nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).
vadilo.
Ak to chapem spravne, ide o vztah s niekym, kto je asi z ineho mesta (kedze ide o turistiku), nikdy som u neho nebola, sme spolu 2-3 roky (asi). Tak v tom pripade nie, keby som mala takyto vztah, tak asi by mi nic nepripadalo cudne.
No ked sme boli s manzelom este spolu tiez asi 2-3 roky, tak ked sme isli zo spolocnej dovolenky aj s jeho rodicmi, tak ma pred nasim domov vysadili, ja som sa pozdravila a odisla a ani ma naaaaaaaaaaahodou nenapadlo, ze ich mam zavolat aspon na kavu ku nam domov. Mne jednoducho taketo veci nedopinaju. A este aj po vyse 5 rokoch pocuvam k tomu pripomienky, ked sa sa dostaneme k pribuznej teme.
Hihi, to je zase témička 🙂... Ale nie, prepáč. Jasné, že by mi to vadilo! Ale možno si to chce nechať na inú príležitosť ako zastávku v rámci turistiky....
ono niekedy cloveku nedocvaknu hned veci...my sme sa (este s byvalou ex) svokrou raz stretli v obchodaku. Toootalne upotene, s nakupnymi taskami....a debatili sme asi cca 2 hodinky a o par metrov dalej bola cukraren kde sme sa fakt mohli v klude posadit, dat si kafe abo dajaku vody....len proste nas nenapadlo vtedy...tiez az potom ked sme dosli domov, ze "jeeeezkove oci"
@jasminet s rodicmi, zenou, detmi 😀 sak toto
ale mozno mu len nedopina, ako tu uz padlo, sak treba sa opytat, nie? to ako by ste sa oddelili od skupinky turistov, skocili kuknut dom a potom ich dobiehali, ci ako?
mozno prave nieco preraba, alebo tam ma otca co marodi, alebo mu nedopina, jeho sa pytaj, nie tu.
Mne by to mohlo vadit, keby som bola v takej situacii a potom by som sa mohla hanbit, keby mi vysvetlit, ze pre nejaky banalny problem nemohol a ze co som sa neopytala, povedal by mi hned.
@henikav v čom? mne by sa nepáčilo, keby že sa mi niekto nanominuje len-tak, bez pozvania, ani vlastná matka, ani sestra, ani frajer....či ako si to myslela? mne príde logické pozvať v zmysle "budem rád ked sa zastavíš" určite by som nepovedala sama od seba "vieš čo idem okolo teba, stavím sa"
a žije s rodičmi
@sheldonc no ja neviem, ale keby mi hocikto povedal "pôjdem okolo teba s partiou cudzích ľudí" tak by ma veru nenapadlo tú osobu pozývať... ostatní čo, budú sedieť pred domom, kým vy si vybavíte svoje? či budeš potom dobiehať? mne to príde také akože chápe, že máš svoju aktivitu a nechce sa ti do toho montovať...
a teda nabudúce odporúčam nečakať, kým chlapovi docvakne, ale na rovinu - cez víkend mám cestu okolo, čo keby sme sa stretli? prípadne trošku vternejšie "čo keby som sa u teba zastavila" ...
@sheldonc A už si tam u nich niekedy bola? Možno sa len bojí predstaviť ťa rodičom ako oficiálnu partnerku, aby si si niečo nenamýšľala.
@sheldonc aha, no ved ok. Ja ked tvorim oficialne par s niekym, tak mu poviem dovalim sa v piatok o 17tej, chystaj kavu 🙂 a mozes aj zakusky a vonavu postelnu bielizen... 😀 😀 😀 V tom mi to pride zvlastne ze musis cakat na pozvanku? Alebo potom spolu len chodite von, bavite sa, uzivate si, ale to pre mna nie je oficialny par. Ale to je hra na slovicka, kazdy si moze pod tym predstavit nieco ine.
tak zase slusnost kaze ze na navstevu idem len vtedy ked som pozvana a to radi aj eticky kodex, ze na navstevu ideme len ked sme pozvany. Osobne ma islo porazit jak som mala jedneho napadnika a ten sa silou mocou chcel nasackovat ku nam domov. Ze kedy na navstevu pride, kedy na kafe...ta ciboha tvojho, vtedy prides ked ta ja pozvem a nie ked sa ty pozves sam od seba! To ako to dopadlo, si domyslite, dostal take dovi-dopo ze sa nestihol ani cudovat!
Ale ked je tam vztah, dlhodoby...no tak to asi bude niekde inde pes zakopany 🙂
@lubkavargova1 no dobre, ale boli ste oficialny par? (ale si ma rozosmiala s tym ciboha tvojho) ci to bolo len take otukavanie, spoznavanie, chodenie..? Jasne ze v takom pripade by som aj ja cakala na pozvanie, ale zas v tomto pripade ide o to ze su cela skupinka turistov, mozno preto ho to nenapadlo pozyvat 😉
ty si za 2-3 roky ešte nikdy nebola u neho?a jeho rodičia ťa nepoznajú?...vadilo.....ale ja by som sa tam pozvala sama už dávno,ono totiž jeho bývanie a jeho správanie sa k rodičom a svojmu majetku by mi o ňom dosť napovedalo 😉 a to by ma zaujímalo ho poznať z tejto stránky
@henikav nie, este sme sa len zacali spoznavat, ale celkovo mi vadilo ze isiel na to tak zhurta. To ako mi mocno vadilo...nie kazdy narusa svoje kruhy.
Ktovie, mozno fakt nechel tam mat celu skupinku, alebo ktovie.
@sheldonc
a vie, ze pojdes okolo?
a ty si uz u nich bola?
ked idete ako skupinka, mozno tam nechce vsetkych, ale zase je to blbe pozvyt len vas - ostatni budu cakat pred brankou? ci ako?
😕
Vadilo by mi to. Asi by som išla nejakou inou cestičkou a nie popred nich. Možno ho nepoznáš tak dokonale a doma skrýva prekvapenie.... manželku a zo 3 deti
2-3roky vztahu a potrebujes pozvanie do jeho domu ani len kluce nemas -to nie je partner.Partneri zdielaju viac hoci spolu nemusia byvat. Partneri zdielaju financne naklady sukromie atd. Partner by mal byt u teba ako doma a ty unho. Navzajom sa podporovat stat pri sebe .. V pripade ukoncenia vztahu sa kluce vratia kazdy si zoberie svoje veci co mal u toho druheho spet a je koniec...hoci spolu nebyvali ocas tam jeden prespal a zubna kefka tricko alebo take veci by sa tam mali nachadzat...
Ste len priatelia (s vyhodami) co sa stretavaju 2-3roky. Ak ste mladsi rocnik tak ste len frajeri..ak ste starsi..tak ten vztah je velmi neurcity z jeho strany asi mu to vyhovuje takto.
Mna by netrapilo ci ma pozve ked pojdeme okolo vramci turistiky skor ten vztah ako celok..ci nechces viac po tych rokoch aby to rastlo?ci ti toto staci..?
@sheldonc mozno ma v dome manzelku a deti 😀 😀 😀
@sheldonc mozno len nema upratane, alebo nieco dorobene a na prvy raz sa chce pred tebou ukazat paradnym domovom
@sheldonc tvorite par a potrebujes pozvanie?? Mne to pride zvlastne 😉