotala do vlastnych klamstiev,ludia su zavistliví

elephant
25. máj 2012

@matta26 Síce som v takej situácii nebola (a dúfam, že ani nebudem), ale to je vec medzi tebou a tvojim manželom, a nie osobou, ktorá ti to "dobrácky" bonzla.

Rieš to jedine a len s manželom, a takisto ver jemu, to je jediná možnosť, ako si nenechať niekým zlomyselným rozvrátiť manželstvo, ktoré môže byť stále úplne bez poškrvny...

matta26
autor
25. máj 2012

praveze tato osoba je rodina a preto sa mi nezda ze by to myslel zle, ale tiez enviem ako to mysli. A s manzelom som to riesila, povedal ze si ma dobera preto lebo mu verim. Tak neviem.

irriss
25. máj 2012

@matta26

stopovat a nebo nechat stopovat... 😎

p.s. Rodina je casto ten nejhorsi "nepritel"...a nezahyba Ti prave s tim, kdo Ti to rika? 😉

matta26
autor
25. máj 2012

nie nie je to chlap kto mi to hovori tkaze nehrozi.

fialkaa
25. máj 2012

treba si to overit, nech pribuzny povie viac

irriss
25. máj 2012

@matta26 😀 😀 😀 😀 😀
Nejhorsi je, kdyz se podcenuje "chlap"..
i to se muze stat... 😉

Znam takovy pripad 😎

macamac
25. máj 2012

@matta26 prikláňam sa k @irriss
takých prípadov je veľa
takže hroziť môže

excelent1
25. máj 2012

podľa Teba Ti zahýba?ty musíš cítiť ,ty ho najlepšie poznáš či je toho schopný a či sa zmenilo jeho správanie.

sisaha
25. máj 2012

@matta26 sadla by som si s pribuznym, postavila pred neho kavu a povedala, ze nas caka dlhy vecer...a cakala kym vsetko zo seba vysype. Podrobnosti, preco si to mysli, alebo nech predlozi dôkazy... Ak sa zacne vykrucat, tak si ta mozno dobera.

irriss
25. máj 2012

@sisaha
Ja bych si s nim taky dala kafe a rekla mu jasne a natvrdo:

"Ja vim, ze mi uz nejaky cas zahybas s manzelem"..a cekala bych, co mi rekne 😉

elephant
26. máj 2012

@sisaha
@fialkaa
@matta26
Prečo to chcete riešiť s príbuzným?! Za prvé - ak nehovorí pravdu, tak ho zbytočne nechávaš, aby ti kazil vzťah s manželom. A ak pravdu má, tak si zvolil ten najnešťastnejší spôsob, ako to riešiť. Ak už mal potrebu sa montovať do cudzieho vzťahu, mal to riešiť JEDINE s tvojim manželom, a nie s tebou. Takto akurát (v prípade, že k nevere vôbec došlo) prehodil ťažobu riešenia nevery z prípadného vinníka na teba. A to sa nerobí, to by som skôr hľadala zlý úmysel u toho príbuzného, než neveru u manžela.

sisaha
26. máj 2012

@elephant pretoze ak raz niekto informaciu, ze mi chlap zahyba adresuje mne, tak sa s nim o tom porozpravam a nebudem pred tym zatvarat oci, alebo ho odkazovat za muzom...Ak ma take tvrdenia, tak chcem vediet preco a nech vylozi karty na stôl...

omnia23
26. máj 2012

Moze aj nemusi to byt pravda.Mne o nevere mojho byvaleho priatela povedal jeho najlepsi priatel.Sadli sme si na kavu a vsetko povedal.A bola to pravda.

Nastastie 😀

omnia23
26. máj 2012

@elephant a akoze co ma riesit pribuzny s manzelom?Ja suhlasim s @irriss ,len nech si s nim pekne sadne na kavu a nech jej povie,co ma na srdci.Potom si sadne doma s manzelom a necha hovorit jeho.

kveta
26. máj 2012

@matta26 No, nasadila by som detektiva a ak by na nic nedosiel, pochatovala by som s milym pribuznym na nete, ze co mi to hovoril o muzovej nevere.. a ten chat pouzila pri trestnom oznameni pre ohovaranie...

didiana333
26. máj 2012

@matta26 určite by som sa príbuzného popýtala na podrobnosti...a ak by sa vykrucal,tak by som si už dalšie narážky nevšímala...ALE...ja mám aj to ale...mna exmanžel podvádzal a nenašiel sa nikto,kto by mi to povedal...a vedelo to velmi vela ludí z nášho spoločného okruhu známych...a to ma nakoniec mrzelo,že všetci vedeli,že mám parohy a nikto mi nič ani nenaznačil....určite by som si toho príbuzného odchytila a popýtala sa na podrobnosti.... 😉

sisaha
26. máj 2012

@kveta podavala by si trestne oznamenie aj keby to bol povedzme tvoj stryko, alebo svokor?

fialkaa
26. máj 2012

@elephant

ja neriesim, ci spravne konal clovek, ktory jej to oznamil. len si myslim, ze by si nemala zakryvat oci a ak sa nieco take dozvedela, mala by patrat po pravde, nie sa zozierat pochybnostami a cakat, co bude. tak pripadne odhali aj zly umysel pribuzneho, ak nejaky bol. v kazdom pripade, keby som mala co i len naznak, ze je moj partner neverny, okamzite by som to riesila.

martina2001
26. máj 2012

ja by som sa spýtala priamo manžela

p.j.jacky
26. máj 2012

ahoj.mne sa to stalo,ze som dostala mail,zacala som patrat a bohuzial to pravda bola...patraj...

vejinka
26. máj 2012

dovera medzi manzelmi sa buduje cely zivot..ak je z tvojej strany nastrbena treba si to vybavit priamo s nim..netahat tu osobu ktora to "bonzla" moj nazor

svetllana
26. máj 2012

Ja by som rozhodila siete a pravdy by som sa dopátrala stoj čo stoj..určite by som sa nenechala vodiť za nos a prikrývala oči 😠 Držím palec, a pevné nervy želám..

vianocnystromcek
26. máj 2012

Mne to nepriamo povedal ( byvaly) kamos. Bola to samozrejme kravina - on totiz nedopraje nikomu stastie a vyslovene mi hovoril totalne kraviny. Ja som tomu neverila samozrejme lebo viem ako si vymysla.
Je uz ex-kamos.... Momentalne chodi s mojou kamoskou ale aj tej dochadza co to je za muza....
Normalne sa na rovinu muza spytaj co to ma znamenat a uvidis ako sa k tomu postavi.
Ja by som za chrbtom nepatrala - nerobi to dobrotu a nici to doveru, ale kazdy ma na to iny sposob. My sa vela rozpravame o vsetkom.

kveta
27. máj 2012

@sisaha Ak by som mala rukolapne dokazy, tak rozhodne ano. Bohuzial moj svokor bol prilis vychcany, aby nechal nejaky dokaz. :/

atiatko
27. máj 2012

@matta26 Ja sa skôr opýtam na Tvoje pocity ..... cítiš, vnímaš, máš odsledované u manžela, že by to skutočne mohla byť pravda ? Ty žiješ so svojim manželom, takže len Ty máš najideálnejšiu možnosť povedať, či si spozorovala nejaké zmeny u manžela .... správanie, jeho pozornosť voči Tebe, deťom, zvýšená starostlivosť o svoj zovňajšok, podnikanie vlastných akcií bez Teba, bez rodiny - viac ako sa to dialo kedysi, skoré odchody či neskoré príchody do a z práce domov - je veľmi veľa drobností, ktoré dokážeš odsledovať a porovnať si s manželovým predchádzajúcim správaním. V každom vzťahu musí byť predovšetkým dôvera, a manželia sú nielen manželmi, ale aj partnermi, milencami, priateľmi, rodičmi, "investormi" ..... každý má ale svoj primeraný osobný priestor .... viem o čom píšem 😉 k dôvere je potrebné ale pridať veľa veľa spoločných rozhovorov, pozornosti a vzájomného rešpektu 😉 Ak sama vidíš, že sa s manželom niečo deje - určite to neignoruj. Tak či tak neuspokoj sa s jedným rozhovorom s ním - ak povedal, že to nie je pravda a Tvoj "zdroj" tvrdí niečo iné, urob "konfrontáciu" Ty, manžel a zdroj - "náhodné" stretnutie, aby sa ani jeden z nich nemohol na nič pripraviť .... rozhovor z očí do očí ... a Ty zistíš kde je pravda 😉 ... veľa šťastia 🙂

lentilka29
27. máj 2012

@atiatko suhlasim s tebou....

@matta26 byt tebou stretnem sa s oboma naraz....

mirulik23
27. máj 2012

Mne o nevere byvaleho priatela povedal asi kazdy ... fakt kde som sa otocila mi rozpravali a snazili sa naznacovat .. len ja som neverila nikomu ... az som raz narazila na dievca s ktorym som si velmi dobre rozumela, zacali sme kavickovat az sme sa skamaratili .. raz mi povedala ze ma priatela ktory ma priatelku atd .. a zislila som ze toho priatela priatelka som ja ..

urcite si to poriadne prever .. nech ti "ta rodina" da konkretn dokaz .. a az tak odsud manzela alebo "tu rodinu" ... lebo moze sa stat ako pisu baby ze len ti ten dotycny zavidi a chce ti rozbit vztah ..

kika1111
27. máj 2012

ja keď som začala tušiť, že ma bývalý podvádza, stal sa zo mňa detektív...aj keď to robil 150km odomňa! a vypátrala som toho naozaj dosť... bolo mi po každom zistení zle, ale išla som ďalej, hladala som ďalej a našla som vždy niečo...pátraj, rozmýšlaj, zapisuj si, čo ti kedy hovorí... porovnávaj si čo si zistila ty, čo ti povedali iní, čo ti povedal on, dávaj si to dokopy..