Nestranný názor

zoja_
29. apr 2017

Ahojte rada by som pocula nestranny nazor🙂 Mam jednu znamu s ktorou sme niekedy boli dobre kamarátky chodili spolu von drinky a tak potom si ona zacala s Panom bozskym chodili spolu,zili spolu no neklapalo rozisli sa, co osud nechcel Pana bozskeho mam ja! Tu nastal problem ako viete zenske vojny zacali sme sa neznasat! A to doslova, vyhybali sme sa kontaktu a tak celkovo. Preslo uz odvtedy paru rokov. Nebavili sme sa, stretavali sme sa dost casto. Aj s jej aj s mojej strany kazdy vedel ako sa neznasame. Ked sme sa nahodne stretli v meste osamote bola aj ona aj ja, tvarili sme sa ze sa nepoznáme. No nastal den kedy pred ludmi našimi známymi sa ku mne zacala ozyvat. Nadväzovať konverzacie nasilne,vtieracne. No mne bolo divne pred ludmi, ktory pocuju o com sa bavime, jej nieco povedať, tak som jej tie konverzacie opetovala ako sa ma? A podobne otazky bezne typu ked sa s niekym stretnete po dlhej dobe. No videlo ma paru znamych ktory vedia ze ju neznasam ako sa s nou bavim no samorejme ked sme osamote a stretneme sa tak opäť sa nezdravime ani nič, pride mi ze to robi narocky pred ostatnými. Aby si vsetci mysleli ako spolu vychadzame a neviem co?Pretvarka .. Moja otázka znie co by ste robili aby som pred ostatnými neostala za hlupanu? Poslat ju do kelu aj pred nimi? Alebo ako sa vlastne v takej situacii zachovat?

erikavesela
29. apr 2017

ja osobne by som sa jej spytala, ze o co jej ide s tym, ze by som nahlas povedala, ze pretvarku neznesiem a laskavo nech ta nadalej ignoruje, tak ako vzdy, kde sa stretnete len same...vlastne by som ju poslala rovno do prdele...

denisa098
29. apr 2017

Asi,ze pozdravit odzdravit..Inak a pan bozsky jej nepisal alebo nevolal alebo sa nestretol s nou kedze rype a uz ste sa rozkamaratkovali? Len mi to napadlo..

sissy27
29. apr 2017

@zoja_ neviem či už je veľmi pokročilá hodina, alebo ty chaoticky píšeš, alebo ja pomaly chápem, alebo všetko dokopy...
Ale ak sa s ňou nechceš baviť, tak sa s ňou proste nebav, aký problém? Nechceš byť pred ľuďmi za hlupaňu, tak ju zo seba nerob a stoj si za svojím - nemáš ju rada tak sa nepretvaruj, hotovo. Ale ak žiješ s exom svojej bývalej kamarátky, tak si ľudia tak či tak budú myslieť svoje...

lintu
29. apr 2017

Takéto divadielka sú divné. Však keď sa s ňou nechceš baviť, tak sa s ňou nebav a hotovo. Keď si už pristúpila na tú jej hru... Bav sa s ňou len na všeobecné témy, odpovedaj jej krátko, pýtaj sa len otázky, pri ktorých sa nemôže vykecávať, nikdy na ňu nemaj veľa času.... snáď pochopí a zaradí spiatočku.

terezka1947
30. apr 2017

a co ked ju uz pan bozsky presiel,ma uz ine starosti,mozno noveho priatela....a jednoducho zacina odznova?
ved sa jej normlane opytaj,co a ako....

esther03
30. apr 2017

A preco ju neznasas ty? Ako z jej strany to chapem (aj ked teda pokial si jej ho vyslovene neprebrala je to na povazenie) mas jej byvaleho, ale preco ju neznasas ty tu mi zmysel uplne unika. K tej pretvarke, pretvarky ste obe- teda aj ty aj ona lebo ona zacala a ty si sa pridala. No, Kocurkovo- len aby ste v hanbe pred ludmi nezastali...

terezka1947
30. apr 2017

@esther03 inak,aj mne ta otazka napadla

moonlight1210
30. apr 2017

@zoja_ píšeš, že sa stretate dosť často.
A od výmeny chlapa od jednej k druhej prešlo už pár rokov.

Takze ona ta stále nemusí. Ale naverejnosti tá ignoracia po tých rokoch začína pôsobiť trápne, že sa to tak naťahuje. Tak pred ľudmi s tým prestala, ale súkromne si jej naďalej ukradnutá.
Každopádne zvolila rozumnú taktiku, a jediný kto sa v tom ostal pechorit, si ty.
Zariad sa ako chceš. Buď sa aj s ňou vždy pobav tých pár slušných fráz a hotovo. Alebo ju ďalej ignoruj (tu ale asi začneš byt pred ľudmi časom za trapku ty.).

Mne skôr zas príde, že ty sa bojíš s ňou čo aj aspoň na verejnosti zblížiť, lebo čo ak by si pán božský spomenul na to pekne spred rokov a začal po nej zas pozerať.
A myslím, že síce si na začiatku s ňou utala vzťahy aj preto, že si mala jej chlapa a aj preto, že ona na teba nasadila ignore. Ale bola si aj spokojná, lebo takto si si vdaka náhode ošetrila stretanie svojho chlapa s jeho ex. A táto sklenená stena istoty by sa teraz rozbila, ak by ste sa zblížili.

obsadenemeno
30. apr 2017

@zoja_ a ty mas kolko rokov??? Lebo toto je taky pubertalny problem....to fakt ti toto hlavu prebija? Ze co si ludia myslia ked sa s nou rozpravas? Mna by skor zaujimalo, co si mysleli, ked si si zacala s kamaratkinym frajerom.....

No mozno ona dospela a jednoducho sa uz cez to, ze si s jej byvalym preniesla.

Take prkotiny riesit...... mozno by ste si mali sadnut na pohar vinka (teda ak uz mate cez 18) a vydiskutovat si to. Ako dospele zeny.

lilyianka
30. apr 2017

@zoja_ precitala som si tvoj "problem",ale ziadny som tam nenasla 🤔 neviem ci by som sa nieco take vobec neriesila....
Ignoruj ju a hotovo...ked chces byt ako tak slusna tak pozdrav a odzdrav a hotovo....nikto ta nenuti vykecavat sa s nou

mima4
30. apr 2017

@zoja_
sorry, ale co ste male deti?
ved ona ukoncila vztah s priatelom (frajer, nie manzel) a az potom neskor si zacala chodit ty s nim. Ste vsetci traja slobodni ludia, nenastala tam nevera, nechapem???? 💃

a neznasat sa kvoli tomu? tak ja v okoli nemam osobu ktoru by som vyslovne neznasala, ale su osoby, ktore su mi nesympaticke....ale nebudem sa spravat ako male decko...

co tak zmenit postoj "neznasania" na "akceptaciu a slusnost"?

bluka2
30. apr 2017

"Ako viete zenske vojny" - nie neviem, ostava mi rozum stat

moni244
30. apr 2017

Ach jaj 😀 tieto pubertalne problemy, to boli casy 😀

sue
30. apr 2017

@zoja_ môžem sa opýtať na akej planéte ty žiješ?

Ak je toto čo si napísala problém, tak skús pozrieť na najbližšiu detskú onkológiu, do domova dôchodcov, do hospicu, pozri sa na deti umierajúce hladom alebo do Sýrie či na Ukrajinu... a potom sa zamysli, či je tvoj život tak nekonečne dlhý, aby si márnila čas premýšľaním o takýchto sprostostiach...toľko môj nestranný názor...

lucinka511
30. apr 2017

no a co je to za problem,ved co sa cudujes.ked si jej prebrala chlapa.a precitsj si pozorne text od @sue