Nerozumiem jeho správaniu

7. sep 2022

Ukončila som prvý vzťah, ktorý mi viac bral ako dával a povedala som si, že si dám čas, pretože som sa potrebovala spamätať z rozchodu. Asi pre mnohých banálna téma, ale nerozumiem správaniu jedného chalana. Ja som si ho nejak nevšimla, ale začal sa na mňa vypytovať a chcel na mňa vymámiť kontakt od spolužiačky s ktorou sa dlhšie pozná.
Keď sme sa raz viacerí stretli, bol tam aj ten chlapec, volajme ho Samo. Snažil sa so mnou rozprávať, chcel ma odprevadiť. Potom mi napísal na instagram, ja som mu odpísala, že idem práve do fitka, chcel ma čakať po fitku, chcel sa stretnúť. Napísala som mu, že momentálne nič nehľadám, ale, že budem rada, keď sa stretneme ako kamaráti.
Na druhý deň mi napísala spolužiačka Jana, že je vonku, aby som aj ja prišla a napísala, že tam bude aj Samo. Ja som jej odpísala, že som odcestovaná, ale nech ho pozdraví. Dosť ma prekvapilo, že keď som prišla do školy, tak mi Jana povedala, že dôvod, prečo som mala prísť, bol, že Samo ma chcel zoznámiť s jeho kamarátom🙈🙈 ale, že pravdepodobne by sa mi ten kamarát nepáčil, že to nie je môj typ.
Pri tom prvom stretnutí mala Jana perverzné narážky na Sama a on sa na tom smial, nebolo mu to nejak trápne, alebo tak. Jana sa ma na Sama stále pýtala, či mi píše, či ma nekontaktuje.
Ja som ho nespomínala, ale aj tak mi povedala, že som to s ním ,,prepásla,,
Pochopila som to tak, že Jana by Sama chcela a nevedela som, kedy hovorí pravdu a kedy klame. Jana sa mi snaží o Samovi rozprávať, ako ju bol odviezť, keď jej ušiel autobus a pod.
Ja len nechápem, prečo mi napísali, že tam bude aj Samo /teda, aby som prišla kvôli nemu/ a v skutočnosti tam mal údajne byť iný chlapec, s ktorým ma chcel Samo zoznámiť. Vie mi to niekto vysvetliť?

veronikaszabova
7. sep 2022

Omg... A ze vy mate vsetci max 15 rokov... 🤦

nataly420
7. sep 2022

😂 strašne niečo cely príbeh

autor
7. sep 2022

Sme na strednej škole.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
7. sep 2022

@zoro9836 evitovka na dobru noc 😂😂😂 v style " Milé Bravíčko..."

bessie12
7. sep 2022

A kde je vlastne ten problem ?? 🤔

autor
7. sep 2022

@zoro9836 👍

autor
7. sep 2022

@bessie12 Hlava mi nebere, že niekto, kto mal o mňa záujem nemá problém ma dohodiť kamarátovi. Teda tváril sa dosť, že má záujem.

syslik81
7. sep 2022

autorke sa paci samo ale samovi sa paci jej kamaratka a aby to nebolo blbe snazia sa jej dohodit dalsieho kamarata ,.. pochopila som? kasli na vsetkych a najdi si niekoho sama=nemyslim tvojho sma ale sama ako ty si niekoho najdi :D

angelous1991
7. sep 2022

Akože čo tu hejtujete , baba sa cestne priznala že je na SŠ a povedzte mi kto také veci v takom veku neriešil … to že sme my teraz už mentálne niekde inde neznamená že sme nemali úplne rovnaké problémy … patrí to k veku … omg …

cocolino234
7. sep 2022

Skôr autorke sa Samo nepáčil až kým ona prestala zaujímať Sama to ju nejak očarilo ale keďže nehľadá nič vážne chcel ju dohodiť kamarátovi, ktorý tiež nehľadá nič vážne. Mystery solved 🧙‍♀️

@autorka už chápeš prečo mu ťa dohodil? neviem či si čakala, že keď chalanovi povieš, že nehľadáš nič vážnejšie, tak bude stále pri tvojich nohách. 😀 Proste sa posunul ďalej a ako kamarát ti niekoho dohodil.

miadi
7. sep 2022

Aka bola otazka ? Nechces Sama Tak nech ho mà Jana.. a povedala by som jej ze nemam zaujem aby mà zoznamovala alebo davala dokopi so Samom alebo nejakym jeho kamosom.

autor
7. sep 2022

@cocolino234 Tak asi som nechápavá. Mne keby dá niekto korb, tak kašlem na neho, nech sa má fajn, ale určite ho nebudem dohadzovať niekomu inému.

autor
7. sep 2022

@miadi Presne to som jej povedala.

doriiis
7. sep 2022

Jednoduche...Samovi nevyslo co mal v plane,prestalo ho to bavit,posunul kamosovi,ze co ak jemu sa zadari.Jana podla mna vystartovava po kazdom kto prejavi zaujem o niekoho ineho ako o nu.Ty neries ani jedneho a chod radsej do fitka.

autor
7. sep 2022

Ono neviem, aká je pravda úplne. Ale obidvaja vedia, že ten chlapec by sa mi nepáčil.

doriiis
7. sep 2022

Nemusi byt pravda nikde...proste to neries uz.

autor
7. sep 2022

@doriiis Na tom niečo bude😉OK šéfe.

doriiis
7. sep 2022

No vidis..vybavena vec🤝

autor
7. sep 2022

@doriiis Najrýchlejšie vybavená zápletka na koni😝😂

doriiis
7. sep 2022

Co ti poviem.Niekedy je najlepsie proste mat na haku.Sama,Janu a vsetkych

autor
7. sep 2022

@cocolino234 My sme nestihli byť ani kamaráti. Ale najskôr hľadal len niečo nezáväzné, ako naznačuješ.

vilma7
7. sep 2022

Možno si si ten záujem len z jeho strany vsugerovala.

babydesire
7. sep 2022

@angelous1991 dobre ,,davsm 👍