Zdravím, vo vchode máme susedu, ktorá pije a následne si potom hlasno spieva, vykrikuje a pod. Býva rovno nad nami a izbu má nado mnou, takže počujem všetko! Každý výkrik, každé padnutie, všetky piesne. Robí to či cez deň alebo v noci, to jej je úplne jedno. Funguje to takto už strašne dlho a mne to už fakt lezie na nervy a nebaví ma to, keď sa v noci takmer vôbec nevyspím a potom idem do školy alebo sa mi treba učiť a ona vrieska. Dohovoriť sa s ňou nedá, veď ako aj s opitým človekom. Keď sa stretneme, keď je triezva, tak sa len ospravedlňuje, ale ďalší deň pokračuje znova. Keď zavoláme políciu (buď my alebo iný sused), tak tí síce prídu a dohovoria jej, ale to je všetko čo môžu urobiť, takže sa buď neukľudní ani vtedy, keď tam sú oni alebo na chvíľu hej a potom ide zase. Býva tam aj s exmanželom, ktorý na ňu ako-tak dohliada, ale ten tiež nie je stále doma a už aj jeho to unavuje stále sa s ňou hádať. Je zbavená svojprávnosti a na starosti ju má mať dcéra, ale tá tu nežije. Už ma to takto nebaví a bolo by fajn, keby sa ju dalo odtiaľto nejako dostať. Neviem však ako postupovať, či máme spísať nejakú petíciu alebo sa obrátiť so sťažnosťou na mestský úrad alebo to riešiť rovno cez právnika. Poraďte prosím, ak máte nejaké skúsenosti v tejto oblasti.
a pokuty za rusenie nocneho kludu jej nedavaju? lebo policia ich ma pravo dat, zvlast ak sa situacia stale opakuje. Volal by som ich kazdy den a dohodla sa so susedmi,ze budete volat na nu policiu stale niekto. A tiez sa stazovat na bytove druzstvo, normalne ofiko podat staznost viacero susedov,ktorych sa to tyka. Ked vas bude viac tak to nemozu len tak zamietnut pod koberec a rovno im pohrozit pravnikom, aby to naozaj riesili. A neodkladali. Peticia je o nicom,to by musela rusit cele mesto a nie par ludi. Ale hromadna staznost ma svoju vahu. My sme takuto susedu mali, bola umiestnena do nejakeho domova, bola asocialna a cely vchod smrdel. Dlhsie sa to riesilo,lebo ludia sa hanbili, niekto vosiel dnu a strasny smrad ho ovalil, chovala tam macky a aj jej to tam podechlo. Tiez holuby. No proste bordel. Ked ten byt museli cely vycistit a druzstvo ho predalo niekomu,tak tam chlapi chodili v maskach. Lebo kadeco tam teda bolo...
Podla mna,ak je nesvojpravna a je zverena dcere,ta by mala byt s nou.Cize toto nieje ani tak pre policiu,ale pre urad socialnych veci
@krissy1 A kde v hrobe?ved pisala,ze dcera uz nezije,tak ako moze byt s nou 😀
@pupavka123 píše, že dcéru tu nežije, nie že nežije vôbec 😉
@pupavka123 pise, ze ta TU nezije, nie ze dcera nezije 😉
uf,som sa zlakla,ze neviem precitat vetu 😀
@vero125 presne toto riesila moja znama...dva roky, potom uz z toho normalne zacala chodit po lekaroch, nervy v kybli...musela to riesit normalne na okresnom urade, podaj staznost..zaplatis 16 e spravny poplatok..pani nad nou sa sice neskludnila totalne, ale urcite sa to neda porovnat s tym, co robila dovtedy..