Nepríjemná suseda

sinsity
15. máj 2023

Dobrý deň píšem zasa o tej susede čo pred pár dňami s deťmi. Ale o inom, jedno dievča z nášho vchodu šlo domov a akurát jej manžel fajčil, sledoval ju kedy vojde dnu aby jej začala ona nadávať že proste niečo sa o polnoci začala s niekym rozprávať v byte, aj keď tam nik nebol, potom začala, že toto je posledné varovanie, a ak nie tak jej vybije zuby , chcela by som vedieť čo s tým robiť, lebo na také dievča si dovolí ale na dospelú osobu nie, tak neviem či to je vyhrážanie. (To dievča bude mať 15 )

beata_k
15. máj 2023

@sinsity A ty si matka toho dievcata?

sinsity
autor
15. máj 2023

@beata_k nie suseda

svokrinjazykmonika
15. máj 2023

@sinsity a ty si v akom vzťahu ku tomu dievčaťu? Každopádne by som uvedomila rodičov, toto by mala riešiť hlava rodiny. Akože keď si predstavím žeby toto povedal niekto našej dcére, tak manžel by im to veľmi rýchlo vysvetlil že toto si dovoľovať nebudú. A nasr.tá matka je ešte nebezpečnejšia ako otec. A na taký susedov treba volať aj políciu pokiaľ vás obťažujú a šikanujú. Oni im to veľmi rýchlo vysvetlia. Ale čo bola prvá téma, to neviem.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
15. máj 2023

určite by som oznámila rodičom dieťaťa... ak ocinko bude stáť za to - so susedou si poradí...

sinsity
autor
15. máj 2023

@deti95060810 to je problém že otec s nimi nežije len matka

sinsity
autor
15. máj 2023

@svokrinjazykmonika ona to neurobila prvý krát lenže do mňa si nezačne hneď zmizne spred vchodu keď ma uvidí, ale do maloletej si hneď začne

matullienka
15. máj 2023

@sinsity kľudne choď za mamou tej dievčiny a povedz jej to. Ak by nemala odvahu ísť za tou susedou sama, že rada s ňou pôjdeš a susede treba dôrazne vysvetliť, že keď sa jej vyhrážky budú opakovať už to budete riešiť cez políciu

sinsity
autor
15. máj 2023

@matullienka samozrejme že pôjdem i keď myslím že to je zbytočná energia keďže raz to už bolo jej povedané a zasa vyríva

matullienka
15. máj 2023

@sinsity tak ja by som spoločne so susedou podala trestné oznámenie za vyhrážanie. Keď jej príde predvolanie hrebienok jej rýchlo spadne.ked už nestačia slová treba konať

ahhola
15. máj 2023

Naši mladí majú v bytovke kamery zo zaznamom, takú filcku by len vyhľadali v zázname a hneď by išlo TO za vyhrážanie policajtom.
To si nesmie dovoliť, chore tupelo. 👽

sinsity
autor
15. máj 2023

@ahhola tak to by sa tu vážne hodilo aby nevyskakovala