Ahojte. Som tu aby som sa vyrozprávala a možno našla aj nejakú pomoc a podporu. Som vydatá 7 rokov a máme spolu malé dieťa. Obaja ho veľmi ľúbime. Po pôrode nám začalo v manželstve dosť škrípať. Stále sa len hádame. Navyše má manžel v kuse urážaa ktitizuje. Niekedy mám pocit že má psychicky tyra. Navyše som stretla muža, ktorý má veľmi priťahuje a nielen to ale aj si spolu rozumieme, máme sa o čom rozprávať, stále myslíme na to isté alebo povieme naraz rovnakú myšlienku. Skvele sa dopĺňame. Rozprávame sa o cestovaní, spoločných záujmoch. Raz sme sa nezhodli ale hneď sme si to vyrozpravali. On síce povedal že má má rád a že sa mu páčim ale nechce mať so mnou nič lebo som vydatá. On je slobodný a nezadaný. Rozvadzat sa nechcem. Čo mám robiť? Nechcem stratiť toho muža, čo ak je ten pravý?
@amidala88 nie som si ista ci tu najdes pochopenie a rady, ktoré by ti mali pomôcť vyriešiť tvoj problém. Ten si musíš vyriešiť sama. Komunikácia a úprimnosť je veľký pomocník vo vzťahoch. To, čo cítiš, vieš ty, nie my. Zamilovanosť trvá len krátku dobu, potom príde uvedomovanie (zkladanie ružových okuliarov).To, čo prežívaš pri tom manželovi, môžeš časom prežívať aj pri tom druhom, no ale aj nemusíš. Čo bude ti nikto nepovie, rozhodnutie je len na tebe.
@amidala88 po porode ma doma veselo vacsina parov. Dieta je narocna disciplina a pary ktore boli ako hrdlicky, dobre ze po sebe nehadzu zahradny nabytok. Nie je s vami nic zle. Ani s tebou ani s tvojim muzom. Si sa zamilovala do ineho chlapa tak ti uz vlastny muz nevonia. Si uplne blba. Mas dobru rodinu, dieta a muza (vymyslas hluposti a realny problem ako alkohol, drogy, gambling to niesu, a zrazu nejake tyranie ktore sa ti hodi do kariet) a ty namiesto toho aby si sa snazila riesit problemy doma, ides za inym chlapom. Pravy muz neexistuje. Su muzi ktori sa k tebe hodia viac a ktori sa k tebe hodia menej. Potom zalezi na tom, ako pracujes na vztahu ktory mas. To, ze behas za inym chlapom nepochybne doma atmosferu nezlepsi. Mala by si sa nad sebou zamysliet a nad zodpovednostou ktoru teraz na sebe mas. Co bude s dietatom ked sa rozidete? To bude medzi vami lietat ako ping pong? Skus si na 10 minut zatvorit oci a predsatvit si, ze tvoj muz pride na to, ze mas ineho muza. Skus si predstavit, ako by to u vas doma prebiehalo - co by robil muz, co dieta ... a potom sa skus zamysliet, ci je to, co v zivote chces. Pretoze ta realita bude 10x horsia a nebude urcite trvat 10 minut.
@amidala88 bude to tvoje rozhodnutie
@amidala88 obyčajné poblaznenie, ktorá žena v manželstve to nezažila?🙂neflirtuj zabudni naňho a skús dať vzťah s mužom do poriadku.pravdaze To je s Ti ním dobre je pochopiteľné , keď neriešis kto nakúpi, že decko je zle a treba vysávať.Trocha si uletela z reality šup späť.Pre niečo si si muža brala...myslím, že ten chlap Ti nechcel na rovinu povedať, že so mnou nerátaj Max flirty a povedal, že preto, že si vydatá...dúfam, že si s ním nespala, lebo sa namotas ešte viac.ved sa ho spýtaj, že keď sa rozvedies kvôli nemu čo bude s Vami?že si ochotná odísť z manželstva hneď sa vyfarbi.Ty sa rozhodni za mňa nie takých už bolo a bude...
@stanka2838 ktoré veľmi ovplyvní dieťa.
Rozvádzať sa nechceš a tvoj kamarát s tebou nechce nič, lebo si vydatá.. Co by si s tým chcela robiť? Pekne sa umravni a venuj sa svojej rodine a slobodných chlapcov prenechaj slobodným dievkam.
Keď sa nechceš rozvádzať tak si to nekomplikuj, skús si opäť nájsť cestu k mužovi. Skúste sa pozhovárať, povedz mu, čo ťa trápi a všetko okolo toho, komunikácia je základ. A odstrihni sa od toho druhého lebo to ti zbytočne dáva chrobáka do hlavy.
Mlady a nezadany si nebude komplikovat zivot so zenou co ma dieta a je zadana...teda naslubuje hory-doly kym neroztiahnes nohy...
Na zaciatku je kazdy vztah idealny, srdiecka a jednorozce. Az casom sa ukaze prava tvar daneho cloveka. Ani tvoj novy objav nie je "ten pravy" a verim tomu, ze tvojimi myslienkami len kazis cele spoluzitie so sucastnym partnerom.
Dieta je velka vec, vacsine parov to narusi zivot, my sme sa davali doporiadku aj dva roky.
Nemozes to tahat s 2 muzmi naraz, nebud blba a zameraj sa na zlepsenie toho, co uz doma mas. Z nejakeho dovodu si sa s nim do vztahu dala, splodili ste dieta. Prisiel novy Ken a zrazu uz nevyhovuje? Hm...
Toto je asi zly vtip, rozvadzat sa nechce a nechces stratit ani tvojho noveho "kamosa". Co chces citat? Aby ste boli kamosi s vyhodami? Si velmi sebecka zena
Možno neprejde veľa času a takto sa bude spolu doplňať a smiať s inou,pracuj na manželstve aby si neplakala do vankuša,jasne ti povedal že nechce mať z tebou nič
čo robiť... vrátiť sa citovo k manželovi a na kamaráta úplne zabudnúť... 😉
Akože chceš aby ti tu niekto poradil, že ako z neho urobiť milenca? Toto tu asi nenájdeš, vieš si vôbec predstaviť ako nevera bolí? Toto by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľov. Takže ak chceš byť férová, tak sú len dve možnosti, vybrať si musíš sama, len ty vieš ako to máte.
@amidala88 ja úplne žasnem nad naivitou niektorých dospelých žien. Je tam nejaký adept na amanta, ktorého vlastne ani nepoznáš. Vieš o ňom len toľko, koľko on uzná za vhodné. Teda čo ti povie sám a na základe toho snívaš o krásnej spoločnej budúcnosti. Ja vždy hovorím, že romantické filmy by mali byť zakázané. Totálne ženám oblbujú mozog. Realita je taká, že nepoznáš jeho reakcie na rôzne situácie, nepoznáš ho v tom každodennom živote, netušíš, či by to nebolo ešte horšie, ako s tým aktuálnym. Žiadny pravý ani ľavý neexistuje. Existujú len ľudia, ktorí sú ochotní na vzťahu pracovať. Manželstvom a narodením detí je táto práca náročnejšia a zároveň dôležitejšia. Klasická chyba na oboch stranách je, že čakajú že to nejak pôjde samo a keď to nejde, tak sú sklamaní a frustráciu si vybíjajú jeden na druhom. Ak ťa skutočne muž psychicky týra, vyhľadaj odbornú pomoc a nie milenca, ktorý s tebou vlastne ani nechce nič mať a pri prvej zaujímavej nezadanej žene ti dá rýchlo zbohom.
ČO ti napísať?Vieš ako dopadla Anna Karenina.
@amidala88 vyjadril sa, že s tebou nechce byt, tak nemá význam ho riešiť. Chlapi hovoria veci narovinu, nehladaj v tom skrytý význam, že sa máš rozviesť. A podľa toho čo si napísala, že máte v manželstve s mužom, to sa nazýva kríza, ktorou prejde väčšina párov. Najlepšie pre teba bude popracovať s mužom na vzťahu, pripadne manželská poradňa.
Tak v prvom rade máš syna, si za neho zodpovedná, tak začni rozmyslat ako žena, matka v tvojom veku a nie pobláznená pubertacka. Myslíš iba na seba ako egoista. Nenapadlo ti, ze tvojou neverou znicis rodinu a svojmu synovi uplnu rodinu a harmóniu v ktorej žije, len preto, lebo s nejakým cudzím chlapom občas dokončíš spoločne vetu? Ty máš zodpovednosť za svoje dieťa, tak sa tak správaj. A dalsia vec, načo si niečo sľubovala pred oltárom a vydávala si sa za svojho muza, keď sa zjaví na chvíľu niekto iný, ktorý o teba ani nejaví záujem a aj ti to povedal a ty riešiš či nie je ten pravý? Načo by si slobodný chlap bez záväzkov bral na krk nejakú vydatú s dieťaťom? Keď môže mat slobodnú a s nou svoje vlastne dieťa? A čo tak popracovať na manželstve či to sa ti nehodí do tvojho plánu ?
@amidala88 tazko radit..ale chybou bolo zacinat si nieco nove pokial trva manzelstvo. Manzelstvo je rozhodnutie. Nie prava laska, zrejme pozeras privela romantickych filmov. Skus sa odstrihnut od toho noveho chlapa a riesit manzela a spolocne dieta, nestavaj si vzdusne zamky. Znicit je lahke. Ale ak prekonate tuto krizu s manzelom, manzelstvo to posilni.