Nepotrebujem byť šťastný

15. júl 2024

Ahojte. Ako brať to, keď sa chlap vysloví, že on nepotrebuje byť šťastný. Je mu stačí, keď to funguje. Čiže nepotrebuje milovať, a teda má ani nemiluje (to viem) a prečo potom pozerá vonku po ženách, tak že si to nemôžem nevšimnúť. Ďakujem za názor.

colsami
15. júl 2024

Neviem ako toto brat, to je prudko filozoficka otazka. Prakticky ale neviem naco si s chlapom co Ta nemiluje a vies o tom?

jaass
15. júl 2024

Môj názor, prečo s takým človekom si vôbec v kontakte? Čo ti do života dava?

lindous
15. júl 2024

Mne to príde akoby mal problém sám so sebou a neveril, že si zaslúži byť šťastný alebo, že by vôbec mohol byť šťastný a teba ťahá so sebou… otázka je, či sa aj ty chceš utápať v nie šťastnom vzťahu alebo sa posunieš ďalej… pamätaj, že na záchranu treba dvoch a vôľu na oboch stranách

gulka123
15. júl 2024

Aký máš dôvod byť s človekom, ktorý ta nemiluje???? Asi ma veľa peňazí alebo pekne auto, však?.. 🤦🏼‍♀️

mabenn
15. júl 2024

Nejaky spekulant toto...

vanilkovazmrzka
15. júl 2024

Ma take mizerne sebavedomie, ze je s tebou, lebo sa zadarilo, a nema vyssie ciele /mat zenu ktora sa mu skutocne paci/ a radsej si vybera pohodlnu istotu?

Nechcem aby to vyznelo voci tebe zle, ze ty si akoze nejaka nizsia liga, to vobec nie, len cisto ten jeho pohlad je taky, ze mi pride ze je uplne rezignovany sam zo seba, ze sa o nic “lepsie” nepokusa? Ale stale sa na pekne zeny pozrie lebo sa mu proste pacia.. neviem ako inak si to vysvetlit

egonsk
15. júl 2024

neni to tak, ze chce povedat - nemusim byt stastny, ked je o mna takto dobre postarane po kazdej stranke? 😃😄

enmery
15. júl 2024

Sú aj ľudia bez citov. Ale to sú už psychiatrické diagnózy. Ty sa nezamýšľaj nad tým, prečo on nemiluje a nepotrebuje byť šťastný. Ty sa zober a iď od neho do het.

lenkalienka321
15. júl 2024

No musíš si vybrať, či ani ty nepotrebuješ byť šťastná a ostat s ním, alebo sa pokúsiť nájsť šťastie s niekým iným, kde je aspoň šanca.

lenkakravcova
15. júl 2024

Možno je to myslené tak, že človek nepotrebuje byť šťastný v zmysle hľadať naplnenie všetkého. Mať majetok.. mať všetko čo chce. Ale skôr myslí na to ako byť dobrým človekom, i keď nie je úplne spokojný a nemá všetko čo by chcel.
?
Inak neviem

nika23t
15. júl 2024

No, asi nepotrebuje byt šťastný s Tebou, keď pozerá po iných. Asi to zatiaľ nezazil, nepozná ten pocit. Alebo už zažil a viac nechce. Kto vie. Teda, on vie.

pralinka25
15. júl 2024

ale ved kopec ludi ma problem s emociami. kludne moze byt na autistickom spektre co nevylucuje sexualnu potrebu a pozeranie sa po inych.

mamamasama
16. júl 2024

Mne toto skor pride ako. Som s tebou, len preto, aby som nebol sam. Som dost skaredy na to, aby som mal na lepsiu, tak mi stacis ty. Otazka znie. Staci to tebe?

mamamasama
16. júl 2024

@vanilkovazmrzka až teraz som si prečítala komentár. Presne moje myšlienky.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
16. júl 2024

tymto clovekom ta stastie necaka. bude to len horsie. chod dalej.

pragmaticka
16. júl 2024

Že to už vzdal a rezignoval…zmierený s osudom a s tebou ako ženou ktorú nelubi a nie je s ňou šťastný …ešte niečo treba preložiť???🤣🤣

demodun
16. júl 2024

Posun ho ďalej.
Nemá rád bozky, všetko okolo rieši, permanentne nasratý... Toto chceš?
Teraz to ešte dávaš, ale za pár rokov z toho budeš na prášky

domkakvet
16. júl 2024

Je s tebou, lebo mu vyhovujes aj ty, ked ze lepsiu zatial nezbalil.

retatka
16. júl 2024

Nie si pre neho tá pravá,no pokiaľ sa nenájde lepšia aj ty postačíš.Proste keby mala o neho záujem taká ktorá by sa mu páčila ,za tebou sa ani neobzrie .Kašli na neho ,nájdeš si lepšieho ,čo ta bude skutočne milovať ,tento ťa ťahá len dole .Nech si čumi koľko len chce ,len ťa provokuje ,vôbec nereaguj na neho .A vadi mu asi preto ,keď ideš s kamošmi von lebo podľa seba súdim …

som_realistka
16. júl 2024

Robíš mu servis, kým stretne inú co sa mu zapáči a aj sa oňho postará, tak mu stačis aj ty.

som_realistka
16. júl 2024

A kontroluje ta preto aby si si nenasla skôr ty niekoho s kým ti bude fajn, ak sa má Vás vzťah skončiť, chce to skočiť on

tykat
16. júl 2024

Nechapem naco riesis chlapa co nepotrebuje byt stastny a tym vysvetluje ze ta nepotrebuje milovat.

Tu chces co? Ked si odpovies tak za tym chod. Asi nemas ciel "byt s chlapom ktory ma nemiluje a pretiahol by asi najradsej vsetko co ma <>..."

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ema7813
16. júl 2024

Kolko ma rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enmery
17. júl 2024

Autorka, ty si už písala a zakladala o tomto viacero tém. Od toho, že Ťa neľúbi alebo že či je úchyl, pretože sa divne a intenzívne venuje pohľadmi veľmi mladým babám. A tiež si spomínala, že si v mladosti zažila niečo-takého staršieho "úchyla". Rád si už dostala kopec a Ty si ideš stále svoje. Namiesto vypisovania dookola o tomto, si obvolaj súrne termín u psychológa. Máš v sebe kopec tráum neporiešených a preto to nevidíš reálne a neodídeš od takéhoto čuda. Nemáš sa rada a preto si myslíš, že si zaslúžiš len toto. Nie je to pravda-Tvoj mozog Ti klame. Takže začni tým psychológom.