Ahojte. Aj vy ste nervózny zo svokry, keď ste u nej dlhšie na návšteve? Je tiez ta vaša taka akčná a stále rozpráva a aj na nej vidno ze ma stres a je nervózna z návštevy? Potom sa to prenáša aj na ostatných, na mňa určite. Mam rada kludne povahy, lebo sama bývam nervózna a z nej som potom dva krát viac nervoznejsia 😄
každá svokra je iná. Aj každá nevesta...
My hlavne nechodime na dlhsie navstevy. Kazda spravna navsteva vie ze na treti den sa ma pakovat domov🤣nasa svokra by tiez bola z dlhsej navstevy nervozna. Inak je vzdy rada ked prideme a tiez ked konecne odchadzame😅
Nie, nie.
Netreba chodiť na dlhé návštevy.😉
@elizabet173 myslím,že dva,max. tri dni by mi bohato stačili.
@elizabet173 no vystihla si to, je to ešte viac km ako 350
Koľko ste tam?
@martina1201 na mne to nevidieť že som nervózna, na svokre to neskutočne vidno, už teraz ma z nej boli brucho..
@elizabet173 a kľudne rozpráva? Ak hej tak určite sa s nou dobre cítiš.
@koniarova týždeň budeme ale väčšinou to býva aj dva týždne že sme tam
Veľaaaa. Len vydržať,nič iné.
My aj do Chorvátska ideme na 6 dní,z toho 2 dni cesta a bohato nám stačí.😉😁
@elizabet173 veď áno. To je už na každom z nás. Ja píšem len za seba.😉
@selest Aj také porekadlo je že: "Tri dni hosť a potom dosť ..."
@laurika999 keby to záležalo iba na mne,tak by som tam ani deň nespala. Sú to mužovi rodicia..
@elizabet173 súhlasím s tebou. Sú to mužovi rodicia, tak preto..ja s tým nič nespravím.
@elizabet173 Tak hádam koľko majú dovolenky to už je ich vec.
Rozumiem ...
@elizabet173 jeho mama sa tvári že všetko je ok, že sme ti vítaní koľko budeme chcieť. Hej vyhýbam sa tam ísť no musím to vydržať, keď nechcem mať s mužom potom dusno a problémy vo vzťahu.
Podľa mňa cíti, že vy dve ste si nesadli, ale zároveň vie, že dva týždne sa musí vo vlastnom dome ovládať a premahat, aby ste to ako tak zvládli. Ja by som bola z toho tiež vynervovaná. Sama hovoríš, že inak sa snaží byť milá, tak skús ju pochopiť.
Uf...ste tam veľmi dlho. To by som bola nervózna aj ja keby niekto príde k nám na týždeň, alebo teda aj na dva
Ja som zas pocula ze hostia a ryby na 3 den smrdia 🤣
Nie, nie som nervózna zo svokry. Možno ona z teba cíti nervozitu a preto veľa rozpráva a je nervózna. Boji sa aby si sa u nich cítila dobre. Skús ju ukľudniť nejakými milými slovami. Možno jej to pomôže.