Nerada chodím k priateľovým rodičom

2. jan 2025

Baby co mam robit v takejto situacii...strasne nerada chodim k frajerovym rodicom sme spolu cca 3 roky a mne to ide strasne hore krkom...podla mna su jeho rodicia cudni, musime na navsteve dodrziavat same pravidla, ako kde mame pokladat salky, kolkokrat si umyt ruky, maju velmi staromodne nazory...proste som sa snazila to hodit za hlavu a pretrpiet to tam, ale uz to nedavam...my sa nemame ani o com bavit, priatel tiez s nimi nema extra vztah cize 2 hodiny tam mame diskusiu o nicom a trapne ticha....horsie je ze frajer stale trva na tom aby sme tam chodili, ja som mu povedala ze mi tam je zle a odul sa na mna ako male decko ze fajn on teda bude chodit sam ale rodicom povie ze ja k nim nechcem chodit...uz mam sto chuti nech im to povie...

pribinak
2. jan 2025

No však nech im to povie. Veď to bude fer voči všetkým
Ja by sim s tým súhlasila

colsami
2. jan 2025

Hlavne si to vykomunikujte. Ak raz budete mat deti, bude to este horsie (a mozno castejsie). Takze sa dohodnite na intenzite, alebo ci chodis nechodis atd.

sense
2. jan 2025

Ako často tam chodíte? Prečo trvá na to. Že tam máš chodiť keď ani priateľ sa s nimi nemá o čom bavit

nynia
2. jan 2025

Čo by sa stalo keby si tam vôbec nešla a len on? Ja teda tak nerešpektujúceho priateľa si neviem predstaviť keby vedel, že nerada tam chodím a by ma "nútil".

januska12323
2. jan 2025

A čo keď im to povie? Veď je to pravda. Tiež neviem prečo ťa núti dve hodiny niekde sedieť kde ti nie je príjemne. Raz za čas by som sa prekonala a inak nech chodí sám.

autor
2. jan 2025

@sense chcel by kazdy tyzden....ja sa ledva premozem raz za mesiac...vobec neviem preco...ked som sa ho pytala tak len povedal ze uz su starsi treba s nimj viac byt

1sally12
2. jan 2025

Tak nech s nimi je viacej on. Ja tiež občas idem k našim bez priateľa a nikto z toho drámu nerobí.

0silvia0
2. jan 2025

A on k tvojim chodi rad a casto?
Ja by som na tvojom mieste isla zo slusnosti raz mesacne, ostatne razy nech ide sam a buduje si vztah s rodicmi.

lonely66
2. jan 2025

chceš takto žiť ďalších 30 alebo i viac rokov? kým budú jeho rodičia nažive? ak áno, zotrvaj s ním... pre mňa s mojím dnešným "rozumom" by toto bola obrovská stopka vzťahu. toto lepšie nebude. ani keby prišli deti, nebodaj...

a čo znamená, že sú starší? majú 70?

autor
2. jan 2025

@0silvia0 on k nasim chodi rad lebo su proste uplne ini, moze sa u nich spravat ako doma...a uz aj na to mi povedal ze tak ani on nebude chodit k nasim ked ja nechcem k jeho ...ja v tom problen nevidim, len viem ze to robi z trucu a moji rodicia to neriesia ale jeho ked nepridem tak stale sa pytaju preco som neprisla a v kuse do toho rypu....pritom aj ja mam rodinu a chcem byt aj s nimi niekedy mam pocit akoby ma chceli odstrihnut od mojej rodiny ze len oni existuju a nikto iny

autor
2. jan 2025

@lonely66 ano maju nieco cez 70

martul
2. jan 2025

a teda problém je kde? Že mávajú šálky hore na poličke a ty ich necháš na stole? Alebo teda čo také hrozné sa u nich deje? Vypočuť si staromódne názory? Tvoji rodičia sú mladí a pokrokoví a súhlasíš s nimi na 100% vo všetkom? Lebo to, že majú ľudia rozlišné názory je normálne, veď ti nikto nekáže kývať s hlavou a súhlasiť.

lonely66
2. jan 2025

tak potom beriem späť. nech si tam chodieva on a ty zo slušnosti raz za 2 mesiace zájdi s ním.... nevidím dôvod, ak ste si nesadli a nemáte si čo povedať, aby si tam trčala víkend čo víkend.... ešte napíš koľko km je to od miesta, kde bývate vy?

ja_bb
2. jan 2025

Toto bude pokracovat vecne a ešte to skončí, že sa o nich budete starat. Niekedy je lepší penzion. Keď niekomu nie je dobre,nema tam chodiť a ten druhy to ma chapat. Toto máš mat cely zivot,ak budete spolu? Neberies si len partnera,ale celú rodinu. Ak chcete byt spolu,vidím to na obcasnu navstevu a spravte si vlastny zivot. Ak to nechce chapat,sla by som od neho :/

sense
2. jan 2025

Tak nech on chodí sám a ty choď k vašim. Neviem si predstaviť byť každý týždeň u partnerovych rodicov

lonely66
2. jan 2025

autorka, usudzujem, že vy máte okolo 40 rokov s partnerom, keď jeho rodičia majú 70... keď to nejde inak, tak mu navrhni, že nech chodieva na víkendy on k svojim, ty pôjdeš k svojim. ako keby ste mali 20 a neboli ešte usadení. vieš, ak by boli nevládni, ešte pochopím, ale to rýpanie a štekanie na tvoju osobu, toto nepochopím. keby boli normálni, iste by si šla s ním častejšie a aj pomohla. ale ak ťa má stále niekto kritizovať.... veď už nemáš 10 rokov, aby ti hovorili čo kde a ako... a už keď sa im niečo nepáči, nech si to prerobia, keď odídeš. ja neviem, mne by toto vadilo, vážne.

autor
2. jan 2025

@martul tazko je to opisat to by si musela zazit...ale ked urobia kavu napr tak nas stale upozornuju ze ako som polozila salku, ze blizko, daleko od okraja stola...pritom je to hlupost...nepadne...jednoducho toto som ja mala doma ked som mala 3 roky...tak mozno take divne mi to pride

autor
2. jan 2025

@lonely66 je to v rovnakom meste pricom moja rodina byva 150km od nas

lonely66
2. jan 2025

autorka, možno majú tú tú obsedantno kompulzívnu poruchu či čo. ale chápem, že to naserie... no a ak ich máte v rovnakom meste, a vaši ďaleko, tak porozmýšľaj, čo s tým. buď tam bude chodiť sám a ty budeš s tým v pohode alebo ti to bude vadiť (však už nie ste najmladší) a časom sa vzťah aj tak rozpadne. lebo mňa by z takých ľudí porazilo... alebo ak si finančne nezávislá a máš auto, tak môžeš zájsť k vašim aj tých 150 km....

autor
2. jan 2025

@lonely66 no rozmyslam co do buducna veru lebo som si vedoma toho ze to bude len horsie

lenka_da
2. jan 2025

Len ma tak napadlo... máme jedného člena domácnosti, čo tiež dáva šálky na krajíček stola a popri tom rozhadzuje nekoordinovane rukami a mňa ide z toho rozhodiť. Ostatní to nerobia. Možno je to aj tvoj prípad 🙂

lonely66
2. jan 2025

tak ti úprimne držím palce... láska je pekná vec, ale človek by sa mal dívať na svet a život aj prostredníctvom rozumu, nielen srdcom. doba, kedy žena pretrpela všetko, lebo to tak "chodilo", je už dávno preč. snáď všetko dobre dopadne a nech teda akokoľvek, ty budeš spokojná a šťastná.

caroline_
2. jan 2025

nech im to povie,ja som tiez prestala chodit na vsetky nutene akcie a navstevy muzovej matky,co je na tom?za to ze su to jeho rodicia a ako pises nemaju extra vztahy tam chodit nemusis,vela je takych rodin...o co je to horsie ako keby sa neznasate a chodila by si tam lebo sa to patri? skor nechapem naco tam chce chodit on,ale ok...

autor
2. jan 2025

@lenka_da nie toto moj pripad nie je...tam ide skor o to ze ak veci ktore su uplne nepodstatne neurobim tak ako oni tak ma hned opozornia...proste ako v materskej skole

klotildabazarik
2. jan 2025

Riesis uplne kktiny, tak tam, proste nechod😂 alebo vydrz co si male decko🙄

madeincssr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gelifil
2. jan 2025

@0silvia0 ved tam ide raz mesacne...

janinah
2. jan 2025

Nemusíš tam dve hodiny sedieť pri stole a povinnne udržiavať debatu.Ved sa ponúkni niečo spraviť,nemajú zahradu,dvor? Môžeš byť u nich a nemusíš tráviť čas meter od nich.
Tebe by sa páčilo,ak raz budeš mat syna a on by odmietol k tebe starej chodiť,lebo jeho frajerke by sa u vás nepáčilo? Si dospelá a ten chlap si hádam stojí za dáky kompromis.
Časom sa naučíš aj tu šálku postaviť na správne miesto,teda ak budeš chcieť.

0silvia0
2. jan 2025

@madeincssr uz to pisala vyssie, pytala som sa to iste

0silvia0
2. jan 2025

@gelifil no ved partner chce castejsie, ale ja by som tam raz mesacne sla, vydrzala to hodinku zo slusnosti aj nadalej tak ako doteraz.