Neporiadok v kuchyni

30. nov 2021

Zdravím, zaujimalo by ma keď pečiete napríklad teraz vianočné koláče, alebo celkovo napríklad valkate nejaké cesto, spravíte pri tom neporiadok v kuchyni alebo dokážete tak piecť že nemáte neporiadok ? Ja som teraz piekla nieco a valkala cesto no a nie som taká opatrná, a múka bola aj po linke a nieco skončilo aj na zemi pri valkani. Priateľ prišiel do kuchyni a začal mi rozprávať aká nie som normálna ze ako to vyzerá, že prečo nie je ta múka aspoň na jednom mieste ale je všade po linke. Samozrejme ma to nasralao, lebo veď by som si to normálne upratala a bolo by po probléme… som občas nešikovnejšia to uznavam, ale tiež mi nepríde normálne chytať tu nervy kvôli nejakej rozsypanej múke. Som mu povedala že piecť na Vianoce tu nebudem, ze pôjdem k mame a on len že no to teda nebudeš. Tak ja teda neviem, či som precitlivena alebo čo.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
30. nov 2021

Tak nech ti to ukaze, ako sa neda porobit bordel s mukou ;) je to pako.
Ja teda nie som nesikovna, ale ta muka je obcas nevyspitatelna😁

eeffka
30. nov 2021

Tiez to nesnasam, da sa piect aj tak, ze nie je zadbana cela kuchyna

danielinaa
30. nov 2021

Mne by stacila veta: ...no to teda nebudes...zasvietili by mi vsetky kontrolky a okamzite by som sa s nim rozisla.

euka210
30. nov 2021

To fakt toto riesi?! ...akoby on musel za tebou upratovat 🤦‍♀️ ....by som mu hned povedala, nech ide piect on a pozerala by som ako mu to pojde 😁
Mam 3 deti a veeelmi radi pecu na Vianoce,... a ze je muka ci cukor po zemi, linke, stolickach a obleceni...ved to inak ani nejde 🤣 Podlaha sa poutiera, aj stol, aj linka, oblecenie vyperie.
Aj svokra ked robi buchty na pare, tak rozsype sa muka aj na zem.
Ja som vyrastala v bytovke a teda neviem ako to, ze tam prezil koberec a mohol byt v kuchyni 🤔
Nie aby bol rad, ze napecies, este kritizuje. Mohol pomoct, mozno by bolo menej neporiadku.

mon29
30. nov 2021

Problem bude un ho, ja chapem, ze to vie rozculit, ale zdravy vyrovnany jedinec nebude kydat na priatelku kvoli muke, vlastne kvoli nicimu.. par krat sa mi stalo, ked dcera bola mala, ze som nestihla odlozit ani len pohar😆 a moj muz nie ze nekrical ale po mne po celom dni popratal, a este aj navaril..

danielinaa
30. nov 2021

Vies, manipulatori sa zo zaciatku prejavuju nenapadne, ale naznaky tam uz su. Aby si raz nebanovala. To v zivote nikdy tam nebudes piect, aj po tom, co sa nahodou zoberiete? Ja ked obalujem rezne, valkam cesto, tiez sa muka rozsypa, to je normalne, ved sa uprace.

karhu
30. nov 2021

..natrafila si na vadny kus

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
30. nov 2021

Ja by som doma ne piekla ale nešla B som piecť ani k mame, keď chce nech si na pečie.
Keď pečiem, pečiem a keď dorobím posledné cesto a supne do trúby tak kým sa upečie, po upratujem.... Rovnako to robí aj môj chlap keď vari alebo pečie tak všade bordel a potom si ho uprace

evita_g
30. nov 2021

Z tohto príspevku mi vyplýva, že problém nie je neporiadok v kuchyni, ale niečo celkom iné... Dom/byt je iba jeho? Vnímaš sa ty ako doma, alebo iba na návšteve? Máte spolu deti?
Mne by pri takomto správaní blikali všetky kontrolky!
Ale možno je iba poriadkumilovný a mal blbý deň 😉

medulienka81
30. nov 2021

A čo ti potom povie, keď budeš vypekat s detmi... Raz...

karelova
30. nov 2021

Varím veľmi rada. Áno, vždy po varení to v kuchyni vyzerá ako po výbuchu, dnes mi skončil aj špenát na mikine 😅. Varím však chutne, s láskou a manžel si to váži. Vždy si kuchyňu po sebe upracem. Nikdy v živote mi ten výbuch nevycital. Opäť raz si pri podobnej teme uvedomujem, akeho mam pri sebe skvelého manžela, ktorý nerieši podobné nezmysly.

galganka
30. nov 2021

...jasné, že je neporiadok, čokoľvek robím, je pri tom aspoň jeden malý pomocník a aj bez toho viem narobiť svinčík. A tata to sám uprace, rovnako ako viem ja upratať po ňom. Na to máme zdravé ruky. Tvoj fešák by dostal akurát kilom múky do hlavy, bordel by som nechala tak a ani by nedostal z jedla...

marcellka32
30. nov 2021

Čo ja viem, mne by asi blikal celý maják...aby sa rozčuľoval, že trochu múky je na stole..veď si za sebou upraces, mám najradšej takichto mudrlantov..nech pečie on, by som sa pozrela aký bordel urobí

lula313
30. nov 2021

To taku chuderku Lubku by ten tvoj priateľ asi zabil 😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=zgDetLXWjX8
dskjhfdlkdjhl
30. nov 2021

No, teda, toto keby mne povedal, tak by som sa isla pobalit a viac by sme sa nevideli. Ved to je exemplar, ktoremu bude najlepsie samemu a kazdej jednej bez neho uplne najlepsie.
A co sa tyka mojho pecenia, od zaciatku piekli so mnou aj deti (teda odkedy vedeli chodit) a to obcas vyzeralo ako v zasnezenej krajine, ale este sa mi nestalo, ze by som to nevedela poupratovat. Takze normalny clovek chape, ze obcas vznikne bordel a ti druhi nech si nechaju zajts chut.

elizabet173
30. nov 2021

išla by som k tej mame, napiekla tam, vrátila by som sa až po novom roku. Dovtedy by som si rozmyslela, či chcem s takýmto mužom byť. Mám čiernu pracovnú plochu na linke, nemohla by som piecť vôbec a pečiem často a rada.
@fairyprincess aký zlatý, chcel, aby si mu varila a neznášal, keď bolo v byte cítiť jedlo. A čo si mu nenavrhla, nech ti kúpi byt, taký dvjizbáčik s veľkou terasou a ty mu každý deň navaríš tam a prinesieš k nemu, aspoň dovtedy, kým ten byt neprepíše na teba 😎 No rýchlo by chlapec strávil, čo som navarila.😂

nevenka
30. nov 2021

Mam Ti odfotit nas binec kazdy jeden Bozi den? Mame malicku kuchynu a vsetko je vsade. A ked valkam s detmi, tak to je este "podivana" 😅

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
trema
30. nov 2021

fuha, ja ked peciem,tak mam vsade muku, na linke, na dlazke, na papuciach, na prsiach, niekedy aj vo vlasoch.. a muz je rad, ze peciem, lebo mu chuti, este nikdy ma kvoli tomu nezdzubal

lenagu
30. nov 2021

Bordel upraces, ale magorisko ti ostane v kuchyni🙄

simca06022011
30. nov 2021

No nie si, ja mam vzdy bordel v kuchyni. Vždy keď do varím, dopečiem upracem. Na tvojom mieste nepeciem ked mu vadí bordel v kuchyni, ani nevarim, ani nic 😂 moj to okomentuje, ze " no jasne, zase je tu muka, strúhanka,... Tam a tam... A kolko riadu... ", ale vezme co mu treba a odchod 😂 potom sa naprace do prasknutia a podakuje.
Ked velmi vrcal, spytala som sa ze ci to ide robiť, pripadne mu povedala nech upratuje ked ja varím / pečiem. Keby sme nemali dceru, po takých vystupoch je hladny 😁

Ak ta posiela k mame, resp mu ti nevadí ak pôjdeš, lebo nestrpi chvíľu birdel v kuchyni, tak chod.. Možno ti ani chýbať nebude 😉

heln
30. nov 2021

ahoj, v kuchyni sa normalne narobi neporiadok a ked su deti duplom. keby toto povedal moj mne, tak mu podam do ruky metlicku a uz by som uz nepiekla, napieklo by tesco alebo iny supermarket. my nosime v kuchyni papuce croxy, neporiadok neriesim, upratujem priebezne.

solange7
30. nov 2021

Ja tiez neznesiem bordel pri vareni a peceni. Pocas procesu priebezne upratujem takze kuchyna vzdy vyzera dobre. Robim to pre seba, nie pre muza. Proste mam rada poriadok a je to automatika.
Zato svokra (a to ju mam velmi rada) mava otrasnu kuchynu ked vari. Porozsypane, rozhadzane, poroztahovane, jedno cez druhe poprekladane. No otras. Ale je to jej vec. Chcela kuchynu s jedalnou (ma velmi peknu prerabku cerstvu) a vzdy ked sme na navsteve tak pozerame na brajgel. Potom s tym trieska, snazi sa to upratat, spliecha pri dreze a pri umyvacke. Absolutny chaos 3 metre od hosti. Ako som uz spomenula - je to jej vec...

autor
30. nov 2021

No on toto správanie ma z domu, jeho mama je taká že ozaj pri pečeni nenarobí bordel, nikde ani smietka a tým pádom to berie ako jedinú možnosť ako môže vyzerať domácnosť. Mňa s tým vytáča, lebo neviem prečo sa mi stara do kuchyne, keď ja sa mu nestarám do auta alebo čo 🤷🏻‍♀️… a že dieťa to je iné, že ja som dospela žena a mám vedieť nenarobiť taký bordel.. nepriamo mi tým chcel naznačiť že jeho mama to dokáže a ja nie.. ako ja netvrdím že musí byť pri vareni a pečeni bordel, ale tak keď sa stane tak sa z toho nepototo 🤷🏻‍♀️

babylove77
30. nov 2021

Ja keď pečiem je bordel až u susedov 🤣
Ale môj je taký istý...poviem mu ,však ty to po mne neupratujes tak čo sa staráš

autor
30. nov 2021

@heln no rada by som nakúpila, aj občas kúpim koláč alebo niečo v obchode, ale snažím sa hlavne kvôli tomu že viem čo tam dám, a je to lacnejšie.. kľudne by mi nevadilo keby mame každý deň donášku, veď aj vianočné koláče sa dajú objednať, ale snazim sa šetriť financie 😁

zuzanka.zuzu
30. nov 2021

😂 kde tých blbov beriete? a to fakt ste také naivné, že veríte, úprimne veríte, že s týmto zostanete v láske celý život? takto to má podľa vás vyzerať? či hlavne, že ma nebije, a ešte aj niečo zarobí... ?

autor
30. nov 2021

@zuzanka.zuzu mňa by zaujimalo kde beriete tých normálnych 🤣🤣 nepríde mi toto Ok, ale sú predsa aj horšie veci.. nepoznám osobne žiadny vzťah kde by bol chlap úplne ok 😀 jeden podvádza, druhý pije, tretí sa nestará o domácnosť vôbec a deti, dalši je lenivý chodiť von, iný zase chce len preč chodiť, jeden je bordelár a dalsi prehnane poriadkumilovný 🤷🏻‍♀️