Nerozumiem si s rodičmi môjho priateľa

22. nov 2022

Dobrý večer čo mám robiť keď som s partnerom už rok a pol a nerozumiem si s jeho rodičmi ? Ani sa o mňa nejak nezaujímajú a mne to vadii

viestta
22. nov 2022

Vzťah máš s priateľom, nie s jeho rodičmi. Sú akí sú.

ukulela
22. nov 2022

Aky mate vztah s partnerom? A snazis sa aj aktivne budovat vztah s jeho rodicmi?

141117mmn
22. nov 2022

@viestta lepsia odpoved neexistuje! Tak to presne je...
Autorka a co sa vtieras, rodicom?( taka expresivna otazka, neber v zlom) naco?...nechapem ...
Najdolezitejsi je vztah s partnerom ... a diplomaticke vztahy so svokrovcami - si zapamataj😁💚

mamulik10
22. nov 2022

Tak keď ti to vafi tak s tým niečo rob? 🙆‍♀️ Co takto da porozprávať? Ci?

rachel36a
22. nov 2022

Ja som s mojim uz 13 rokov a vztah s jeho matkou je natolko zly, ze sa vobec nestretavame...

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timing
23. nov 2022

Tak si pre ne cudzia osoba. Nebudu sa o Teba zaujimat kazdu chvilu tak ako tvoji rodicia.
Ani tvoji rodicia sa isto o frajera nezaujimaju,nestrachuju tak ako o svoje dieta.

basska_b
23. nov 2022

Inak je zaujimave, ze nevesta/zat vlastne po cely zivot zostavaju pre svokrovcov ako cudzia osoba... viac ci menej...

zooeynka
23. nov 2022

Neber to v zlom, ale si iba priatelka, takych ako ty moze mat ich syn este 10 nez sa ozeni, nevidia dovod sa s tebou nejak extra"kamaratit", naco aj? Co by si chcela s nimi riesit? Ries iba seba a svojho priatela.

timing
23. nov 2022

Este dodam.
Nemozes chciet od rodicov,aby sa citovo viazali na osobu,ktora tu o rok nemusi byt,lebo ich syn pride nato,ze si nerozumiete. Logicky si drzia odstup.
Ja ako mama,velmi dufam,ze ak dcera prinesie domov frajera/ partnera a ten ukaze po cely cas, ze je pre neho jedina,stara sa o nu,je mily, v sukromni je neponizuje,nekrici. Tak nemam problem prijat ho do rodiny lebo viem,ze s nim bude v bezpeci a stastna.
No pokial to bude chmuľo,tak si budem drzat odstup a duuufat,ze dcera otvori oci a spadnu jej ruzove okuliare.

danica2711
23. nov 2022

ani ja sa nejak extra nezaujímam o frajerky svojho syna, prídu, odídu... až keď syn povie, mami, túto si asi zoberiem, bude to iné - a to ten tvoj rodičom zjavne zatiaľ nepovedal

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
23. nov 2022

Koho to zaujíma ?

marca12
23. nov 2022

Ani moji svokrovci nie su na rovnakej vlnovej dlzke ako ja. Ale to neznamena,ze sa nenavstivime,nepomozeme si a podobne. Ak s nimi netravis cas,nemas si s nimi ako vybudovat vztah. To chce viac casu a rokov byt spolu. A co je hlavne. Zijes s partnerom a nie jeho rodicmi,ti nech su aki su. Pokial ta nezhadzuju,nevyjadruju sa o tebe skaredo,nemusia ti vadit. Pozvi ich obcas na obed,na kavu,zoberte ich na vylet a uvidis,ci sa vam zlepsia vztahy.