Ahojte, chcem sa s Vami podeliť čo sa mi stalo...Akurát som nastúpila do nového zamestnania a na facebook ma jeden vyhladal, že budeme kolegovia .Na mojom profile mám asi tak jednu fotku a potom fotky dcéry..a ani nevedel ako vypadám , si ma pomýlil aj s dcérou, len mal info že som rozvedená...od prvej chvíle láska moja..a tie sladučké rečičky..potom som mu zrovna odpísala , že ešte som vydatá asi to je pravda, že s mužom máme problémy...a kedže on je slobodný.a navyše o sedem rokov mladší..i ked vek nie je problém.., ale on si ľahšie najde partnerku , nie ako ja so mnou by mal problémy...aj to som naznačila, že ja už deti nechcem , mám dve deti , takže aj pre neho by bolo lepšie nájsť mladšiu partnerku..Prečo ho odhánam, ja len ti dávam najavo skutočnosti, ktoré by sme riešili..Potom, že som mnou nechce sexovať ale milovať a že kedy som sa milovala..Odkázala som ho , aby išiel do bordelu a vlastne ja nemá potrebu teraz mať partnera, som šťastna ako som..Potom zostal urazený , že každá ho nechce a odbije, načo sa snažil..Vlastne som rada , že sa takto skončilo, ale som šokovaná z toho vlastne ma nepozná a ani nevie ako vyzerám a dáva mi takéto návrhy?Vy by ste ako reagovali, iste by som vymenila partnera ale začínať s takýmto?
ja by som ani neodpísala,ignore...vlastne mne by sa toto nemohla stať,nie som na fb a na nete nemám jedinú fotku
@vieri22 načo si na fb dávaš do priateľov kadekoho, koho nepoznáš?...potom sa nečuduj, že niekto ti vypisuje takéto sprostosti.
@vieri22
sprava sa preto tak, ze s najvacsou pravdepodobnostou v detstve nebol milovany a prijaty vlastnymi rodicmi. Muzi ktory vyhladavaju sexualne znamosti, si tymto kompenzuju nedostatok lasky, uznania, prijatia v detstve a rannej mladosti. Su to ludia, ktori potrebuju vnutorne uzdravenie. Ziadny normalny zrely a citovo vyspely clovek nema potrebu sexualnych dobrodruzstiev, lebo nema si co kompenzovat a tuzi po plnohodnotnych vztahoch na CELY zivot.
a ako reagovat? jasne mu dat najavo, ze tu hodnotu mam a nie si trofej, sexualna poocka, hracka, ale zena, ktora je princeznou, nie jeho sluzkou, ktora mu naplna jeho potreby.
@vieri22 ahoj, na to,že máš dve deti a jedno dokonca dospelé, by si mala ináč reagovať....po prvé- tvoj príspevok som si musela prečítať až 3x, pretože vždy som sa z neho akosi nevedela vysomárikovať...po druhé - nad takýmito "návrhmi" by som sa len pousmiala a neriešila by som ich, po tretie- na fb si do priatelov nedávam cudzích ludí, ani nádejných kolegov, korých som v živote nevidela
on-ako to myslíš?
kedy si sa naposledy milovala?
ja
10:35
len samotné milovanie nie je zárukou vzťahu..
tak vy ako chlapi..pôjdete do bordelu a máte to..
on
ja viem ale tým začne človek cítiť niečo k človeku a nechce to len raz
ja
ešte možno sa vám viac to páči lebo s vami nepreberá tie otrepané problémy ktoré doma maju..
ved si tam užijete ako chcete a vyrozprávate.sa...také milenky sa najdú..
on
ja do bordelu nechodím a ženu si nechcem získať pre potrbu sexu ja čakám na takú ženu ktorá mi dá viac než je len sex
ja
tak vieš ako myslím, žena nie len na to aby mužovi všetky potreby splnila..
on
áno viem a viem čo potrebuje aj žena a ja žena má svoje potreby ktoré jej može dať len muž ktorí ju lúbi
spoločné doplňanie sa radosť zo života nielen smútok a plač
ja
vieš ked niekto mi len spomenie sex , tak ju odporúčim na iné adeptky , ktoré určite s radosťou vychutnajú, nepoznám také tu na okolí ale určite je ich dosť..
on
ja také nehladám
ak vieš aký je rozdiel medzi sexom a milovaním tak ma pochopíš
ja
neviem z kade máš info o mne
on
najprv mi odpíš na predošlú otázku a potom ti poviem
ja
viem čo je iba sex a milovanie...sexovať môžeš s hocikým..on
je to tak ale ja nechcem sexovať ale milovať
ja
ako som písala ja momentálne nehladám partnera..
on
milovať sa dá len s jednou na ktorej mi záleží
ja
ja sa nebojím samoty, alebo byť sama..
@vieri22 ty vedies taketo diskusie s kolegom v novej praci ktorého ani osobne nepoznas... ktovie co sa uz o tebe siri v tej novej praci.... 😝
podla mna je to uplne mimo a na tuto temu by som diskusiu s novym kolegom ani nerozvijala....
nechapem co si s nim vobec pises, vobec by som nereagovala. na zaklade toho rozhovoru co si sem pridala mi pridete obidvaja pochybni, by ma ani nenapadlo si s niekym koho ani nepoznam nieco taketo vypisovat... prepac, ale prides mi ako totalna zufalka ked sa vobec nad niecim takym ako zacat si s tymto chlapom zamyslas...
Ja by som ukoncila takýto rozhovor s chlapom s ktorym sa nepoznam hned od otazky kedy som sa naposledy milovala a vymazala si ho z priatelov. Co ked si len z teba s kolegami robil srandu a len vyzvedal na kolko si povolna k takymto veciam a co sa potom o tebe v novej praci bude hovorit? Ak od neznameho kolegu zacal hned s takymito recami...
už som ho aj vymazala..a v práci ignorovanie..
@vieri22 uff.. dosť námaha ten text vôbec prečíťať, nieto ešte pochopiť... dalo mi to fakt zabrať.. a k veci, podľa mňa si pribrzdená, sry, nedokážem nájsť k tebe iné slová, prídeš mi ako keby si mala 14 alebo "ježíšiiiiiiiiii, on mi napísal na fb.... podľa mňa si sním kludne začni, vy sa k sebe hodíte... 🙂 a neber to v zlom, takto na mňa proste pôsobíš...
už len to že si vôbec založila takúto diskusiu a ptoom sem pridáš ešte aj úryvok s vášho románu, no koniec :D
takyto rozhovor nevediem so znamymi, nieto este s cudzim clovekom. Pre mna neprijatelna komunikacia. Ak by som takyto mail dostala, ignorovala by som ho a v praci by som kolegu osobne informovala, ze si neprajem, aby mi pisal. Si vydata, mas muza, deti, mas mat svoju uroven. Mne ta komunikacia, ktoru si semm vlozila, pride nemiestna az uchylna.
preto som dala tu komukáciu, lebo som tiež bola z jeho odpovedi šokovaná,nedávala by som to na verejnosť Len som nechápala ako môže niekto až tak si dovolovať..
vobec by som sa s nim nebavila...a rovno ho vymazala z priatelov...akoze keby som ja mala reagovat na vsetkych cudzich chlapov , co mi posielaju ziadosti, tak nic ine nerobim :D automaticky davam ignore...ale uvodny prispevok a ta vasa konverzacia ma ozaj pobavila :D
veď v dnešnej dobe to tak beží...daj fotku na pokec a ak aspoň trošku vyzeráš k svetu...do hodiny máš aj tri ponuky, či na vzťah, alebo sex....a nie rozpisovať svoju situáciu nejakému úchylovi na nete...... 😀 😀 😀 😀 😀
@vieri22 urcite nemas 14? Preco sa bavis s cudzim chlapom o takychto veciach. Na FB nie je povinnost odpisat, dokonca sa dana osoba da zablokovat, aby ta nevyhladala... Je jedno, ake mas problemy vo vztahu, tie su vecou len tvojho muza a teba, pripadne terapeuta. Nenapadlo ta, ze to moze preposielat niekomu s poza tvoj chrbat sa budu na tebe smiat? Ak ma muz seriozny zaujem, takto sa nesprava, tento ma len silne reci cez net. No horsie nez pokec... Aj ked ja som tam spoznala manzela, ale sex sme preberali az ked sme sa osobne stretli a zacali spolu chodit.
@vieri22 no dovoľoval si lebo TY SI MU TO DOVOLILA. Ty si šokovaná? Ja som šokovaná, aké reči dokážu ženy v určitom veku, kedy sa predpokladá, že majú mať niečo v hlave, viesť s cudzím chlapom na FB (ospravedlniťeľné tak pre 15 ročnú pubošku). Žena, ty nemáš žiadnu úroveň preto ani Vaša konverzácia žiadnu nemá. Ak by si mala doma zrkadlo, odporúčam pozrieť sa doň - nemáš 15 tak sa začni správať primerane veku.
zbytocna komunikacia. podobnym reciam netreba dat ani len sancu. nereagovat.
aký išiel -takú našiel...
nehnevaj sa na nás, ale spôsobila si si to sama, načo reaguješ na nejaké primitívne správy ?!?
Kolega ? rada ťa spoznám na pracovisku a šlus, tam by si videla o koho ide a buď s ním komunikujem na slušnej úrovni, alebo ignorujem. a nie sa vykecávať na hociakej sieti.
Už pri prvej divnej správe by som ho slušne ale tvrdo stopla, a najskôr pri druhej poslala do .. teplých krajov a zmazala a zablokovala ! Dovolí si k tebe, to čo mu dovolíš ty...
Mňa na fcb otravovalo nestále "štuchanie" a pozvánky do nejakej internetovej hry. Slušne som verejne požiadala aby prestali, že keď so mnou nemienia komunikovať normálne, prípadne sa so mnou stretnúť osobne, o takéto virtáulne hovädiny nemám záujem, uprednostňujem osobné stretnutia, prípadne ak sme ďaleko tak si môžeme napísať, zavolať; po druhom pokuse že je to trápne a po tretie - práve dnes som jednej koze napísala že si to neželám a že je s tým trápna, nech ma neobťažuje. A takto idem mazať, to nie sú priatelia, ani na nete, duplom nie v živote, tak načo sa mám zaťažovať nejakými pijavicami...
Cku
ber to ako kompliment, že ešte nie si súca do starého železa