Ahojte baby. Nevedela som do akej kategórie to mám písať tak som napísala sem. Mam priateľa a už asi cca 2 mesiace pozna ho uz skoro cela moja rodina...ja mám 26 a on 32 r. Ale začalo ma troška trápiť ze zatiaľ on nespomína niečo také že by ma chcel predstaviť svojim rodičom ...vedia o mne že existujem aj sa rozprávame že čo sa u nich deje alebo u nás ..ale predsa nespomenie ze by ma chcel predstaviť. Ja som mu raz zo srandy povedala že možno o rok ich spoznam ak nám to vyjde. Čo si o tom myslíte? 📀 s priateľom si rozumieme aj moja rodina si ho obľúbila. Dakujem.
Nie kazdemu to pride rovnako dolezite. Ja som sa s priatelovymi rodicmi spoznala po par rokoch. Ale u nas to nikoho netrapilo.
Tak po dvoch mesiacoch je trosku skoro predstavovat rodine, To si clovek este nie je isty, ci to vobec vydrzi, ci z toho bude vazny vztah a mozno nechce predstavovat kazdu zenu svojim rodicom, pokial si nie je 100% isty, ze vam to vydrzi... Podla mna este trosku vydrz, netlac na pilu. To, ze ty si ho hned predstavila, neznamena, ze on to citi rovnako. Mozno keby to bolo na nom, tak este s tvojou rodinou nie je zoznameny.
Sme spolu pol roka len 2 mes.ho pozna moja rodina. Mna to ako ze nesuri ja som len chcela pocut ine názory nato....lebo kamoska mi vraví ze by som uz mala poznať jeho rodinu. Aj mne sa to zdá skoro...predsa chalan väčšinou vždy prvý spozná priatelkinu rodinu a ona neskôr. Alebo? 🙂
@aalzbetkaa Podla mna je to v pohode, ja som priatela mojej rodine ukazala po 8mes. vztahu, on mna po roku asi a sme s tym uplne ok, cakame uz druhe dieta 🙂 A nie je to vzdy pravidlo, je to aj tak ako to maju tie osoby nastavene a tak a ako to vnima rodina, napr, moja kamoska donesie domov chalana aj po tyzdni ukazat a vydrzia tri mes. jej rodicom to nevadi a nasi aj moji aj priatelovi chceli poznat az ked to bude vaznejsie...
2 mesiace, ako to si ho nejak skoro predstavila 🙂 on má predsa o trocha viac rokov a fakt ako je to prepáč ešte ako tak krátka doba a chlapi to vo všeobecnosti majú tak trocha inak. nerob z toho drámu, fakt ešte nemusíš
Ja som cakala, ze spolu chodite rok, dva a stale nic. Podla mna je to ok. Ono je to tazko povedat kedy je ten spravny cas, vsetko zalezi od tej rodiny. Mozu tam byt vselico. Netrap sa tym a hlavne davaj na svoje pocity nie kamoskyne.
Podla mna je na to este skoro, akoze ked tebe nerobilo problem ho uz takto na zaciatku predstavit rodine tak okay, niekto je v tom taky otvorenejsi ale on podla mna chce este pockat ako to pojde medzi vami dalej, lebo vies po dvoch mesiacoch sa este uplne neda povedat ako vazne to medzi vami bude a vacsina ludi je proste taka, ze s rodinou zoznamuje az neskor ked si je tym partnerom isty. Hlavne teda ked on uz ma po tridsiatke
Ešte ti bude svokra liezť na nervy, neponáhľaj sa dievča 😉
Ďakujem dievčatá 🙂 takže kamosku to trápiť nemusí ....je to naša vec čo kedy ako 😀
@aalzbetkaa tak kamosku to ozaj trapit nemusi
Nestresuj sa, je to uplne v pohode, Niektori spoznaju novych svokrovocom az pri planovani svadby 🙂.
Ja som žiadneho zo svojich frajerov rodičom nepredstavila skôr ako po roku chodenia ... svojho už teraz manžela som im predstavila po 15 mesiacoch intenzívneho randenia ... takže času dosť, vôbec nič za tým nehľadaj 🙂
@aalzbetkaa
Tak ja som svojich “svokrovcov” spoznala snad po 6 ci 7rokoch chodenia 😂 aj to bola nahoda nic planovane.
Pol roka chodenia je este kratka doba tak nestresuj ze ich nepoznas. Niekedy to neni na skodu spoznat ich neskor
@aalzbetkaa ste už obaja dospelí, prečo si myslíš že má mať potrebu ťa predstavovať? veď sa ešte nejdete brať....možno ak by ste spolu žili tak by bolo fajn aby ho poznala aj rodina(teda aspom niekto z rodiny), ale pokiaľ nečakáte spolu dieťa alebo sa nejdete brať - tak načo?pol roka je málo, o pár mesiacov spolu už ani nemusíte byť ....
Podľa mňa je to strašne skoro po 2 mesiacoch 😳
@aalzbetkaa Neponahlaj sa s tým, časom budeš možno rasa, keby si ich ešte vôbec nepoznala 😜
My budeme s priatelom spolu vo februari 2 roky a tiez nepoznam jeho rodicov, ale u nas je problem aj v tom, ze my zijeme v BA a jeho rodicia v ZV, ja mam male dieta z predosleho manzelstva, takze nejako este sa to nepodarilo skoordinovat, aby sme sa dostali spolu do ZV, ale teraz nedavno spominal, ze uz tam niekedy pojdeme spolu na vikend a predstavi ma..Ale detektivku z toho nerobim, ze ich este nepoznam, on pozna mojich rodicov a brata, cast rodiny spozna onedlho na oslave narodenin mojej krstnej dcery..
@aalzbetkaa bud rada ja som s mojim skoro 4 roky jeho rodinu poznam celu ale od nas nepozna nikoho lebo ho nechcu spoznat podla nich je naruseny hajzel ktory je sobec a mysli len na seba. Teraz ho pozyvala sestra k nim ale povedal ze nejde a medzi nami povedal ze ked oni nie su ochotny ho spoznat tak ani on. Trapi ma to ale co narobim nutit ich nemozem. A sestra jedine co povedala ze je obycajny zbabelec a ze jej frajer by to neurobil. Lenze moj je v nevyhode,ze ho nechce cela rodina. Tak ci tak by boli radsej kebyze sa rozideme
Mňa predstavil po troch mesiacoch chodenia, pretože to so mnou myslel vážne. Takže môj názor je, že by vás už mal predstaviť, nemáte 18, ale vek na vážny vzťah. Ak to s vami teda myslí vážne.
Po dvoch mesiacoch by som sa mozno ani nepriznala, ze mam frajera, nie to aby ho poznala cela moja rodina. Ak to s tebou bude mysliet vazne aj po mesiacoch (mozno aj roku) , tak ta rad predstavi. Uzivaj si chvile s nim, naco su vam zvysni z rodiny. Ste na zaciatku. 😉
@aalzbetkaa ani moj uz manzel ma nechcel brat k nim domov .. Normalne sme sa rozpravali o jeho rodine, on je u mojej rodiny vareny pečený proste ho maju radi a mna jeho rodina neznasa, jeho mame mojej svokre som od prveho momentu nesadla, svokrovi tiez. A sam mi po asi roku chodenia povedal, ze nechce ma k nim brat lebo vie ze sa tam nikdy nebudem dobre citit. A tak fungujeme do dnes vlastne. Chodim tam, len ked musim. Cize netlac na pilu, mozno ta tvoj priatel nechce brat k jeho rodicom z urcitych dovodov...
@aalzbetkaa reálne máš vážne 26 rokov? A to sa fakt riadi tým, čo povie kamoška, že by si mala?
Moj svagor prave minuly tyzden prisiel prvy krat predstavit svoju priatelku rodicom...su spolu od maja...ja som sa napriklad s mamou mojho manzela zoznamila az ked sme spolu boli rok aj 4 mesiace...takze mne to nepride divne ze po pol roku ta este doma nepredstavil
@aalzbetkaa myslim si o tom to, ze ste prilis kratko spolu a niekedy je lepsie, ked sa blizka rodina predstavuje az neskor. ty si to citila inak a preto si ho predstavila, no on este chce pockat a byt tebou to respektujem.
@bielavlcica no tak co vsetko sme si tu uz precitali o tvojom priatelovi, ani ja by som ho veru spoznat nechcela...
Ale akoze nerozumiem tej vete, ze sestra ho pozvala, on odmietol, lebo ona nema ochotu ho spoznat??? Ved to, ze ho pozvala, nie je ochota??? Nehnevaj sa, ale nie je to prva vec, co dosvedcuje, ze ten tvoj priatel je fakt nejaky pomateny...
mňa svokra videla prvý krát keď som bola v 7 mesiaci....😀😝
Ja som svokru spoznala az rok a 3 mesiace po svadbe a skoro 2 mesiace po narodeni nasej dcerky a po internetovej hadke, ze som harpya. Teraz si perfektne rozumieme.
@amelie2017 to prečo??
ak vam to bude dobre klapat, tak si myslim, ze ta predstavi, len ako 2 mesiace, to je podla mna hrozne kratky cas na to, aby ta v podstate po 2 mesiacoch predstavil rodicom
ste spolu dva mesaice a pozná ho celá tvoja rodina?
alebo ho 2 mesiace pozná skoro celá tvoja rodina?
možno len nechce po krátkom čase niekoho predstavovať rodičom a zvyšku rodiny, čo je na jednej strane pochopiteľné 🙂