Nespokojný život

19. dec 2022

Asi sa len potrebujem niekomu zdvoverit, keďže nemám nikoho. Priateľ ma párkrát podviedol, odpustila som mu. Naposledy pred dvoma rokmi. Zostala som zatrpknuta.Rozprávali sme sa o tom a sám mi povedal, že ak by som ho aj podviedla, tak by ostal stále so mnou a nič mu nevyčítal . Hovorí mi všetko, hlavne keď ho výtocim do vývrtky .Cez víkend šiel s kamarátmi na diskotéku , jeden jeho kamarát nešiel, len ich tam viezol a prišiel k nám spat, keďže na dome ma pokazené kúrenie. Už na Silvestra sme sa bozkávali, druhý deň sa tváril, že nič, tak som to neriešila. No tento víkend ma začal bozkávať a vyspali sme sa spolu. Najprv som to brala tak, že fajn jednorazovka, ale je strašne zlatý, a včera keď sme boli sami, tak mi dal par bozkov.Dnes som sa nevedela sústrediť na prácu. Teraz pozeráme telku, a som z neho mimo. Viem, že to je len poblaznenie , ani neviem, či ma nejaký vzťah,

dskjhfdlkdjhl
19. dec 2022

No a teraz si si prisla pre rozhresenie? Tak ste sa podviedli navzajom, idealny par😉

dzulli1980
19. dec 2022

No tak pokiaľ vedieš takýto povrchný život, nikdy spokojný nebude ... nič v zlom, no "priateľ ma párkrát podviedol, odpustila som mu" ... zrejme nepotrebuje odpustenie, keď ste obaja rovnakí ... každý hľadá niekde inde ... ste sa našli.

anjelicek26
19. dec 2022

Priatel ta par krat podviedol a tebe to nejako neprekaza? Ved si dajte debatu o otvorenom vztahu, ochrane a regulacii "spime doma" a mozno to bude vyhovovat obom stranam... kazdy sme nejaky pre mna by to nebolo, ale vam to moze vyhovovat...

petamich
19. dec 2022

a? tento prispevok bol zalozeny za ucelom? lebo otazku nevidim 🤷‍♀️

autor
19. dec 2022

@petamich Nemám sa komu zdôveriť so svojimi pocitmi, už dávno som sa tak necítila, cítim vzrušenie, a k tomu sa hnevam na seba, že len čakám, či nebudeme zas sami a čo bude ďalej. S priatelom sme si brali hypotéku v lete. Je na moje meno, ale bez jeho príjmu by som to nedala. Ja vlastne ani neviem ako ďalej

autor
19. dec 2022

@anjelicek26 vadí mi to veľmi, v posledný rok mame snáď každý týždeň hádky kvôli tomu. Chodi von s chalanmi a je tam jedna baba, s ktorou niečo mal. Aj mi to povie, že tam bude ona, aby som mu nerobila potom scény a ja ich an tak robím. Cítim sa zle, že som to spravila, ale zároveň som spokojná, že nie som úplne chudinka

autor
19. dec 2022

@dskjhfdlkdjhl prepáč, zabudla som, že na Modrom koníku asi pochopenie nemám hľadať

timing
19. dec 2022

To kolko mas rokov? Lebo to mi prislo ako od pubertacky.
Naco si si brala hypoteku ked nemas dostatok financii?
Navzajom sa podvadzate, mas vzrusenie lebo by si chcela sexovat s inym, ale platit ucty ma sucasny frajer. Omg.....zavarila si si dievca

nikolka1986
19. dec 2022

No si k....a, či aký chceš mať zo seba pocit? Ale tak tvoj ti neostal nič dlžný 😝

autor
19. dec 2022

@timing viet, že si tak občas aj pripadam, bohužiaľ mám už 33 rokov. Hypotéku zobrať bol priateľov napad, keďže nájmy a hypotéky v UK isli hore. Po tých problémoch, aj priateľ chce aby som mala aspoň niečo, ak by sme sa rozišli. Nikdy nebudeme manželia, on je opačný typ, ma skoro 40 a akoby ho chytila druha puberta a stále ho to ťahá na diskotéky a party. Často chodi bezomna

autor
19. dec 2022

@nikolka1986 zato som k…a, lebo som sa raz vyspala s jeho známym? Tak potom som. Ja som tak vyčerpaná už z nášho vztahu a hádok, že sa bojím, aby som sa nenamotala na nejakého debila. Vážne pár rokov už rozmýšľam nad odchodom

nikolka1986
19. dec 2022

Neobhájiš to. Nie je žiaden dôvod aby si podviedla, si nespokojná? Tak odíď ! Si s ním preto, lebo sa bojíš samoty? Toto je tvoje zlyhanie a neobhájiš to, možno tak pred sebou, ale to je prejav zbabelosti.

annamarin
19. dec 2022

@nikolka1986 Preháňaš podľa mňa. 😄 Ze prejav zbabelosti a ze je k*rva a pod? Ved nikomu neublížila. Iba ak priateľovi, kt. spravil to isté, čiže si to zaslúži. 😄 Podľa mňa je omnoho viac smutné, keď si ľudia navzájom nadávajú a ponižujú sa ako sa ty snažíš autroku. Neprešla si si v jej topánkach a možno keby si v takej situácii ty, tak by si spravila to isté. Je hrdinske hovoriť, ked nie si zainteresovana.

autor
19. dec 2022

@nikolka1986 ja sa nechcem obhajovať, viem, že to nebolo správne, nie je mi to príjemne, ze sa chcem vyspať s ním zas. Ale konečne som mala pocit, ze niekoho zaujímam. Počúvať poklony a chváli na mna, aj keď je to možno len kvôli tomu aby ma dostal do postele. Bojím sa, ze sa namotam a budem sklamaná. O odchode rozmýšľam pár rokov. Priateľ sa o nás stará, nebije ma. Až na tu neveru

miadi
19. dec 2022

Ono to znie ze priatel ti alibisticky dal zelenu. Povedal ti ze aj on by ti odpustil keby si ho podviedla. No určitě necakal ze hnet to aj urobis. Ten vztah je taky o nicom uz len z financnych dovodou. Preto si nespokojna. A si pripravena zalubit sa do ineho. Lebo tie jeho podvody znicili vas vztah. A ty mas teraz asi pocit ze je to ok robit mu to iste. Ono je to jedno ci je ten jeho kamos dobry ci by z toho nieco viac mohlo byt. Ty by si mala v prvom rade najst cestu ako ukončit vztah a utiahnut hypo.. skus si najst nejaku spolubyvajucu co ti bude platit a to hypo nejak das..

miadi
20. dec 2022

A s trollom co ti tu vulgarne nadava Aj ked tam dala tri bodky.. by som sa na tvojom mieste nebavila. Nie si nikomu nic dlzna a nikto nie je Lepsi clovek ako ty na zaklade tvojho sexualneho zivota. Ty si Podla mna hladas cestu von z toho vztahu. Len nie najstastnejsim sposobom. Uz niekolko rokov rozmyslas nad rozchodom . Ono je dost mozne ze ten ktoremu bolo odpustene neveru neodpusti. Je dost mozne ze mà dvojity meter

zojazoja
20. dec 2022

Na Silvestra? 😃

autor
20. dec 2022

@zojazoja prvýkrát sme sa bozkávali počas Silvestra, teda už bol Nový rok.

zojazoja
20. dec 2022

Pred rokom sa stala táto rozprávka?

janetinka27
20. dec 2022

a to ktory silvester? aky stary je tento prispevok?
no ked s nim nie si stastna, neveris mu, tak dorieste hypoteku a rozidte sa. naco ste spolu? ty mu vycitas neveru a potom ho podvedies, citis sa zle, ale aj tak sa obhajis, ze ta vlastne k tomu doviedli okolnosti a stav vztahu. tak ten vztah je aj z tvojej strany predsa dobrovolny, daj si zivot dokopy a potom nebudes nespokojna

autor
20. dec 2022

@zojazoja Na Silvestra sme sa len bozkávali, ale vyspali sme sa spolu tento víkend

martina1985ba
20. dec 2022

d i e v c a t a , v y m y s l e n a t e m a

autor
20. dec 2022

@martina1985ba zato, že teba sa to nedeje, neznamená, že to je vymyslená téma

lasoli
20. dec 2022

a priatel je slovak jejo kamarat s kt mas romanik je toez slovak?

autor
20. dec 2022

@lasoli áno sú Slováci a bola to jednorazovka, čiže žiaden románik.

gdulskadarina
20. dec 2022

uf toto je silna kava, naco vobec ste spolu, ked zrejme vam to proste nefunguje? 🙂

autor
20. dec 2022

@gdulskadarina ani sama neviem, bude to znieť divne, ale mám ho strašne rada. Neviem si predatavit život beh neho. Častejšie sú pekne dni, kedy sa tulime a pozeráme telku. Staráme sa jeden o druhého,..

miadi
20. dec 2022

Tak tulit sa a pozerat tv mozes aj so psom 😃

klarolinne
20. dec 2022

@miadi výstižné

miadi
20. dec 2022

@klarolinne a vernost 💯 zarucena.