Neprispôsobivý sused

erienka
19. jún 2015

Nastahovali nam do vchodu suseda v celom regione (mozno i na slovensku, kedze uz o nom bola svojho casu reportaz i v telke) znameho tym, ze zhromazduje zelezo a rozny odpad. Tymto sposobom prisiel o svoj dom, prestahovali ho k nam do bytovky, byva v garsonke o poschodie nizsie. Z balkona vidim jeho balkon i bordel, ktory sa tam hromadi, resp. vacsinou tasky a nadoby s jedlom. Horsie vsak je, ze ako boli teraz tie horucavy, z jeho bytu zacal prerazat smrad i na chodbu. Smrdi to najma na jeho poschodi a siri sa to smerom hore. Okolo jeho bytu kruzia muchy. Je nejaky sposob, ako ho prinutit, aby s tym nieco urobil?

lilimoni
19. jún 2015

@erienka podat staznost na bytovy podnik 🙂

prasiatko30
19. jún 2015

no neviem - asi socialka, policia a furt otravovat - ono tito so syndromom de diogenes to mas tazke on uz iny nebude a pokial to nevyhlasia ako problem zdravia pre okolie tak si mozes .... ☹

deltaa
19. jún 2015

pomoze iba zavriet dozivotne na psychiatriu. To su chori ludia co toto robia.

pribinak
19. jún 2015

Kontaktuj úrad verejného zdravotníctva ci ako sa to vola a hygienu, hmyz môže poškodiť zdravie deti aj dospelých, časom sa môžu pridať myši ci potkany

lenbea
19. jún 2015

@erienka to je choroba, treba ho niekde udať, zoberu ho na psychiatriu a dajú lieky, možno to pomôže, ale fakt je to choroba. spravte domovú schôdzu a tak nejako to riešte.

cacianka
22. jún 2015

existuje zákon a VZN obce/mesta, kde je uvedené, že sused nemôže obmedzovať tvoje práva na užívanie a smrad, hmyz ti zabraňuje ... pohľadaj si na nete, aj tu to už bolo.
želám ti pevné nervy a spolupracujúcich susedov, len ked sa spojíte, lepšie niečo dosiahnete.
hygiena sa teraz volá verejné zdravotníctvo ...