Neustále preklínanie

cesilia
10. aug 2022

Ahojte, nebudem tu rozpisovať od A po B, ale poviem stručne, ide Oto že nevlastná sestra môjho muža, je naša suseda, proste všetko čo mám alebo keď nejde nič podľa jej predstáv sa bud do krvy hada z bratom a vymýšľa príbehy aby on bol zlý, hotový dabel chlapino prijebane, ja sa do toho neniesan ani do huby si ju neberiem aj keď minulosti sme sa po vadili veľa krát lebo ja sa nedám nie som ten typ človeka co je ticho proste ju jeb nem ozem a je, ale som si povedala ze keď niečo bude medzi nima nebudem sa starať do nich nech si to viriesia oni medzi sebou, to bola ustna dohoda, lenže ona stále ma potrebu sa domn a navazat bez príčiny a preklínať ma vseliak, ze ako sa ochrániť pred prekliatia??? existuje nejake slovicko ktoré by ma ochránilo od všetkého prekliata??? ktoré je na moju rodinu a namna vyslovene??no najhoršie je na tom ze mi to moja 6 ročná dcérka prišla povedať ze ma preklína no akože ďakujem. Pekne ako sa. Môže cítit. Moja dcéra

mina0202
11. aug 2022

@cesilia no existujú na to náramky retiazky proti preklatiu úprimne ja na to neverím verím veľmi som skôr za to ze keď je dobro tak aj zlo takže na pol ale keďže unas je to veľmi časté tak chodievajú aj za takými co a stým robia a dávajú si odrobit alebo niečo také podobne alebo ty dajú nejaké bilinky alebo niečo co by si zahrabala na záhrade a by si mala pokoj no neviem ty povedať je ci to je na 100%neskusila som to ale čo viem od blizkich co mali také problémy....

roja01
11. aug 2022

Kto ma v mysli, v dusi a v srdci lasku, toho sa magia nedotkne.

pribinak
11. aug 2022

Na take veci neverim.

Dcére by dom vysvetlila, že pani nie je v poriadku, je chorá na hlavu a preto sa tak správa a take veci rozpráva

abet
11. aug 2022

Ak ste veriaca rodina tak zájdite za kňazom

zanka777
11. aug 2022

@cesilia nebudem to tu rozpisovať od A po B 😂😂😂😂prepáč musela som... Od A po B by tam toho ani tak veľa nebolo....
A teraz k veci ... Nerieš ju a aj keď vysloví také niečo zle ver že sa jej to všetko vráti 10 násobne a s tým pocitom kľudne chod do postele .... Absolútne by som ju odstrihla zo života...

lucimichi
11. aug 2022

@zanka777 Presne, aj ja som sa na tom smiala že od A po B to nechce rozpisovať 😅🤣

xena0
11. aug 2022

Hm, celkom som sa pozastavila aj nad tvojim slovníkom 😁😁 bohaty je veru

modrykonik1237
11. aug 2022

K tým, čo akože vedia 'odrobit' by som v žiadnom prípade nešla. Tým by si len otvorila 'zlému' dvere dokorán! Človek by mal žiť v Božej milosti, tak sa dostáva do silového pôsobenia (Boha) a vtedy ho chráni jeho moc. Ale musí tam byť aj predpoklad, že si jej (švagrinej) v minulosti nejakým spôsobom neublížila. To vieš len ty. V tom prípade by si to musela 'napraviť'. Nepraj jej zle, zachovaj si vnútorný pokoj. Ona ubližuje hlavne sebe. Prajem veľa pokoja!

danica2711
11. aug 2022

susedské vzťahy ako maľované, vy dve ste sa zjave dlho hľadali... ona ťa preklína, ty ju j.bneš o zem, no fakt, ako sa môže cítiť tvoja dcéra?

zanka777
11. aug 2022

@lucimichi 😂😂😂😂😂😂👌

momoftwo
11. aug 2022

Ako tak pozeram na tvoj slovnik, vy dve si navzajom naozaj nemusite nic vycitat..a ked sa tak bojis prekliatia, vydym sa salviou🤦🏽‍♀️

pipistrel13
12. aug 2022

@cesilia modlitba☺️

andreasaf
14. aug 2022

@cesilia chodit na omsu, a prijimat sv.prijimanie, sviatosti, plus, zauzivaj svatenu vodu doma vo svatenicke, plus, chod za knazom, popros ho tiez o vysvetlenie, pomoc a najma vlastnu spoved, plus zehnaj tej osobe, modli sa za nu, a Pan sa postara, uvidis, ze sa to bude menit...modli sa denne s dcerkou aspon 1-2desiatky, z ruzenca, lupte si ruzenec, nech dcerka vyberie, a modlite sa spolu... uvidis, ze sa to bude menit...a podla mna je dobre sa aj prestahovat, ak sa da... Krasny vecer.

andreasaf
14. aug 2022

@cesilia a svatenicku - vodu pouzivajte denne, vzdy ked okolo idete v byte...odchadzas z bytu, prichadzas domov... Modlitba je TOP, ak jej budes zehnat, ...ja som mala v jednej firme velmi odpofnu sefku, nechapala som po case, co som sa za nu modlila, a ona sa otocila o 180stupnov, ten clovek akoby sa bude "bat" Ti dalej ublizovat...nakoniec odisla z firmy...a nahradil ju niekto iny, no rozisli sme sa v dobrom. Vsetko dobre prajem.

cesilia
autor
22. aug 2022

@danica2711 moja dcéra sa môže ako cítiť keď pred ňou má preklína a sto razy domna do bitky co. Mam stat a čakať kým. Mi je ne ona,, ja našťastie hlave poriadku mam a žijem. Si svoj život, len niekto zaoberá ten môj lebo ona to zrejme hlave nemá poriadku ale som si povedala najbližšie nebudem si snou soinit ruky rovno políciu na ňu

isis234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cesilia
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
isis234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cesilia
autor