Nerešpektovanie zákazu vychádzania susedmi. Máme to riešiť?

smochi
27. okt 2020

Máte aj vy susedov,ktori napriek zákazu vychadzania prijímajú navstevy a s deťmi behajú po bytovke akoby sa nechumelilo? O tom že fajčia na chodbe a pritom ziapu na celú chodbu ani nevravim. Ako by ste to riesili vy?

sylvia_123
27. okt 2020

@smochi Hladela by som si svoje. Neznizujte sa k udavacstvu kvoli Covidu 👀🤦‍♀️

babulka97
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
23nika93
27. okt 2020

Mat takú susedu tak asi by ma drblo.... Zakeračka jedna 😤a co keď sú vonku keď máš frustráciu chod aj ty a nesleduj ich možno aj tebe padne dobre pokacat s niekym nez sledovať Matovica

hastrmistr
27. okt 2020

Kovid zmizne ale ty ako udavacka zostaneš do konca života, tvoje deti budú bite a týrané... Rozmysli si co urobíš!

stanulienkat
27. okt 2020

@23nika93 preco by bola zakeracka? Asi ju to rusi. Ked hulakaju na schodisti,aj mne by to vadilo.

zuzanka.zuzu
27. okt 2020

deti si dovolili behať po chodbe? no toto....... ja som tak vďačná za našich susedov 🙏 od nás všetci prijímajú rodiny, chodia nakupovať, vynášajú smeti bez náhubkov, proste normálni 🙂

stanulienkat
27. okt 2020

@hastrmistr deti byte a tyrane?? Pre boha,to co je za primitivne zmyslanie?
Autorka,asi zmaz diskusiu,lebo ta tu budu hejtovat.

23nika93
27. okt 2020

@stanulienkat tak ma smolu keď býva na bytovke kde sú deti normálna vec u nás je plná ulica deti a co im mam huby zalepit keď ich je počuť ? Fakt Vám vadia už také veci...

danusiatko
27. okt 2020

Zacnime sa vsetci udavat, totalita nastupuje. Zakaz vychadzania- na kontrolu su tu bezpecnostne zlozky.
ZI A NECHAJ ZIT.

stanulienkat
27. okt 2020

@23nika93 ako pises-plna ulica,nie plny panelak.

23nika93
27. okt 2020

@stanulienkat a v čom je rozdiel? Keď mám otvorené okná tak je ich počuť tiež.... Co majú tie deti strčiť do krytu aby dotycnu hlava nebolela.... Fakt ženy nechápem Vás co Vám všetko vadí

stanulienkat
27. okt 2020

@23nika29 My sa v panelaku nezvykneme spravat ako asociali. Chvalabohu,sme vsetci v dome tak inteligentni a ohladuplni,ze nerobime veci,ktorymi by sme rusili,alebo obmedzovali ostatnych.

danusiatko
27. okt 2020

Ked som bola mala, v bytovke sme sa ako deti hravali skoro stale na chodbach a nahanacky boli na schodisku. Boze ake sme boli neohladuplne. Som zo seba ako dietata sklamana. Spamatajte sa.

23nika93
27. okt 2020

@stanulienkat o bože tak ste... Vôbec ma to nezaujíma... Deti sú bráne ako asociali len preto ze sa chcú hrať a robia pri tom hluk no ďakujem viac mi nemusíš písať co majú sedieť za počítačom a držať ústa

lenka2710
27. okt 2020

@smochi joj moja zlata, ze zákaz vychádzania, dnes som šla okolo Pepca a kočíkom sa prejsť a Pepco plne ľudí, hlavne ze sa môže len do potravín, drogérie, lekárne 🤷‍♀️ ja chodím kocikovat uličkami, aby som stretla minimum ľudí, resp nestretla nikoho a ostatným je to sumak, či je nejaký zákaz alebo nie obchod otvorený, tak idem
A tiež som zástancom toho Zi a nechaj žiť, aj keď sa mi to niekedy nepáči co sa okolo mňa robí ale hladim si svojho a je mi dobre 😘

sasa1983
27. okt 2020

Zasexuj si a nerieš blbosti. Covid tu bude ešte mesiace a možno roky, zas veď aj horšie veci sú

alexandra2010
27. okt 2020

@danusiatko ved o to im islo, aby sme sa nenavideli, pozabijali, udavali a asocializovali. Presne si to opisala.

zuzanagarelova
27. okt 2020

@sylvia_123 nie je to núdzový stav ktorý by bol oprávnený rovnako ako ruška nemôžu byť povinné

ivca88
27. okt 2020

Kocky. Hlavne si strážte mladých ak sa bojíte. .
My chodíme na lúku s deťmi a so psom a dnes zo 4 partie kempili v rôznych častiach lúky
V každej skupinke zo 6 členov..
Sami puberťák s flaskami
Ale mne to bolo fuk. To nie sú moje deti.
Skôr by som sa bala, ci sa neotravi alkoholom

merlinja
27. okt 2020

@sylvia_123 no veď práve, že každý si hľadí svoje a nikto nerešpektuje nariadenia. tak to aj vyzerá! Nikto z nás nežije na svojej malej planétke, tak snáď by mal rešpektovať aj tých okolo.

merlinja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanagarelova
27. okt 2020

@stanulienkat keď zrušia kovid detí budú v škole a suseda nebude doma zrusme kovid psycho diagnózu a nebude problém

dominika1988
27. okt 2020

vyborne, vidim, ze sme uz vo faze, ked sused udava suseda za to, ze vobec zije...som znechutena z takychto ludi...udaj ich, nech sa paci a snad sa dozvedia, kto to bol

sylvia_123
27. okt 2020

@merlinja Ako to vyzera? Ze WHO zverejnilo ze smrtnost je 0,23% na Covid? To je cislo hlboko pod cislami chripky! Prosim studujte uz aj ine zdroje ako obmedzene v TV na SVK. Keby sa kazdy staral sam o seba, bolo by o kazdeho postarane. Ako deti na chodbe ohrozuju niekoho, kto lapi doma na riti a frustrovany sleduje zivot beznych ludi, ktorym este ostal sedliacky rozum?

kubkovamama
27. okt 2020

@smochi nijak by som neriešila.Ich vec.Im zas môžeš vadiť ty.🤷

fiona203
27. okt 2020

Ja úplne čumím, ze ako sa už ľudia dokážu zmagorit kvôli kovidu. Toľko nenávisti a hysterie.... Hanba. Prajem autorke veľa detí s kt. bude zavretá v byte a nebude vychádzať s nimi, najbližších 18 rokov, aby sa náhodou nenakazila.

sss777
27. okt 2020

@smochi
Normálne nahlásiť.
Vírusové častice sa držia aj na predmetoch v spoločných priestoroch, takže tým, že to nenahlásis, to ticho tolerujes a ohrozujes aj seba a svoju rodinu.
Nestrasim, dnes mi na Covid zomreli traja pacienti a vôbec nechápem ako môžu byť ľudia naďalej takí ľahostajní.

merlinja
27. okt 2020

@sylvia_123 tak troch slušnosti po nebolo od veci, nelapím doma na riti 👎, chodím do práce, rozhodne nie som frustrovaná. Telku nemám, čo by som tam asi tak pozerala. K tomu, či mám sedliacky rozum sa nebudem ani vyjadrovať. Asi ste študovali všetci virológiu, čo. Ide len o toleranciu. Hovorím z osobnej skúsenosti. A to staranie sa každého o seba, to vidíme v reálnom živote.

amienne
27. okt 2020

Mame bohuzial takeho suseda. Ci su chori, ci nie kazdy den je u nich minimalne jedna navsteva. Su hlucni, takze sa to neda nevsimnut kedze mavam okna na vetracku a s deckami sme vela casu na zahrade. No aj dnes si u nich podavalo klucky mrte ludi. Navyse robili pristresok. A co myslis mal niekto rusko? Neudam ho aj ked by si zasluzili. Ale raz uz som mu razne vysvetlila ked mi volal moje deti k brane bez ruska pocas prveho lockdownu, ze to spravil naposledy. Jeho odpoved, neboj sa sak mi vsetko dodrziavame 🤦. A hadaj co. Cely april lezal doma a stazoval sa nam aky je chory. On je taka papula, ze vykecava uplne s kazdym aj ked nemas o to zaujem. Takze ak sa on nakazi tak je zarucene chore pol mesta kedze nariadenia idu uplne mimo nich. To je taky ten typ, co ti lezie do osobneho priestoru a mne to teda prekaza ci bol Covid alebo nie. A nedodrzujucich susedov tu mame okolo seba viacerych ale toto je extrem.

qetka
27. okt 2020

@sss777 ocividne to este nechapu... Nechapu, ze ked obsadia lozka chori na covid, tak sa za chvilu moze stat, ze v pripade vazneho stavu nebudu mat kam ist ... Ale hlavne bez ruska a premavat sa kade tade... Dufam, ze ze ked budem za dva mesiace rodit, tak bude kde a bude tam aj nejaky zdravy doktor...