Neustále mám nervy, som nervózna na všetko. Neviem odpovedať normálne - buď arogantne alebo agresívne. Ja už neviem čo mám robiť na ukludnenie sa.
Pozri tot ood Michala Drienika
https://www.youtube.com/watch?v=gz2BWCYKXkInedávno to vyšlo a zmenilo mi pohľad
@vivia nemám práveže
Ja tak isto ale mám na to aj dôvod
@888elizabeth jezis, ten sa dlho vykecava. Skus to zhrnut, nech to nemusime pocuvat
Ako sa stravuješ, máš dostatok pohybu? Správna strava aj pohyb robia divy s náladou a duševným rozpoložením, vlastná skúsenosť 🙂
Nemôže to byt z dizharmonie? Doma alebo v práci...? Nemas dakde dusno? Clovek nie je takyto len tak z nicoho nic.
Stres a nepokoj. Nejaky problem? A okrem toho co pisu...malo spanku tiez nepomaha k pohode.
@zorkahorka 12 minút je dlho? bože ludia....chcete pomôcť a nieste ochotná si ani 12 minútové video pozrieť..ale instagram istro skrolujete 3 hodiny denne 🙄
Zrejme bude aj nejaka pricina, asi nebudes s niecim spokojna.
@annamudra123 kto chce, čas si nájde, Len teraz každý hneď a zaraz a bez roboty. A pritom hneď v názve je napísané - serotoním a komu sa nechce počúvať môže si vygoogliť
Autorka - koľko máš rokov? Nemôže to byť hormonálna nerovnováha, prechod?
Reagujem občas tak isto, ako ty. Vyriešilo to cvičenie, tam sa v bijem a som kľudná.
Jaj, a ešte to môže byť aj v nedostatku sexu 🙈aj po tom som kludnejsia...
@zorkahorka rýchly svet, ktorý hľadáš je práve ten stres, ktorý žiješ.
Skús sa zamyslieť, či netráviš veľa času s negativistickými ľuďmi, ak áno, napr. v práci, tak sa snaž nejako nezaťahovať do pesimistických rozhovorov.. večer pred spaním si vymenuj 10 vecí, za ktoré si vďačná, čo bolo v ten deň dobré a ďalší deň sa pokús začať viac pozitívne, možno aj väčší príjem tekutín, ak náhodou piješ málo vody cez deň... Držím palce
@zorkahorka tiež som nedala🙂 a ešte tie ruky k tomu…😂🙈
Skús terapiu. Normálne ísť za psychológom. To nie je niečo za čo sa treba hanbiť. Pomôže ti s tým pracovať a časom sa zmenis k lepšiemu
Ak mas HAK, tak aj to moze byt pricina