Neúspech v živote

anjelik107
6. jún 2023

Baby, čo si predstavíte pod pojmom úspech?
Ste úspešné? Ak nie, čo vám bráni ho dosiahnuť?

veronnica080
6. jún 2023

To asi pre kazdeho jedneho znamena nieco ine. Ja osobne sa citim stastna, takze logicky mi aj moj zivot pripada uspesny 🙂 Kazdy ma vsak uplne ine priority v zivote. Ty to tak necitis? Co ti chyba?

liljana
6. jún 2023

Zdravie, zdrave dieta, vlastne pekne byvanie, slusny prijem z dobrej prace a slusna rezerva na starobu.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mon29
6. jún 2023

V strede cyklu som šťastná, úspešná a spokojná, na konci cyklu som v depke zo všetkého a všetko by som zmenila😂

vikusjk
6. jún 2023

@mon29 😂😂👍

akiana
6. jún 2023

@anjelik107 Tak tu ti kazda odpovie, ze zaraba statisice, ma job snov, manzela multimilionara a dokonale deti 😁

piece
6. jún 2023

Úspech to je také relatívne by som povedala. U mňa je to ako kedy, niekedy mám pocit, že všetko super, inokedy že nič nejde akoby som chcela, že veľa vecí by som mohla urobiť inak. Ale teda podľa mňa problémom je keď sa neustále s niekým porovnávame.

mandzula
6. jún 2023

Pre mna je to stav, ked sa mozem tesit na kazdy zacaty den. A skvely postreh ma @mon29.😃

deti95060810
6. jún 2023

áno som neúspešná.... ale nie vlastným pričinením.

anjelik107
autor
6. jún 2023

@deti95060810 ako to myslíš?

eva8
6. jún 2023

Cítiť sa potrebná

eva8
6. jún 2023

@deti95060810 každý je tu pre niečo, pre niekoho. Úspech je relatívny pojem. Všetci sme úspešní svojim spôsobom. Aj samé môžme dosiahnuť svoje maličké úspechy - napr. podaril sa mi chutný obed, koláč, úsmevom som potešila susedu... Aj čisto sebecký - svojim cvičením som si zlepšia postavu 😉 , zvládla som túru... Úspech nemusí byť to, že sa staneme celebritou. Úspech môže byť to, že sa nám podarí prekonať neprajnost osudu. To je ten najväčší úspech 🙂💚

barborachors
6. jún 2023

@anjelik107 vo firmach a zamestnaniach zavist, falos, predsudky.. odkedy robim na seba tak nic z toho nestretavam akurát niekedy vlastnú lenivost 😂

lavender94
6. jún 2023

@anjelik107 zdravie, práca ktorá ma baví, milujúci muž, zdravé dieťa, vlastné bývanie a záhrada ktorá mi robí radosť. Nie sme milionári ale ani nám nič podstatné nechýba. Pre mňa je to úspech. Nebolo to za rok, ale tá cesta bola pre mňa radosťou. Momentálne by sme obaja mohli mať aj lepšiu prácu aj viac peňazí, ale na úkor času stráveneho spolu, takže základom "úspechu", aj keď ja mám radšej pojem šťastie, je aj uvedomenie si, že nemôžeme mať všetko.

zmrzlinka2021
6. jún 2023

@anjelik107
Podla mna uspech je zit zivot v plnosti. A je uplne jedno, ake mas okolnosti, ci si milionarka, alebo byvas v garzonke, ci cestujes okolo sveta alebo chodis len si opekat do lesa... ci mas manzela, deti alebo nie... proste byt spokojna s tym co mam, byt za to vdacna to je uspech 🙂 Ale to neznamena, ze sa clovek nema snazit,nepracovat na sebe, na kariere, na vztahoch, len nikdy si netreba zakladat na tom zmysel zivota.

simona20201309
6. jún 2023

@deti95060810 Nikoho nemôžeš viniť za svoj neúspech....

deti95060810
6. jún 2023

@simona20201309 načo písať - nič o tom nevieš...

zuzana76
6. jún 2023

Úspech je pre mňa to, čo dosiahnem vlastným úsilím, skončila som skolu, zamestnanie, podnikanie atd…. Stastie je napr mať dobrého manžela, zdravé deti. Čiže napr žena co ma choré dieta môže byt úspešná, ale nie je šťastná, lebo sa trápi kvôli chorobe svojho dieťaťa. A naopak, niekto ma všetku priazeň osudu, zdravie, materiálne podmienky a nie je úspešný a nesnaží sa nič vybudovať, nepracuje, neposúva sa nikam.

janickacrazy
6. jún 2023

@zuzana76 Trochu ťa opravim, aj žena, ktorá má choré dieťa môže byť šťastná, ale to je na dlhú debatu.

zuzana76
6. jún 2023

@janickacrazy ale samozrejme, svojim inym sposobom, ale to musi prehodnotit vela veci a zacat mysliet inak

viera27
8. jún 2023

Uspech? Ten nie je dolezity. Dolezity je individualny pocit stastia. A ano,niekto ho dosahuje aj cez uspech. A hlavne sa netreba silou mocou snazit vyplnit predstavy inych o "uspesnom zivote".