Nerozumiem si s matkou

12. dec 2022

Ahojte,mam ustavicny pocit nepochopenia,neporozumenia,hoci sa snazim,nic sa nelepsi.Pritom nikdy nas nezanedbavala,al.tak...(mam aj surodencov).Otvoreny rozhovor je kontraproduktivny.Msm odskusane.Hladam chybu v sebe...Surodenci neviem ako to maju s nou,mozno s nimi jedna inak...Ja uz neviem.Som dospela a mam vlastny zivot,vsetci uz mame.

zorkahorka
12. dec 2022

Byvas s nou alebo sama?

autor
12. dec 2022

@zorkahorka nebyvam s nou

ckocka
12. dec 2022

S matkou to funguje rovnako ako s inými luďmi alebo s partnerom. Nie všetci si spolu rozumieme, nie je žiadna záruka ani žiadne továrne nastavenie ktoré by to rodičom a deťom zaručovalo.

autor
12. dec 2022

@ckocka asi ano,no byvam z toho niekedy rozladena

zorkahorka
12. dec 2022

Autorka: ak s nou nebyvas,to je ten lepsi pripad. Mozno sa to casom zlepsi... ono nie kazda dcera si s matkou musi rozumiet

beata117
12. dec 2022

Áno, plne súhlasím, v živote sa môžu cesty rozísť aj medzi najbližšími ľuďmi. Viem, o čom to je....

sadkoni
12. dec 2022

Nemusíte si rozumieť aj keď ste matka s dcérou. Ono sa to deje proste niekedy, snaž sa udržiavať v neutrálnej rovine ten vzťah aby ste sa nejako nehádali a bude to OK. Mám kamošku, čo to má podobne.

morgane1975
12. dec 2022

Ja tiez a zily mi to netrha. Vzdy ma len kritizovala aj mojho muza. Takze obcas navsteva a to je vsetko. Nemusime byt kamky. 😂